Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Tyś napisał:

Ja miałam zroganizowane urodziny tylko raz. Ogólnie nie jestem imprezowa, nawet swoją 18stkę zaliczyłam w rodzinnym gronie. Skromnie, surowo, tak jak lubię ;D

Mi rodzice urodzin nie robili, bo nie było na to kasy. No i w lutym, to tylko mieszkanie wchodzi w grę :/ Theodor ma w lato, to w ogrodzie można się bawić ;)

11 godzin temu, Aleksa. napisał:

Sporo :P

No sporo. Ale jak będziemy w ogrodzie, to nawet się tej ilości nie odczuwa ;)

Posted

Ale Rudzielec :D 

Nie wiem co gorsze, ćwiczenie główki czy Tadzio, który nauczył się obracać na brzuch ...robi to ciągle , a potem krzyczy bo nie umie wrócić na plecy..obróce go na plecy to ten na brzuch i tak w kółko ..

Po fotkach widzę, jak Nathan z Tadziem mają różne główki :P

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Jeszcze trochę o nauczy się sam wracać na plecy :P

Co masz na myśli pod pojęciem "różne główki"?

Kształt  :D Tadzio  ma jakąś mega szeroką  :D

Posted
2 godziny temu, Tyś napisał:

Oglądałam cały mecz z zapartym tchem. Też sie mocno cieszę :D

Jak Błaszczykowski trafił pierwszą w tym meczu bramkę, to ze szczęścia aż miałam łzy w oczach. W drugiej połowie, jak kibice odśpiewali Mazurka Dąbrowskiego, żeby zmobilizować naszych piłkarzy, to się szczerze poryczałam zawstydzony.gif Po bramce Szwajcarów i bezbramkowej dogrywce, bałam się, że jednak dziś odpadniemy :( A jak w rzutach karnych, Szwajcarii nie udało się zdobyć bramki, to modliłam się, żeby nasi piłkarze trafili wszystkie 5 ;) I się udało icon_jupi.gif

Ja, która piłki nie oglądam, przy tych mistrzostwach obiecałam sobie, że będę oglądać wszystkie mecze z Polską reprezentacją. Kolejny mecz przede mną (nami, bo z Olą) w czwartek ;) Mam nadzieję, że nie ostatni :)

Posted

To widzę, że towarzyszyły nam takie same emocje. Jakbym czytała o sobie, hyhy. Też tak przeżywałam.
I też obiecałam sobie, że będę oglądała mecze z polską reprezentacją, choć wcześniej robiłam to od przypadku do przypadku.