łamAga Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Torka jaka opiekuńcza <3 widac że kocha chłopaków <3 tylko jak młody fotograf będzie robił zawsze mamie z Nathankiem zdjęcia to nie będzie na nich jego :P musi tatusia nauczyć robić zdjęcia :P Quote
*Magda* Posted June 18, 2016 Author Posted June 18, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Torka jaka opiekuńcza <3 widac że kocha chłopaków <3 tylko jak młody fotograf będzie robił zawsze mamie z Nathankiem zdjęcia to nie będzie na nich jego :P musi tatusia nauczyć robić zdjęcia :P Torka była dziś rano przeszczęśliwa, że ją do dzieciaków zawołałam ;) To będą zdjęcia Nathan + mama albo Nathan + Theodor ;) Lepsze takie, niż cała trójka, ale bez głów :P Quote
łamAga Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: Torka była dziś rano przeszczęśliwa, że ją do dzieciaków zawołałam ;) To będą zdjęcia Nathan + mama albo Nathan + Theodor ;) Lepsze takie, niż cała trójka, ale bez głów :P Wołaj ją częściej niech ma radość suka ;) No fakt :P ale Theodor za coś słodkiego na pewno by tatusia nauczyl robić zdjęcia z głowami :P Quote
*Magda* Posted June 18, 2016 Author Posted June 18, 2016 Młody coraz częściej na podłodze ( w sensie na dywanie :P), więc i zdjęcia Torkowo-dziecięce będą częściej ;) Theodorowi tak się spodobał aparat i robienie zdjęć, że jak tylko jemu zrobię fotę, to zaraz jest tekst "Mama, teraz ja! Teraz ja!" :D Quote
łamAga Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 o suuuuper :D Może Theoś zostanie fotografem , jak wujek :D Quote
Aleksa. Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Ładnie Ci w takim kolorze :D w sensie bluzka Ci pasuje Quote
łamAga Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Musicie na komunie Theosiowi lustrzanke sprawić niech się uczy :P Quote
*Magda* Posted June 18, 2016 Author Posted June 18, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Musicie na komunie Theosiowi lustrzanke sprawić niech się uczy :P Na komunię, to on pewnie auto będzie chciał, bo już pyta kiedy będzie miał prawo jazdy :D Quote
łamAga Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Na komunię, to on pewnie auto będzie chciał, bo już pyta kiedy będzie miał prawo jazdy :D buahahahahahaha szybko chce zacząć :P Quote
*Magda* Posted June 18, 2016 Author Posted June 18, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: buahahahahahaha szybko chce zacząć :P On jest kochającym synkiem i chce mieć prawo jazdy, żeby mamę wozić, jak mama się piwka napije :D Quote
łamAga Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: On jest kochającym synkiem i chce mieć prawo jazdy, żeby mamę wozić, jak mama się piwka napije :D Dobra dobra , jak dostanie prawko to bedzie jezdził swoimi scieżkami :P Quote
Aleksa. Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Dajcie spokój..moja siostra jako chrzestna musiała kupić telewizor...ja kiedyś to rower dostałam .. Quote
*Magda* Posted June 18, 2016 Author Posted June 18, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Dajcie spokój..moja siostra jako chrzestna musiała kupić telewizor...ja kiedyś to rower dostałam .. Moje dzieci nie będą mieć w pokoju TV :P Całe swoje życie jakie spędziłam z rodzicami i rodzeństwem, mieliśmy 1 telewizor i przeżyłam ;) Nie chcę, żeby dziecko miało możliwość spędzania czasu przed TV bez mojej zgody/wiedzy ;) Ja też dostałam rower :) Zielony składak Wigry 3 :D Quote
Ania :) Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Też rower dostałam :D w przyszłym roku szykuje nam się komunia i już powiedziałam że dam kasę bo Michalina i tak ma wszystko co chce i nie mam pojecia co bysmy mogli kupic. Teraz jest na etapie "chce konia" i wcale bym sie nie zdziwila gdyby chrzestna (bo ona ja najbardziej rozpieszcza) jej taki prezent zrobiła ... pieska chciała to dostała , chomika chciała też kupili , papuge teraz niedawno chciała - ma , ale papuge wyeksmitowali do garażu bo była za głośną. A i kotka też chciała i też mają ... Quote
Tyśka) Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Hej :) Tora nie wygląda na zachwyconą, że sobie leży pod Natankiem :p Ale łał, Magda załapała się na fotkę, szok. Co do komunijnych prezentów, to ja również dostałam rower. I nie dziwię się decyzji o jednym TV - u nas właściwie i tak niewiele kto z niego korzysta ;). Quote
*Magda* Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Cześć dziewczyny :) No widzisz Tyś, a ona sama się tam położyła ;) Te zdjęcia gdzie siedzi obok, to owszem, kazałam jej tam zostać. Jednak już te na których leży sama, jak i z Theodorem, to już była jej decyzja, nie moja. Ja tylko postanowiłam to uwiecznić :) Quote
łamAga Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Ja sie zastanawiam co kupić Stasiowi na 2 latka , każdą zabawke jaką mu kupie oddają nam za chwile do Fabiana bo Staś sie nie bawi , z ubrankiem moge nie trafić w gust rodziców ehhhh przejebene .... Quote
*Magda* Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Aguś, a może skarbonkę? Theoś w sumie w podobnym wieku zaczął zbierać pieniążki. Quote
łamAga Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 15 minut temu, *Magda* napisał: Aguś, a może skarbonkę? Theoś w sumie w podobnym wieku zaczął zbierać pieniążki. Skarbonke już ma , tatuś mu kupił w kształcie piłki do nogi oczywiście , z nim jest problem bo duzo rzeczy ma :/ Quote
*Magda* Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 A ten rowerek biegowy już ma? Kurde, takie upały mają być w tym tygodniu, że będę mieć problem z bieganiem :/ Bogdan ma drugą zmianę i myślałam, że będę po prostu biegać jak się obudzi. No ale jak on wstanie (10-11), to już będzie koło 30'C i nie da się biegać w takiej temperaturze :/ Chyba jedyne co mi pozostaje, to jak Nathan obudzi się na mleko o 5 rano, to go nakarmić i jak ponownie zaśnie, to ubrać się, wziąć sukę i pójść biegać :) Quote
łamAga Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 10 minut temu, *Magda* napisał: A ten rowerek biegowy już ma? Kurde, takie upały mają być w tym tygodniu, że będę mieć problem z bieganiem :/ Bogdan ma drugą zmianę i myślałam, że będę po prostu biegać jak się obudzi. No ale jak on wstanie (10-11), to już będzie koło 30'C i nie da się biegać w takiej temperaturze :/ Chyba jedyne co mi pozostaje, to jak Nathan obudzi się na mleko o 5 rano, to go nakarmić i jak ponownie zaśnie, to ubrać się, wziąć sukę i pójść biegać :) Tak też ma :/ ostatnio własnie brat mówił że szkoda ze jeszcze nie sięga dobrze do ziemi nóżkami na tym rowerze ;) Zapowiadają upały :/ a dzisiaj u Nas bylo gradobicie :/ Bedzie Ci się chciało o 5 biegać ???? Quote
*Magda* Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Wolę o 5, niż w ogóle :P Zresztą, tak z rana nawet lepiej się będzie biegać niż wieczorem ;) Na pusty żołądek, wypoczęta :) Quote
Recommended Posts