Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem na czy polega, tylko nie wiem czy Twoje kieszonkowe będzie adekwatne do opieki nad moimi dziećmi :P

Wiesz, niby doświadczenie masz, ale ja je znam tylko czysto teoretycznie :P Muszę wiedzieć, za co mam płacić :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Wiem na czy polega, tylko nie wiem czy Twoje kieszonkowe będzie adekwatne do opieki nad moimi dziećmi :P

Wiesz, niby doświadczenie masz, ale ja je znam tylko czysto teoretycznie :P Muszę wiedzieć, za co mam płacić :P

Dobra dobra :D

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

A tak poza tym to co, chcesz się uczyć niemieckiego?

Nie :P Tak sobie napisałam po tym, jak zaplanowałaś mi dobę :D

Posted
2 godziny temu, Aleksa. napisał:

I dzień doberek :)

Dobry :)

1 godzinę temu, Angi napisał:

Ojej, wywalilo mi twoja galerie z subow :/

Basen, tez chce juz :x ja w przyszlym tyg chyba rozkladam ;D

Ale widzę, że nas znalazłaś :)

Niby teraz ma być 22-23'C tylko przez najbliższe dni. Ale woda już się od poniedziałku nagrzała i już ona sama ma 22'C :) Więc można się pochlapać trochę :)

Posted

Urósł niesamowicie ! :) i jak ten czas zlecial, nie wierzę. Przecież jeszcze chwilę temu odliczalismy, czekaliśmy aż urodzisz, a tu Nathanek ma już 3 miesiące :) zdrówka chlopaczku :** 

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

Urósł niesamowicie ! :) i jak ten czas zlecial, nie wierzę. Przecież jeszcze chwilę temu odliczalismy, czekaliśmy aż urodzisz, a tu Nathanek ma już 3 miesiące :) zdrówka chlopaczku :** 

Dokładnie :) Dopiero co stękałam, że już chce mieć to za sobą, że już chcę urodzić....A to już 1/4 roku minęła. Ani się nie obejrzę, a będziemy roczek wyprawiać :)

Dziękuję Aniu :*

Posted
35 minut temu, majoka napisał:

Siedzę na ławce na dworze,  czytam o niańkowaniu Oli i przez to nie zauważyłam paskudne mròwki, ktòra użarła mi palucha i nogi wrrrr

Jak mi przykro...

Posted
6 godzin temu, Aleksa. napisał:

No czas leci nieźle :p

No ;) Już nie długo będziesz go niańczyć :D

3 godziny temu, majoka napisał:

Siedzę na ławce na dworze,  czytam o niańkowaniu Oli i przez to nie zauważyłam paskudne mròwki, ktòra użarła mi palucha i nogi wrrrr

2 godziny temu, Angi napisał:

Jak mi przykro...

A mi w ogóle :P

2 godziny temu, Oscar Patric napisał:

witamy się :)

Czas leci za szybko i to zdecydowanie :(

Za szybko, za szybko :(

Posted

Moje starsze dziecko dziś zapragnęło swojego zwierzątka :) On chciałby ptaszka albo jaszczurkę....Pokazałam mu właśnie świnki morskie i jest nimi zachwycony :) Jutro musi namówić tatusia, żeby mu pozwolił posiadać swoje własne prywatne zwierzątko ;) Może mu się uda :D Ja bym mu najchętniej szczurki kupiła, ale dopóki żyje Lumpek, to nie jest dobry pomysł :/

Posted

Na myszy / szczury mam fobie dlatego nie lubię tych zwierząt ... zaraz cala się trzese i płacze ... podobnie z chomikami .. z gryzoni lubię tylko świnki nic więcej ;p