*Magda* Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Ja już się nie mogę doczekać premiery płyty :) Nie mam :P Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja już się nie mogę doczekać premiery płyty :) Nie mam :P A premiera kiedy ? ueeeee ale lipa :P Quote
*Magda* Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: A premiera kiedy ? ueeeee ale lipa :P No właśnie jeszcze nie wiadomo :( U Kuby Wojewódzkiego powiedziała tylko, że "Ma nadzieje, że uda się w tym roku" ;) Jakieś zdjęcia były robione, ale nawet nie wiem kto i co ma na telefonie :D Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: No właśnie jeszcze nie wiadomo :( U Kuby Wojewódzkiego powiedziała tylko, że "Ma nadzieje, że uda się w tym roku" ;) Jakieś zdjęcia były robione, ale nawet nie wiem kto i co ma na telefonie :D No to moze sie w tym roku nasłuchasz :D najważniejsze że się niespodzianka udała ;) Quote
*Magda* Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Może być na święta, to Bogdan nie miałby problemu z prezentem ;) A jak w następnym roku, to byle do moich urodzin :) Udała się i to bardzo ;) Paweł powiedział, że mi nie wybaczy tego spisku :D Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Może być na święta, to Bogdan nie miałby problemu z prezentem ;) A jak w następnym roku, to byle do moich urodzin :) Udała się i to bardzo ;) Paweł powiedział, że mi nie wybaczy tego spisku :D Hehehehe My sobie juz nie robimy prezentów :P Jak byś mu powiedziała to nie było by tak fajnie :D Quote
*Magda* Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Hehehehe My sobie juz nie robimy prezentów :P Jak byś mu powiedziała to nie było by tak fajnie :D My niby też, ale jakieś tam drobnostki, dla tradycji kupujemy ;) Tym bardziej, że Theodor wie, że to prezenty od Mikołaja/Dzieciątka i każdy pod choinką coś znajduje, nawet jesli to ma być tylko coś słodkiego ;) W piątek Bogdan pojechał do Pawła do garażu z Theodorem i bardzo się bałam, że młody się wygada, bo cały tydzień tylko pytał "kiedy jedziemy do wujka Pawła na imprezkę?" :D Ale się nie wygadał, uffff ;) Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: My niby też, ale jakieś tam drobnostki, dla tradycji kupujemy ;) Tym bardziej, że Theodor wie, że to prezenty od Mikołaja/Dzieciątka i każdy pod choinką coś znajduje, nawet jesli to ma być tylko coś słodkiego ;) W piątek Bogdan pojechał do Pawła do garażu z Theodorem i bardzo się bałam, że młody się wygada, bo cały tydzień tylko pytał "kiedy jedziemy do wujka Pawła na imprezkę?" :D Ale się nie wygadał, uffff ;) My młodemu prezenty robimy jak najbardziej i sobie np na gwiazdkę też ale imieniny , urodziny to jakoś omijamy ;) To aż dziwne że się nie wygadał <wow> dzielny chłopak :D pewnie za bardzo był zafascynowany "zawartością " garażu :P Quote
*Magda* Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Bogdan mu wynalazł jakieś "zabawki garażowe" i nie miał kiedy się wygadać :D Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Bogdan mu wynalazł jakieś "zabawki garażowe" i nie miał kiedy się wygadać :D Brawo Bodzian ! :P Quote
Aleksa. Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Dorwałam laptopa wreszcie... to się przywitam :) Quote
łamAga Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Magda to już chyba w ogóle o dogo zapomniała :/ Quote
*Magda* Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 14 godzin temu, Aleksa. napisał: Dorwałam laptopa wreszcie... to się przywitam :) Hej :) 14 godzin temu, dOgLoV napisał: Magda to już chyba w ogóle o dogo zapomniała :/ Ja? To Ciebie nie było od niedzieli na dogo :P Ja jestem codziennie :) Quote
łamAga Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 9 godzin temu, *Magda* napisał: Hej :) Ja? To Ciebie nie było od niedzieli na dogo :P Ja jestem codziennie :) No kurde czasu nie mam :/ normalnie masakra , mam ci chciałam :P Quote
*Magda* Posted September 16, 2016 Author Posted September 16, 2016 11 godzin temu, dOgLoV napisał: No kurde czasu nie mam :/ normalnie masakra , mam ci chciałam :P Jakby Ci to powiedzieć.... pech! :P Quote
*Magda* Posted September 16, 2016 Author Posted September 16, 2016 Psich zdjęć nie mam, kocich też brak, ale mam dziecięce :P W sumie to na dogo pustki, ale i tak wrzucę :) Quote
Aleksa. Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Nathanek z buźki się zmienił :) Theo jakie długie włoski ma :p Quote
*Magda* Posted September 16, 2016 Author Posted September 16, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Nathanek z buźki się zmienił :) Theo jakie długie włoski ma :p Długie? Półtora miesiąca temu ścięłam go na 3mm i jeszcze teraz ma krótsze niż przed ostatnim ścięciem ;) Quote
łamAga Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Wszystkie fotki mega ale ta jest najsłodsza <3 Quote
*Magda* Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 I tę fotkę właśnie mam jako tapetę na telefonie :) Quote
Recommended Posts