łamAga Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 To się wygłodziliście :D Mega dzien mieliscie <3 Bodzian na tym zdjęciu wygląda jak by się zmeczył zabawą w piłeczkach :D Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Super :) Dzięki ;) Teraz, dOgLoV napisał: To się wygłodziliście :D Mega dzien mieliscie <3 Bodzian na tym zdjęciu wygląda jak by się zmeczył zabawą w piłeczkach :D Wszystko przez właściciela Pusi :P Miał być po nią o 9:30. Było już po 10, jak napisał smsa, że będzie po nią dopiero o 12 :/ Przed 12 robić obiad, to trochę za szybko. Potem jak on przyjechał, to wypiliśmy kawę i jak pojechał, to było już grubo po 13. Tak więc wsiedliśmy w auto i pojechaliśmy z chłopakami się wyszaleć. No i tak szaleliśmy do 17, a potem na jedzonko :) Aga, ja pobiegałam z Theodorem 30 minut i padłam :D Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Duzy chlop :P Który? Quote
łamAga Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Nie wystraszyłaś się że w ogole po nią nie przyjedzie ? :D ja mam taka kondycje ze 10 min by mnie doprowadziło do nokautu :P Quote
angineuuka Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Który? Theos ;D Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Nie wystraszyłaś się że w ogole po nią nie przyjedzie ? :D On pracuje z Bogdanem, więc jakby po nią nie przyjechał, to by mu ją Bogdan jutro do pracy zawiózł :D Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Theos ;D Myślałam, że "Pan Małpa" :D 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Też bym padła :) Nie, dałabyś radę, bo Ty młoda jesteś ;) Quote
łamAga Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 A no to nie było opcji zostawienia sobie kotka :P Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Nie mam siły na takie bieganie xd Oj tam, bredzisz :P 1 minutę temu, dOgLoV napisał: A no to nie było opcji zostawienia sobie kotka :P I bardzo dobrze ;) Quote
łamAga Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 A mi sie aż zachciało iść do bajkolandu :D chyba sie za tydzien przejde ;) Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 U nas są dwa jak się okazało i dziś byliśmy właśnie w tym drugim ;) Quote
Ania :) Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Zawsze bałam się takich ludzi przebranych za jakieś misie :p i do dzisiaj czuję respekt :p Quote
łamAga Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Teraz, *Magda* napisał: U nas są dwa jak się okazało i dziś byliśmy właśnie w tym drugim ;) u nas jest dużo tych obiektów ale pewnie pójdziemy tam gdzie najbliżej żeby w razie co szybko wrócić do domu , gdyby Qwenda rozrbiała ;) Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Zawsze bałam się takich ludzi przebranych za jakieś misie :p i do dzisiaj czuję respekt :p A czego tu się bać? 1 minutę temu, dOgLoV napisał: u nas jest dużo tych obiektów ale pewnie pójdziemy tam gdzie najbliżej żeby w razie co szybko wrócić do domu , gdyby Qwenda rozrbiała ;) Teściowa niech jej pilnuje :P Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 Ostatnie zdjęcia Pusi-z dzisiaj ;) Quote
łamAga Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Teściowa pojechała do koszalina i juz jej 2 tyg nie ma :P pewnie wroci za tydzien :P Dwa klony :D <3 jaka ona słodka <3 Quote
Ania :) Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: A czego tu się bać? Nie wiem :p to silniejsze ode mnie :p Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 5 minut temu, dOgLoV napisał: Teściowa pojechała do koszalina i juz jej 2 tyg nie ma :P pewnie wroci za tydzien :P Dwa klony :D <3 No to ja już nie pomogę :P Dziś dzwoniła teściowa, bo dostała zdjęcia, które jej wysłałam. I była w szoku, że Nathan jest tak podobny do Theodora i do Bogdana :D 2 minuty temu, Ania :) napisał: Nie wiem :p to silniejsze ode mnie :p Za dużo horrorów się naoglądałaś :P Quote
Recommended Posts