łamAga Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Teraz, majoka napisał: też bym zjadła, w ogóle dzisiaj jestem cały dzień głodna heh Ja codziennie jestem cały dzień głodna :D Magda co za rozpusta , 3 kiełbachy żeś wtranżoliła ? a My to co ;( Quote
*Magda* Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Ja codziennie jestem cały dzień głodna :D Magda co za rozpusta , 3 kiełbachy żeś wtranżoliła ? a My to co ;( A do tego jeszcze faszerowane papryczki. Pyyyyyyyyyyyyycha :) Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 10 minut temu, *Magda* napisał: A do tego jeszcze faszerowane papryczki. Pyyyyyyyyyyyyycha :) Kiedyś po faszerowanych papryczkach tak wymiotowałam że teraz na samą myśl o tym daniu zbiera mi się na wymioty :P Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 o jakich papryczkach mówicie, takich z mięsem i ryżem??? Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Teraz, majoka napisał: o jakich papryczkach mówicie, takich z mięsem i ryżem??? Ja dokładnie o takich , bleeeeeeech :P Quote
*Magda* Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Nie, papryczki faszerowane serem, w zalewie :P Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 22 minut temu, *Magda* napisał: Może w ciąży jesteś? :D mam pierwszy dzień @ nie jadłam takich z serem, jak to się robi. A z mięsem i ryżem często robię, Adze pewnie skórka od papryki stanęła Quote
*Magda* Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Ja kupuję w lidl'u ;) To jest coś tego typu: Tylko są różne "smaki", bo i ostre i łagodne ;) 1 Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 12 minut temu, majoka napisał: Adze pewnie skórka od papryki stanęła Biorąc pod uwagę fakt że nic innego mi stanąć nie mogło to pewnie była skórka :D :P Mnie Sebek wqurza jak młodemu daje owoce ze skórką i ja mówie że ma mu obierac bo mu stanie na żołądku skórka i bedzie masakra a On twardo upiera się że to jest mit :/ Quote
*Magda* Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 13 godzin temu, dOgLoV napisał: Biorąc pod uwagę fakt że nic innego mi stanąć nie mogło to pewnie była skórka :D :P Mnie Sebek wqurza jak młodemu daje owoce ze skórką i ja mówie że ma mu obierac bo mu stanie na żołądku skórka i bedzie masakra a On twardo upiera się że to jest mit :/ No i niech się młody uczy zjadać skórki ;) Quote
Aleksa. Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Jesoo, mam dość dzisiejszego dniaaaa Mamuśkaaaa :( Quote
*Magda* Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Co się stało? Ja mam dość ostatnich kilku dni :/ Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 4 godziny temu, *Magda* napisał: Co się stało? Ja mam dość ostatnich kilku dni :/ Szkoła od rana i wyszłam i tak wcześniej, bo ok. 16.30.. wróciłam po 17 do domu, poszłam z Dorą do lasu na godzinę, to po 19 w domu byłam :) oczywiście nie mogłam usiąść, bo musiałam zamiatać kostkę i podlewać ogródek. Byłam wkurzona, bo siostra miała wolne to nic nie zrobiła, tylko po 15 na paznokcie pojechała. A ja po ciemku i po zajęciach musiałam zapierdzielać.. Dzisiaj wróciłam do domku jakoś o 17, to też skoczyłam z Dorką do lasu :) Quote
*Magda* Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Cóż Ci poradzić? Pozbądź się siostry ;) Tylko tak, żeby sąsiedzi nie widzieli jak będziesz zwłoki wynosić My tylko spacerki na "nasze" pola, bo z dwójką dzieci, sama, nie chce mi się gdzieś daleko jeździć :/ Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 A Ty czemu masz dość kilku ostatnich dni ? :/ Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 A Ty czemu masz dość kilku ostatnich dni ? :/ Quote
*Magda* Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Nathana ząbkowanie mnie wykańcza :/ Każde dziecko inne. Theodor przechodził ząbkowanie bezproblemowo, wystarczyła maść w dzień. Ale w tym wieku jadł w nocy 3x. Nathan je w nocy 1x, ale za to zęby dają ostro popalić :( Od prawie tygodnia śpię u dzieci w pokoju, bo Nathan budzi się kilka razy w ciągu nocy z płaczem. Dostawał Nurofen przed snem, teraz od 3 dni daję mu Paracetamol w czopku, ale i tak budzi się z płaczem i pieluchą w buzi. Więc chodzę nie wyspana, bo nawet jak Nathan śpi w dzień, to około 30-40 minut i to wszystko. Jak on śpi, to ja próbuję coś w domu ogarnąć, bo jak nie śpi, to też jest marudny :/ Ale liczę, że to jeszcze tylko troszkę i będzie chwila spokoju, bo obie jedynki już tak się pchają pod tymi dziąsłami, że liczę na szybki koniec :) Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Ohh, to niech te ząbki wychodzą szybciutko Quote
angineuuka Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Te papryczki z serem są pycha :D Quote
Tyśka) Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Kciukuję za to, by ząbkowanie było raz-dwa tylko złym wspomnieniem ;) Quote
Ania :) Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Hej :) Kiedyś jadłam te papryczki i te ostre dla mnie sa za ostre :p Ale te łagodne spoko :) Co do zabkowania to współczuję i oby szybko się skończyło :) Quote
Recommended Posts