Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, Aleksa. napisał:

A czemu sama nie zrobisz kaszki ze świeżymi owocami? :)

Bo Nathan nie może jeszcze jeść mleka krowiego takiego z kartonu, a na mleku modyfikowanym nie zrobię, bo nie można go gotować :P

Posted
10 minut temu, *Magda* napisał:

Bo Nathan nie może jeszcze jeść mleka krowiego takiego z kartonu, a na mleku modyfikowanym nie zrobię, bo nie można go gotować :P

A  mi Fabian nie chce pić za bardzo mleka , robie mu 120 ml i tak raz na tydzien wypije ;( ale zazwyczaj wylewam ;( i nie wiem czy kupować jeszcze jak mi się skonczy czy spasować bo i tak wszystko idzie w rury :/

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

A  mi Fabian nie chce pić za bardzo mleka , robie mu 120 ml i tak raz na tydzien wypije ;( ale zazwyczaj wylewam ;( i nie wiem czy kupować jeszcze jak mi się skonczy czy spasować bo i tak wszystko idzie w rury :/

Nathan wypija 3x240ml w ciągu dnia+noc, do tego obiadek, deserek....

Fabian ma już (prawie) 2 lata, więc spróbuj z mlekiem krowim albo dodaj kakao jakby nie chciał pić ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Nathan wypija 3x240ml w ciągu dnia+noc, do tego obiadek, deserek....

Fabian ma już (prawie) 2 lata, więc spróbuj z mlekiem krowim albo dodaj kakao jakby nie chciał pić ;)

mały głodomorek :D

On mi kaszke zje , w ogóle cały czas coś je ale jak ma wypić mleko to nie chce , może faktycznie krowie by chętniej wypił , musiała bym spróbować , wczoraj jadł kaszkę owocową na przemian z zupą pomidorową :D łyżka kaszki , łyżka zupy i tak w kółko :D ten to ma dopiero smaki :P

Posted
2 godziny temu, Tyś napisał:

Hej!

Jaaakie piękne zdjecia :)
Najbardziej podobają mi się, gdzie widać relację mama-syn :)))

Hej Justyś :)

Dzięki :*

To był czysty przypadek ze zdjęciami, bo przyjechała koleżanka na kawę. Nathan był dzień po szczepieniu i był strasznym przytulasem mamusi :D Normalnie, to on ma lepsze zajęcia niż dawać się przytulać :D Na całowanie go, też już mam swój sposób, bo inaczej to interesuje go wszystko, ale nie buziaki :D No i wykorzystałam koleżankę, żeby szybko jakieś foty zrobiła ;)

Godzinę temu, Aleksa. napisał:

A ja myślałam, że dogo nie działa. przez stary  link nie działało :P

Boszsz, Magda robi sobie ostatnio zdjęcia :D Co się dzieje :D

Mi wchodzi stary link ;) Ale dogo świruje, bo przy moim każdym poście, mam w załącznikach wszystkie foty, które dziś dałam. I zanim dodam posta, to muszę je wszystkie usunąć, bo jak nie, to "dokłada" mi je do każdego napisanego posta :/

Świat schodzi na psy :P

16 minut temu, majoka napisał:

na dodatek sefie strzela :P przeszłam z  komóry na lapka Damiana, pewnie zaraz wylecę. Mój komp teraz u Gabi w pokoju :(

mój śliczny zięć <3

Spadaj, więcej nie dam :P

Posted
22 minut temu, majoka napisał:

lubię Twoje samojeb....i :P

A ja nie :P

12 minut temu, dOgLoV napisał:

Aleeeee super foteczki <3

chłopaki przesłodkie <3

A co to za balon ? :D

ale mieliście fajne ognicho :D

A balon? Przeleciał nam nad głową właśnie jak rozpalaliśmy sobie ognisko w ogródku.

Ognicho, jak ognicho. Kiełbasa z ognicha była mega :)

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

A ja nie :P

A balon? Przeleciał nam nad głową właśnie jak rozpalaliśmy sobie ognisko w ogródku.

Ognicho, jak ognicho. Kiełbasa z ognicha była mega :)

może na kiełbaskę wpadli, trzeba było im podrzucić

Posted
6 minut temu, majoka napisał:

może na kiełbaskę wpadli, trzeba było im podrzucić

Za mało miałam :P Ja zjadłam 3, Bogdan 3 i Theodor 1 :)

3 minuty temu, dOgLoV napisał:

Kiełbache z ogniska bym sobie zjadla :D i pyrki :D

Zapraszam :)