łamAga Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Ja odpukac też nie narzekam na telefon ale szkło hartowane kupiłam w zeszłym tygodniu czy jakoś tak , dałam 55 zł a już mi pękło :/ Quote
Aleksa. Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 14 godzin temu, dOgLoV napisał: Ja odpukac też nie narzekam na telefon ale szkło hartowane kupiłam w zeszłym tygodniu czy jakoś tak , dałam 55 zł a już mi pękło :/ Ja zapłaciłam ze 20 zł i mam już je kilka miesięcy :P Quote
*Magda* Posted September 1, 2016 Author Posted September 1, 2016 23 godzin temu, Aleksa. napisał: moja siostra ma dłużej niż ja i jest wszystko ok :) Trochę mnie pocieszyłaś ;) My szkła kupiliśmy w tym samym czasie co telefony, więc od samego początku mamy ;) Quote
angineuuka Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 23 godzin temu, Aleksa. napisał: Mi coś dotyk leci i się tnie, więc będę musiała dac na gwarancje..tylko nie bede miała tel zastępczego na taką karte.. :/ Mi proponowali :P Quote
angineuuka Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 6 godzin temu, Aleksa. napisał: Ja zapłaciłam ze 20 zł i mam już je kilka miesięcy :P Tez tyle dalam w HTC, w Huawei nie zdazylam kupic haha Quote
łamAga Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Moje było drogie bo to fullface czyli ancały ekran a że mam zaokrągloną szybkę to musi być wyginana pod ciepłem bla bla bla i stąd cena :/ jednak folia była lepsza i wytrzymała dłużej a tym samym była tansza bo kosztowała 38 ;) Quote
angineuuka Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 13 godzin temu, dOgLoV napisał: Moje było drogie bo to fullface czyli ancały ekran a że mam zaokrągloną szybkę to musi być wyginana pod ciepłem bla bla bla i stąd cena :/ jednak folia była lepsza i wytrzymała dłużej a tym samym była tansza bo kosztowała 38 ;) Tez mam na caly :p ale fakt, nie mam krzywego ekranu hahaw Quote
łamAga Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 10 godzin temu, Angi napisał: Tez mam na caly :p ale fakt, nie mam krzywego ekranu hahaw No ale to jest i tak chore żeby za kawałek szkła płacić takie pieniądze a psuje sie bardzo szybko , zwłaszcza jak się pracuje fizycznie ;) Quote
*Magda* Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 15 godzin temu, dOgLoV napisał: No ale to jest i tak chore żeby za kawałek szkła płacić takie pieniądze a psuje sie bardzo szybko , zwłaszcza jak się pracuje fizycznie ;) To trzeba pracować, a nie bawić się w pracy telefonem :P Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: To trzeba pracować, a nie bawić się w pracy telefonem :P od samego leżenia w kieszeni tez się rysze bo tam jest pełno gratu :P Quote
*Magda* Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 5 godzin temu, dOgLoV napisał: od samego leżenia w kieszeni tez się rysze bo tam jest pełno gratu :P To się telefon zostawia w szafce albo nie nosi tylu gratów w kieszeni :P Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: To się telefon zostawia w szafce albo nie nosi tylu gratów w kieszeni :P No coś Ty telefon musze mieć przy sobie zeby mieć łączność z domem :P Quote
*Magda* Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Pusia jutro rano wraca do domu ;) I całe szczęście, bo mam już dość tego kota :/ Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 10 minut temu, *Magda* napisał: Pusia jutro rano wraca do domu ;) I całe szczęście, bo mam już dość tego kota :/ Dlaczego ? taka ona słodziasta <3 Quote
*Magda* Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Dlaczego ? taka ona słodziasta <3 Włazi wszędzie, drze ciągle ryja, wyżera jedzenie Lumpkowi.... Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Włazi wszędzie, drze ciągle ryja, wyżera jedzenie Lumpkowi.... Młoda jest , przejdzie jej ;) Quote
