*Magda* Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: A czemu sama nie zrobisz kaszki ze świeżymi owocami? :) Bo Nathan nie może jeszcze jeść mleka krowiego takiego z kartonu, a na mleku modyfikowanym nie zrobię, bo nie można go gotować :P Quote
łamAga Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 10 minut temu, *Magda* napisał: Bo Nathan nie może jeszcze jeść mleka krowiego takiego z kartonu, a na mleku modyfikowanym nie zrobię, bo nie można go gotować :P A mi Fabian nie chce pić za bardzo mleka , robie mu 120 ml i tak raz na tydzien wypije ;( ale zazwyczaj wylewam ;( i nie wiem czy kupować jeszcze jak mi się skonczy czy spasować bo i tak wszystko idzie w rury :/ Quote
*Magda* Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: A mi Fabian nie chce pić za bardzo mleka , robie mu 120 ml i tak raz na tydzien wypije ;( ale zazwyczaj wylewam ;( i nie wiem czy kupować jeszcze jak mi się skonczy czy spasować bo i tak wszystko idzie w rury :/ Nathan wypija 3x240ml w ciągu dnia+noc, do tego obiadek, deserek.... Fabian ma już (prawie) 2 lata, więc spróbuj z mlekiem krowim albo dodaj kakao jakby nie chciał pić ;) Quote
łamAga Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Nathan wypija 3x240ml w ciągu dnia+noc, do tego obiadek, deserek.... Fabian ma już (prawie) 2 lata, więc spróbuj z mlekiem krowim albo dodaj kakao jakby nie chciał pić ;) mały głodomorek :D On mi kaszke zje , w ogóle cały czas coś je ale jak ma wypić mleko to nie chce , może faktycznie krowie by chętniej wypił , musiała bym spróbować , wczoraj jadł kaszkę owocową na przemian z zupą pomidorową :D łyżka kaszki , łyżka zupy i tak w kółko :D ten to ma dopiero smaki :P Quote
*Magda* Posted September 22, 2016 Author Posted September 22, 2016 14 godzin temu, Aleksa. napisał: Na wodzie chyba tez mozna robić :) Polecam ugotować na wodzie i spróbować-ohyda :/ Quote
Aleksa. Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Dodajesz do tego banana i jest na pewno zjadliwe :P a zdrowsze niż te słoiczki :D Quote
*Magda* Posted September 23, 2016 Author Posted September 23, 2016 To już wolę mu dać samego banana niż z manną na wodzie :/ Quote
*Magda* Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 A tak Theodor obserwował lot balona :) A potem już zajął się czym innym :D Quote
Tyśka) Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Hej! Jaaakie piękne zdjecia :) Najbardziej podobają mi się, gdzie widać relację mama-syn :))) Quote
Aleksa. Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 A ja myślałam, że dogo nie działa. przez stary link nie działało :P Boszsz, Magda robi sobie ostatnio zdjęcia :D Co się dzieje :D Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 na dodatek sefie strzela :P przeszłam z komóry na lapka Damiana, pewnie zaraz wylecę. Mój komp teraz u Gabi w pokoju :( mój śliczny zięć <3 Quote
*Magda* Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 2 godziny temu, Tyś napisał: Hej! Jaaakie piękne zdjecia :) Najbardziej podobają mi się, gdzie widać relację mama-syn :))) Hej Justyś :) Dzięki :* To był czysty przypadek ze zdjęciami, bo przyjechała koleżanka na kawę. Nathan był dzień po szczepieniu i był strasznym przytulasem mamusi :D Normalnie, to on ma lepsze zajęcia niż dawać się przytulać :D Na całowanie go, też już mam swój sposób, bo inaczej to interesuje go wszystko, ale nie buziaki :D No i wykorzystałam koleżankę, żeby szybko jakieś foty zrobiła ;) Godzinę temu, Aleksa. napisał: A ja myślałam, że dogo nie działa. przez stary link nie działało :P Boszsz, Magda robi sobie ostatnio zdjęcia :D Co się dzieje :D Mi wchodzi stary link ;) Ale dogo świruje, bo przy moim każdym poście, mam w załącznikach wszystkie foty, które dziś dałam. I zanim dodam posta, to muszę je wszystkie usunąć, bo jak nie, to "dokłada" mi je do każdego napisanego posta :/ Świat schodzi na psy :P 16 minut temu, majoka napisał: na dodatek sefie strzela :P przeszłam z komóry na lapka Damiana, pewnie zaraz wylecę. Mój komp teraz u Gabi w pokoju :( mój śliczny zięć <3 Spadaj, więcej nie dam :P Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Aleeeee super foteczki <3 chłopaki przesłodkie <3 A co to za balon ? :D ale mieliście fajne ognicho :D Quote
*Magda* Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 22 minut temu, majoka napisał: lubię Twoje samojeb....i :P A ja nie :P 12 minut temu, dOgLoV napisał: Aleeeee super foteczki <3 chłopaki przesłodkie <3 A co to za balon ? :D ale mieliście fajne ognicho :D Dzięki :* A balon? Przeleciał nam nad głową właśnie jak rozpalaliśmy sobie ognisko w ogródku. Ognicho, jak ognicho. Kiełbasa z ognicha była mega :) Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Teraz, *Magda* napisał: A ja nie :P Dzięki :* A balon? Przeleciał nam nad głową właśnie jak rozpalaliśmy sobie ognisko w ogródku. Ognicho, jak ognicho. Kiełbasa z ognicha była mega :) może na kiełbaskę wpadli, trzeba było im podrzucić Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Kiełbache z ogniska bym sobie zjadla :D i pyrki :D Quote
*Magda* Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 6 minut temu, majoka napisał: może na kiełbaskę wpadli, trzeba było im podrzucić Za mało miałam :P Ja zjadłam 3, Bogdan 3 i Theodor 1 :) 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Kiełbache z ogniska bym sobie zjadla :D i pyrki :D Zapraszam :) Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 też bym zjadła, w ogóle dzisiaj jestem cały dzień głodna heh Quote
*Magda* Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Teraz, majoka napisał: też bym zjadła, w ogóle dzisiaj jestem cały dzień głodna heh Może w ciąży jesteś? :D Quote
Recommended Posts