Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

A ja nie liczę na małą Madzię (tzn. Igę ;)) :P

Ty Masz męża który jest za a ja mam męża który jest przeciw więc masz większe szanse na małą Madzie niż ja na małego Sebka ;)

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Ty Masz męża który jest za a ja mam męża który jest przeciw więc masz większe szanse na małą Madzie niż ja na małego Sebka ;)

Ale ja już zdecydowałam, że trzeciego dziecka nie będzie :( I ostatnio jak wspomniałam, że bujaczek trzeba by wystawić nie długo na sprzedaż, to tylko walnął tekst "Nie chcesz zostawić?"

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Ale ja już zdecydowałam, że trzeciego dziecka nie będzie :( I ostatnio jak wspomniałam, że bujaczek trzeba by wystawić nie długo na sprzedaż, to tylko walnął tekst "Nie chcesz zostawić?"

A widzisz ! dał Ci do zrozumienia że On jednak by chciał kolejne dziecko :P szczęściara !

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

A widzisz ! dał Ci do zrozumienia że On jednak by chciał kolejne dziecko :P szczęściara !

Ale ja nie chcę po naszej ostatniej kłótni i żadne jego argumenty nie sprawią, że zmienię zdanie :/

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

OK, tylko z Dorą :P muszę mieć pomoc 

Wiesz, że Dora to nie problem ani dla mnie, ani dla Tory ;)

2 minuty temu, Angi napisał:

Jak płacisz to ja tez mogę pomóc :D

To Ty mi jeszcze zapłacisz, żebym pozwoliła Ci wrócić do domu :D

1 minutę temu, Aleksa. napisał:

To możemy lecieć we dwie :D uwierz, że małe dziecko plus Theo, to hardkooor :D 

Sam Theo to już hardkor :D

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

aż tak ? :P

No nie zawsze :D no ale hellooo ? :D on mnie ugryzł, opluł i nawet szczypał hahahah a potem płakał, bo powiedziałam, że w takim razie z nim nie skacze na trampolinie :D poszedł się Magdzie poskarżyć :D ale nie wspomniał o tym co zrobił hahah

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

No nie zawsze :D no ale hellooo ? :D on mnie ugryzł, opluł i nawet szczypał hahahah a potem płakał, bo powiedziałam, że w takim razie z nim nie skacze na trampolinie :D poszedł się Magdzie poskarżyć :D ale nie wspomniał o tym co zrobił hahah

Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Kocham Go ! :D

Posted
5 minut temu, dOgLoV napisał:

aż tak ? :P

Aż tak :/

Dziś np. poskarżył się, że go koleżanka w przedszkolu ugryzła. Jak mu Bogdan przypomniał, że on też tak robił, to powiedział "Ja?! Nie, ja nie gryzę!" :D

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Aż tak :/

Dziś np. poskarżył się, że go koleżanka w przedszkolu ugryzła. Jak mu Bogdan przypomniał, że on też tak robił, to powiedział "Ja?! Nie, ja nie gryzę!" :D

tylko tak można to skomentować :D

c1f36a4761e9eb4c5ebf383290a1b381.jpg

Posted

Hahahahahahaha a nawet podobni :D 

"moje" zdjęcie przedstawia chłopca z filmu " kochany urwis " , jak tylko zaczynacie rozmowe o Theosia wyczynach mam ten film przed oczami :D