Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A żeby było śmiesznie, to po grillu skręciłam sobie kostkę :/ Theodor chlapał się w ogrodzie w muszli z piaskownicy. A że po naszym grillowaniu dość mocno grzmiało i było pewne, że w nocy będzie deszcz, to poszłam do ogrodu wylać wodę, żeby przykryć piasek przed deszczem. Już pod samymi drzwiami od podwórka jakoś źle stanęłam, nogę mi wykręciło i ból w kostce. Krzyknęłam tylko na Bogdana, to zaraz mi przyniósł z zamrażarki mrożone warzywa :D Trzymałam je z 10-15 minut, ale kostka i tak spuchła i ledwo chodzę :/ Jak na złość, w domu nie miałam nic na stłuczenia, więc zostało mi w nocy moczenie kostki w wodzie z octem. Dopiero dziś w południe znalazłam w apteczce Voltaren Gel i smaruję nogę. Jest trochę lepiej, ale pewnie jutro po całej nocy znowu będzie bardziej bolało :(

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

A żeby było śmiesznie, to po grillu skręciłam sobie kostkę :/ Theodor chlapał się w ogrodzie w muszli z piaskownicy. A że po naszym grillowaniu dość mocno grzmiało i było pewne, że w nocy będzie deszcz, to poszłam do ogrodu wylać wodę, żeby przykryć piasek przed deszczem. Już pod samymi drzwiami od podwórka jakoś źle stanęłam, nogę mi wykręciło i ból w kostce. Krzyknęłam tylko na Bogdana, to zaraz mi przyniósł z zamrażarki mrożone warzywa :D Trzymałam je z 10-15 minut, ale kostka i tak spuchła i ledwo chodzę :/ Jak na złość, w domu nie miałam nic na stłuczenia, więc zostało mi w nocy moczenie kostki w wodzie z octem. Dopiero dziś w południe znalazłam w apteczce Voltaren Gel i smaruję nogę. Jest trochę lepiej, ale pewnie jutro po całej nocy znowu będzie bardziej bolało :(

Ciota! :D

A tak serio to zdrowka :* wiem jak boli skrecona kostka, czasem pobolewa na zmiane pogody :p

Posted
13 minut temu, dOgLoV napisał:

Jaki słodka Disney <3 <3 <3

no i chłopaki mega <3 :*

Ojjj to niezle musiałas poszaleć :P a tak serio to współczuje :/ oby jednak jutro było lepiej ;)

Aga, przeczytaj jeszcze raz imię suczki :P

Oby, bo przecież dziecko do przedszkola trzeba zawieźć, na spacer z psem iść...:/

11 minut temu, Angi napisał:

Ciota! :D

A tak serio to zdrowka :* wiem jak boli skrecona kostka, czasem pobolewa na zmiane pogody :p

Dziękuję za komplement :P

Mam problemy z lewą kostką po kontuzji sprzed kilkunastu lat, a teraz będzie jeszcze prawa do kompletu :/

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Jaka słodka laciata kuleczka <3 

Współczuję skreconej kostki :/

Przekochana suczka :)

Aaaaaaaaa i zapomniałam napisać, że Pusia już przebiła samą siebie :D Pisałam kiedyś, że pcha się wszędzie i wyciągałam ją np. ze zmywarki. Za to wczoraj była jeszcze lepsza. Otworzyłam lodówkę i ułamek sekundy później, Pusia już siedziała w środku funny.gif Ten kot jest niemożliwy.

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Aaaaaaaaa i zapomniałam napisać, że Pusia już przebiła samą siebie :D Pisałam kiedyś, że pcha się wszędzie i wyciągałam ją np. ze zmywarki. Za to wczoraj była jeszcze lepsza. Otworzyłam lodówkę i ułamek sekundy później, Pusia już siedziała w środku funny.gif Ten kot jest niemożliwy.

Moj to samo jak byl mlodszy :D

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Aga, przeczytaj jeszcze raz imię suczki :P

Brawo ja :D :P

2 minuty temu, *Magda* napisał:

Hahahahahahaha jak bym czytała o Pepsi :D

Posted
7 minut temu, Angi napisał:

Moj to samo jak byl mlodszy :D

Dlatego u mnie kot tylko stary jeśli już ;)

7 minut temu, Ania :) napisał:

Takie upały to chciała się ochlodzic :D 

Chyba wpierd*lić coś :P Ten kot wyżera swoje jedzenie, a potem jeszcze Lumpka i za chwilę drze mordę o jedzenie. Muszę Lumpka pilnować, żeby się najadał.

5 minut temu, dOgLoV napisał:

Brawo ja :D :P

Brawo Ty! :P

Posted
19 godzin temu, Aleksa. napisał:

To już krótko :)

1/3 łącznego czasu, więc nie tak krótko :P

7 godzin temu, Tyś napisał:

Jaka fajna psia ekipa :)))

Jak Twoja kostka dzisiaj, Magdo?

Co do kota... hehehe, Kurzeł też lubi chłodzić sie w lodówce :D

Dziś już jest dużo lepiej, dziękuję ;) Kostka co prawda sina, spuchnięta i jeszcze trochę boli, ale już nawet w miarę chodzę i nawet autem pojechałam :)

Akurat ona wskakując tam nie miała zamiaru się chłodzić :P

Posted

To ja się przywitam sama ze sobą, we własnej galerii, a co :P

A skoro taki tłok, że nie nadążam czytać :P to się ulatniam z dogo, bo i tak mój stan psychiczny jest kiepski, więc nie chce mi się siedzieć :/