*Magda* Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości co do podobieństwa moich dzieci, to to jest dowód, że Nathan jest wierną kopią Theodora :) 1 Quote
*Magda* Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 Nawet Bogdan, ojciec obu dzieci, w pierwszym momencie myślał, że oba zdjęcia przedstawiają Nathana :D Quote
*Magda* Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 W sumie to nie ale jakoś tak mi nie po drodze czasem do komputera :P A dziś, 33'C w cieniu, to już w ogóle nic się nie chce :/ Nathan biedny marudny, bo sam nie wiedział co ma ze sobą zrobić :D Jak Bogdan pojechał do pracy, to my poszliśmy poleżeć w ogródku, a Theodor chlapał się w basenie :D Na spacer nawet nie poszliśmy, bo najpierw za gorąco, a potem koleżanka z byłej pracy nas odwiedziła :) Posiedziałyśmy, pogadałyśmy, wypiłyśmy kawkę... :) Kurcze, tęskno mi do tej starej ekipy z pracy :( Boję się, że nie będzie tam dla mnie miejsca po nowym roku :( Quote
*Magda* Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 Właśnie podlałam kwiatki. Spojrzałam na termometr, a tam 30'C choć słońce już dawno zaszło :/ U dzieci w pokoju 28'C. Nathan śpi pod samą pieluszką i z gołymi nóżkami ;) Zwierzyniec pewnie kolejną noc spędzi na dworze :D A mnie czeka jutro bieganie o 5-6 rano, bo inaczej się nie da :P Quote
Aleksa. Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 11 minut temu, *Magda* napisał: Właśnie podlałam kwiatki. Spojrzałam na termometr, a tam 30'C choć słońce już dawno zaszło :/ U dzieci w pokoju 28'C. Nathan śpi pod samą pieluszką i z gołymi nóżkami ;) Zwierzyniec pewnie kolejną noc spędzi na dworze :D A mnie czeka jutro bieganie o 5-6 rano, bo inaczej się nie da :P Tak gorąco u dzieci ? To ja nie usnę..chyba śpię na dworze. :( a o takim bieganiu rano ze mną zapomnij..chyba że siłą za nogi wyciągniesz z wyra :D Quote
*Magda* Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Tak gorąco u dzieci ? To ja nie usnę..chyba śpię na dworze. :( a o takim bieganiu rano ze mną zapomnij..chyba że siłą za nogi wyciągniesz z wyra :D Jak Ty przylecisz, to ma być w okolicy 23'C na dworze ;) To wtedy u dzieci będzie jakieś 20'C w pokoju ;) Tak rano idę biegać tylko ze względu na upał ;) Normalnie to biegam po godz. 20 jak dzieci już śpią ;) A nie chcę sobie odpuszczać ani jednego dnia biegania, bo znam siebie. Wiem, że jak już zaczęłam to muszę kontynuować, bo jak choć raz odpuszczę, to już będzie po bieganiu :P Quote
Tyśka) Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 O, to ja tak mam: jak przerwę to na długo, ciężko mi wrócić. Ale teraz wieczorem jest duszno, a tak rano to wstać nie umiem :( Quote
*Magda* Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 Ja i tak wstanę do Nathana koło 5 rano, więc po prostu się już nie położę :P Quote
Aleksa. Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja i tak wstanę do Nathana koło 5 rano, więc po prostu się już nie położę :P Tak nie da rady! Quote
Aleksa. Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Jak nie, jak tak :P A idź Ty :D Quote
*Magda* Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 Ola, w Twoim wieku to ja wracałam o 6-7 rano z dyskoteki i nie kładłam się spać, bo się już nie opłacało :P Quote
Aleksa. Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: Ola, w Twoim wieku to ja wracałam o 6-7 rano z dyskoteki i nie kładłam się spać, bo się już nie opłacało :P Widać nie jestem taka rozrywkowa :D Quote
Aleksa. Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Ja już też nie :P Aha :D Quote
*Magda* Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 Kurde, co ja się ostatnie 2 dni na stresowałam to moje :/ Theodor ma za 2 tygodnie urodziny i oczywiście musi być tort ;) Babka, która robiła mi tort rok temu, będzie wtedy na urlopie :/ Inna, której namiary dali mi znajomi, też na urlopie :/ Już myślałam, że będą urodziny bez dziecięcego tortu :( Albo kupię gotowca (z Myszką Miki) w sklepie. Ale ten gotowy, to taki malutki, więc ze 3 bym musiała mieć :D To już myślałam, że dzieciom da się tort, a dorosłym zrobię tiramisu (z alkoholem :D). Na szczęście mama koleżanki bardzo lubi robić torty i tego typu wypieki i zrobi Theodorowi torta i to nawet będzie z autkiem :) Quote
Recommended Posts