*Magda* Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Nathan chyba ma alergię na mleko krowie :/ Między 2 a 3 miesiącem życia, pojawiły mu się dwie czerwone plamki. jedna koło cycuszka, druga po lewej stronie brzucha. Byłam akurat u lekarza i powiedział, że mam smarować kremem, bo to tylko sucha skóra. I tak smarowałam Emoilium, potem Sudocrem, Alantan Plus, Linomag i ostatnio najzwyklejszy krem do pielęgnacji niemowląt. Każdego używałam minimum tydzień albo i dłużej żeby widzieć czy jest poprawa. Jak nie było poprawy, to zmieniałam i czekałam na poprawę. Do tego każda kąpiel była w Emolium, a w lipcu na urlopie kupiłam sobie emulsję o takim samym działaniu co Emolium, ale o innym składzie od Ireny Eris. Nic nie pomaga :( A plamy już są prawie na całym brzuszku, a teraz już też na nóżkach :( Wczoraj pojechałam już po mleko AH, bo właśnie mam podejrzenie, że to alergia na mleko krowie, bo to ono jest głównym składnikiem mleka modyfikowanego :/ Za 2.5 tyg. mam wizytę u pediatry. Spiszę wszystkie mleka, które pił (bo też próbowałam kilku), spiszę co zjada, od kiedy ma te objawy, zabiorę te wszystkie kremy i emulsję, no i zobaczymy czy pediatra potwierdzi moje obawy :/ Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nathan chyba ma alergię na mleko krowie :/ Między 2 a 3 miesiącem życia, pojawiły mu się dwie czerwone plamki. jedna koło cycuszka, druga po lewej stronie brzucha. Byłam akurat u lekarza i powiedział, że mam smarować kremem, bo to tylko sucha skóra. I tak smarowałam Emoilium, potem Sudocrem, Alantan Plus, Linomag i ostatnio najzwyklejszy krem do pielęgnacji niemowląt. Każdego używałam minimum tydzień albo i dłużej żeby widzieć czy jest poprawa. Jak nie było poprawy, to zmieniałam i czekałam na poprawę. Do tego każda kąpiel była w Emolium, a w lipcu na urlopie kupiłam sobie emulsję o takim samym działaniu co Emolium, ale o innym składzie od Ireny Eris. Nic nie pomaga :( A plamy już są prawie na całym brzuszku, a teraz już też na nóżkach :( Wczoraj pojechałam już po mleko AH, bo właśnie mam podejrzenie, że to alergia na mleko krowie, bo to ono jest głównym składnikiem mleka modyfikowanego :/ Za 2.5 tyg. mam wizytę u pediatry. Spiszę wszystkie mleka, które pił (bo też próbowałam kilku), spiszę co zjada, od kiedy ma te objawy, zabiorę te wszystkie kremy i emulsję, no i zobaczymy czy pediatra potwierdzi moje obawy :/ Jak bedzie miał alergię to przerąbane :/ mojej siostry córka musiała pić mleko Nutramigen było ohydne w smaku :/ Fabiana tez nam kazali kąpać w emolientach i smarowac kremami dla "atopowców" a i tak co jakiś czas mu jakiś "liszaj" wychodzi ;( Quote
*Magda* Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 To z oznaczeniem AH też jest ohydne w smaku, ale Nathan je pije bez problemu :P Dziś sobie przypomniałam, że moja siostra za dziecko miała alergię na mleko krowie, więc tym bardziej stawiam na to ;/ Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: To z oznaczeniem AH też jest ohydne w smaku, ale Nathan je pije bez problemu :P Dziś sobie przypomniałam, że moja siostra za dziecko miała alergię na mleko krowie, więc tym bardziej stawiam na to ;/ Dla mnie bebiko jest nawet ohydne a mlody pije ze smakiem :P Tylko wiesz , mojej siotrze tez wmawiali ze Maryska ma skaze białkowa i moja siostra kupowała Nutramigen , niedosyć że sie pic tego nie dało to drogie to jak cholera a co sie okazało ? że ma alergię na białko kurze .... Quote
maxishine. Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 O kurczę, alergia na mleko to nie jest zbyt ciekawa sprawa :/ Trzymam kciuki za zdrowie młodego. Quote
łamAga Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 A Ty utkwiłaś w tych kulkach ? czy Bodziana z nich wyciągasz ? :P Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 Aaaaaaaaaaaaaa, potem pojechaliśmy do chińczyka coś zjeść :P Bo jak jedliśmy rano śniadanie, tak dopiero przed 18 u chinola :/ Pusia już pojechała :D Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 Yuki, dzięki :* Kilka zaległych zdjęć z Theodora piłki nożnej ;) Quote
Recommended Posts