*Magda* Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 I tyle, bo nie było czasu na focenie :P Quote
*Magda* Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 A żeby było śmiesznie, to po grillu skręciłam sobie kostkę :/ Theodor chlapał się w ogrodzie w muszli z piaskownicy. A że po naszym grillowaniu dość mocno grzmiało i było pewne, że w nocy będzie deszcz, to poszłam do ogrodu wylać wodę, żeby przykryć piasek przed deszczem. Już pod samymi drzwiami od podwórka jakoś źle stanęłam, nogę mi wykręciło i ból w kostce. Krzyknęłam tylko na Bogdana, to zaraz mi przyniósł z zamrażarki mrożone warzywa :D Trzymałam je z 10-15 minut, ale kostka i tak spuchła i ledwo chodzę :/ Jak na złość, w domu nie miałam nic na stłuczenia, więc zostało mi w nocy moczenie kostki w wodzie z octem. Dopiero dziś w południe znalazłam w apteczce Voltaren Gel i smaruję nogę. Jest trochę lepiej, ale pewnie jutro po całej nocy znowu będzie bardziej bolało :( Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Jaki słodka Disney <3 <3 <3 no i chłopaki mega <3 :* Ojjj to niezle musiałas poszaleć :P a tak serio to współczuje :/ oby jednak jutro było lepiej ;) Quote
angineuuka Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: A żeby było śmiesznie, to po grillu skręciłam sobie kostkę :/ Theodor chlapał się w ogrodzie w muszli z piaskownicy. A że po naszym grillowaniu dość mocno grzmiało i było pewne, że w nocy będzie deszcz, to poszłam do ogrodu wylać wodę, żeby przykryć piasek przed deszczem. Już pod samymi drzwiami od podwórka jakoś źle stanęłam, nogę mi wykręciło i ból w kostce. Krzyknęłam tylko na Bogdana, to zaraz mi przyniósł z zamrażarki mrożone warzywa :D Trzymałam je z 10-15 minut, ale kostka i tak spuchła i ledwo chodzę :/ Jak na złość, w domu nie miałam nic na stłuczenia, więc zostało mi w nocy moczenie kostki w wodzie z octem. Dopiero dziś w południe znalazłam w apteczce Voltaren Gel i smaruję nogę. Jest trochę lepiej, ale pewnie jutro po całej nocy znowu będzie bardziej bolało :( Ciota! :D A tak serio to zdrowka :* wiem jak boli skrecona kostka, czasem pobolewa na zmiane pogody :p Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Jaka słodka laciata kuleczka <3 Współczuję skreconej kostki :/ Quote
*Magda* Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 13 minut temu, dOgLoV napisał: Jaki słodka Disney <3 <3 <3 no i chłopaki mega <3 :* Ojjj to niezle musiałas poszaleć :P a tak serio to współczuje :/ oby jednak jutro było lepiej ;) Aga, przeczytaj jeszcze raz imię suczki :P Oby, bo przecież dziecko do przedszkola trzeba zawieźć, na spacer z psem iść...:/ 11 minut temu, Angi napisał: Ciota! :D A tak serio to zdrowka :* wiem jak boli skrecona kostka, czasem pobolewa na zmiane pogody :p Dziękuję za komplement :P Mam problemy z lewą kostką po kontuzji sprzed kilkunastu lat, a teraz będzie jeszcze prawa do kompletu :/ Quote
*Magda* Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Jaka słodka laciata kuleczka <3 Współczuję skreconej kostki :/ Przekochana suczka :) Aaaaaaaaa i zapomniałam napisać, że Pusia już przebiła samą siebie :D Pisałam kiedyś, że pcha się wszędzie i wyciągałam ją np. ze zmywarki. Za to wczoraj była jeszcze lepsza. Otworzyłam lodówkę i ułamek sekundy później, Pusia już siedziała w środku Ten kot jest niemożliwy. Quote
angineuuka Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Przekochana suczka :) Aaaaaaaaa i zapomniałam napisać, że Pusia już przebiła samą siebie :D Pisałam kiedyś, że pcha się wszędzie i wyciągałam ją np. ze zmywarki. Za to wczoraj była jeszcze lepsza. Otworzyłam lodówkę i ułamek sekundy później, Pusia już siedziała w środku Ten kot jest niemożliwy. Moj to samo jak byl mlodszy :D Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Aga, przeczytaj jeszcze raz imię suczki :P Brawo ja :D :P 2 minuty temu, *Magda* napisał: Przekochana suczka :) Aaaaaaaaa i zapomniałam napisać, że Pusia już przebiła samą siebie :D Pisałam kiedyś, że pcha się wszędzie i wyciągałam ją np. ze zmywarki. Za to wczoraj była jeszcze lepsza. Otworzyłam lodówkę i ułamek sekundy później, Pusia już siedziała w środku Ten kot jest niemożliwy. Hahahahahahaha jak bym czytała o Pepsi :D Quote
*Magda* Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 7 minut temu, Angi napisał: Moj to samo jak byl mlodszy :D Dlatego u mnie kot tylko stary jeśli już ;) 7 minut temu, Ania :) napisał: Takie upały to chciała się ochlodzic :D Chyba wpierd*lić coś :P Ten kot wyżera swoje jedzenie, a potem jeszcze Lumpka i za chwilę drze mordę o jedzenie. Muszę Lumpka pilnować, żeby się najadał. 5 minut temu, dOgLoV napisał: Brawo ja :D :P Brawo Ty! :P Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Ale zobacz ile radości ten kociak wniosł do Waszego domu <3 Quote
*Magda* Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Ale zobacz ile radości ten kociak wniosł do Waszego domu <3 A ile razy kurwię w ciągu dnia, to nawet nie wiesz! Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: A ile razy kurwię w ciągu dnia, to nawet nie wiesz! na pewno mniej razy niż ja :P ja mam w domu 3 psychicznie chore zwierzaki :P Quote
*Magda* Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 7 minut temu, Ania :) napisał: A długo jeszcze u Was będzie ? Jeszcze tydzień :/ Quote
Aleksa. Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 2 godziny temu, *Magda* napisał: Jeszcze tydzień :/ To już krótko :) Quote
Tyśka) Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Jaka fajna psia ekipa :))) Jak Twoja kostka dzisiaj, Magdo? Co do kota... hehehe, Kurzeł też lubi chłodzić sie w lodówce :D Quote
*Magda* Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 19 godzin temu, Aleksa. napisał: To już krótko :) 1/3 łącznego czasu, więc nie tak krótko :P 7 godzin temu, Tyś napisał: Jaka fajna psia ekipa :))) Jak Twoja kostka dzisiaj, Magdo? Co do kota... hehehe, Kurzeł też lubi chłodzić sie w lodówce :D Dziś już jest dużo lepiej, dziękuję ;) Kostka co prawda sina, spuchnięta i jeszcze trochę boli, ale już nawet w miarę chodzę i nawet autem pojechałam :) Akurat ona wskakując tam nie miała zamiaru się chłodzić :P Quote
*Magda* Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 To ja się przywitam sama ze sobą, we własnej galerii, a co :P A skoro taki tłok, że nie nadążam czytać :P to się ulatniam z dogo, bo i tak mój stan psychiczny jest kiepski, więc nie chce mi się siedzieć :/ Quote
Ania :) Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Seriale się zaczęły , więc trzeba ogladac :D Quote
*Magda* Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Moje się dopiero w następnym tygodniu zaczynają :P Quote
Recommended Posts