*Magda* Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Mamy z czego być dumni ;) Od 34 lat nie mieliśmy takiego osiągnięcia. Wtedy zajęliśmy 3 miejsce. Modlę się i życzę naszym piłkarzom, żeby tym razem było przynajmniej 3, a najlepiej 1 miejsce :) Quote
*Magda* Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Na karnych, to ja prawie na telewizorze siedziałam :D Dobrze, że Nathan wtedy spał, to nic mi nie przeszkadzało kibicować :D Quote
angineuuka Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 No :D ja to wogole w szoku jestem, ze zaszli tak daleko :D <3 Quote
Aleksa. Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Ja tam lookneeelam bo nasi grali :D ale na tych karnych, to aż wyłączyłam chwilowo żelazko i skupilam się tylko na tv xd Quote
Tyśka) Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 7 minut temu, Angi napisał: No :D ja to wogole w szoku jestem, ze zaszli tak daleko :D <3 Ja też. :D Wcale nie liczyłam na sukces dzisiaj. Quote
łamAga Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 A mnie to jakoś nie jara , Sebek teraz siatke ogląda a ja muzy słucham :D Quote
angineuuka Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: A mnie to jakoś nie jara , Sebek teraz siatke ogląda a ja muzy słucham :D Tez ogladam siatke teraz. Jednak liga swiatowa to nie jest "to". Czekam na io ^^ Quote
*Magda* Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 29 minut temu, Angi napisał: No :D ja to wogole w szoku jestem, ze zaszli tak daleko :D <3 Najbardziej wkurzają mnie komentarze, że Lewy to..., Milik tamto... Ku*wa! Niech się ludzie cieszą, że idzie nam tak dobrze, a nie tylko narzekać potrafią :P 27 minut temu, dOgLoV napisał: Tylko ja taka a sportowa :P Ja też byłam anty, do tych mistrzostw :P 24 minut temu, Aleksa. napisał: Ja tam lookneeelam bo nasi grali :D ale na tych karnych, to aż wyłączyłam chwilowo żelazko i skupilam się tylko na tv xd Karne, to już było apogeum emocji :D Quote
łamAga Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Magda mnie chyba nie jest w stanie nic nie "zmusić" do oglądania meczy , ja cieszę sie ich szczesciem , że wygrali , że są w ćwierćfinale ale wystarczy mi że poznam wynik , całego meczu oglądac nie muszę ;) Angi a co to jest io ? :P Quote
*Magda* Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Nic ani nikt mnie nie zmuszał :P Samo to jakoś przyszło tym razem :P Może to jakiś znak? I skoro Polska zajęła 3 miejsce w roku kiedy ja się urodziłam, to może w tym roku też będzie sukces, skoro ja, anty piłkowa oglądam mecze :D Quote
łamAga Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nic ani nikt mnie nie zmuszał :P Samo to jakoś przyszło tym razem :P Może to jakiś znak? I skoro Polska zajęła 3 miejsce w roku kiedy ja się urodziłam, to może w tym roku też będzie sukces, skoro ja, anty piłkowa oglądam mecze :D A niech im sie poszczesci i wygrają te mistrzostwa :D wypije za ich zdrowie :D Quote
łamAga Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Ja już pifffko wypiłam :) Ja jestem w trakcie :D ale nic sobie do przekąszenia nie kupiłam i głodna jestem :P Quote
Aleksa. Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 A ja praktycznie nic dzisiaj nie jadłam. Haha, teraz próbuje kiełbaske, ale jakoś nie mam ochoty :P I nie piję piwka, a herbatke :) Quote
łamAga Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 15 minut temu, Aleksa. napisał: A ja praktycznie nic dzisiaj nie jadłam. Haha, teraz próbuje kiełbaske, ale jakoś nie mam ochoty :P I nie piję piwka, a herbatke :) Ola bo nam znikniesz jak nie będziesz jadła ! kiełbaska jest pycha :D ja bym sobie zjadła frytki ale zapomniałam kupić a po nie poszłam do biedry , kupiłam kilo innych rzeczy oprócz tego po co poszłam :P 14 minut temu, *Magda* napisał: A ja idę spać :P Ale lipe robisz , ja mam czas na dogo a Ty spac idziesz , phi :/ Quote
marta1624 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Ja jak piłki nie lubię tak ostatnio kibic pierwsza klasa :D Hejka :) Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 9 godzin temu, dOgLoV napisał: Ale lipe robisz , ja mam czas na dogo a Ty spac idziesz , phi :/ Pragnę przypomnieć, że w nocy wstaję karmić dziecko :P 9 godzin temu, marta1624 napisał: Ja jak piłki nie lubię tak ostatnio kibic pierwsza klasa :D Hejka :) To witaj w klubie Marta :) I hej ;) Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Byliśmy dziś znowu na basenie :P I "zaliczyliśmy" podwójne szczęście :D Najpierw, na parkingu znalazłam 5 euro i śmiałam się do Bogdana, że dziś wchodzimy za pół ceny :D A potem właściwie to weszliśmy za free, bo przy kasie nikogo nie było :P Czekaliśmy chwilę, ale nikt się nie pojawił, bramka była otwarta, no to weszliśmy :) Więc znaleziona "piątka" trafiła do Theodora skarbonki :) Nathan szalał w wodzie jak mała rybka :D Tydzień temu zaczął bardziej intensywnie machać rączkami i nóżkami w wodzie, a dziś to aż sam siebie chlapał, tak wymachiwał ;) 1 Quote
Aleksa. Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Fajnie z tym basenem . aparatu nie mozna wziac.na basen? Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 O 23.06.2016 o 22:43, Aleksa. napisał: To imprezka urodzinowa większa się szykuje ? :D O 23.06.2016 o 22:50, *Magda* napisał: Licząc też nas, to 9 osób dorosłych i 8 dzieci ;) Stan się zmienił: 11 osób dorosłych i 9 dzieci ;) Miało nie być Zosi z rodzicami, ale dziś napisali, że jednak będą, bo na urlop jadą tydzień później ;) 5 godzin temu, Aleksa. napisał: Fajnie z tym basenem . aparatu nie mozna wziac.na basen? Mogę, ale w weekend jest dużo ludzi i nie mam pewności, że będę mieć leżak na widoku z basenu :/ A do szafki chodzić trochę daleko :P No a nie chcę, żeby mi telefon ktoś zawinął :/ Quote
Aleksa. Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Może jak pojdziemy razem to sie uda? Ktoras skoczy do szafki po zrobieniu foty. Fajnie miec taka pamiatke. :) ja bym chciala, jakbym byla dzieckiem hahah. Chyba,że nie uda nam sie isc :) Quote
Recommended Posts