Aleksa. Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A co ja z tego będę miała? :P Poczytaj na czym to polega, to się dowiesz :D Quote
*Magda* Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Wiem na czy polega, tylko nie wiem czy Twoje kieszonkowe będzie adekwatne do opieki nad moimi dziećmi :P Wiesz, niby doświadczenie masz, ale ja je znam tylko czysto teoretycznie :P Muszę wiedzieć, za co mam płacić :P Quote
Aleksa. Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Wiem na czy polega, tylko nie wiem czy Twoje kieszonkowe będzie adekwatne do opieki nad moimi dziećmi :P Wiesz, niby doświadczenie masz, ale ja je znam tylko czysto teoretycznie :P Muszę wiedzieć, za co mam płacić :P Dobra dobra :D Quote
*Magda* Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 A tak poza tym to co, chcesz się uczyć niemieckiego? Quote
Aleksa. Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: A tak poza tym to co, chcesz się uczyć niemieckiego? Nie :P Tak sobie napisałam po tym, jak zaplanowałaś mi dobę :D Quote
*Magda* Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Bo wiesz, Theoś Cię może uczyć jeśli chcesz :P Quote
Aleksa. Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: Bo wiesz, Theoś Cię może uczyć jeśli chcesz :P Mi języki nie wchodza do głowy :P Quote
*Magda* Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 To Ci je wbijemy, skoro same nie chcą wejść Ok, dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Ojej, wywalilo mi twoja galerie z subow :/ Basen, tez chce juz :x ja w przyszlym tyg chyba rozkladam ;D Quote
*Magda* Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 2 godziny temu, Aleksa. napisał: I dzień doberek :) Dobry :) 1 godzinę temu, Angi napisał: Ojej, wywalilo mi twoja galerie z subow :/ Basen, tez chce juz :x ja w przyszlym tyg chyba rozkladam ;D Ale widzę, że nas znalazłaś :) Niby teraz ma być 22-23'C tylko przez najbliższe dni. Ale woda już się od poniedziałku nagrzała i już ona sama ma 22'C :) Więc można się pochlapać trochę :) Quote
*Magda* Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 Dziś Nathan kończy 3 miesiące :) Z tej okazji małe zdjęcie porównawcze, jak to moje dziecko się zmieniło w tym czasie :) 1 Quote
Ania :) Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Urósł niesamowicie ! :) i jak ten czas zlecial, nie wierzę. Przecież jeszcze chwilę temu odliczalismy, czekaliśmy aż urodzisz, a tu Nathanek ma już 3 miesiące :) zdrówka chlopaczku :** Quote
*Magda* Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Urósł niesamowicie ! :) i jak ten czas zlecial, nie wierzę. Przecież jeszcze chwilę temu odliczalismy, czekaliśmy aż urodzisz, a tu Nathanek ma już 3 miesiące :) zdrówka chlopaczku :** Dokładnie :) Dopiero co stękałam, że już chce mieć to za sobą, że już chcę urodzić....A to już 1/4 roku minęła. Ani się nie obejrzę, a będziemy roczek wyprawiać :) Dziękuję Aniu :* Quote
mar....ka Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Siedzę na ławce na dworze, czytam o niańkowaniu Oli i przez to nie zauważyłam paskudne mròwki, ktòra użarła mi palucha i nogi wrrrr Quote
angineuuka Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 35 minut temu, majoka napisał: Siedzę na ławce na dworze, czytam o niańkowaniu Oli i przez to nie zauważyłam paskudne mròwki, ktòra użarła mi palucha i nogi wrrrr Jak mi przykro... Quote
Oscar Patric Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 witamy się :) Czas leci za szybko i to zdecydowanie :( Quote
*Magda* Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 6 godzin temu, Aleksa. napisał: No czas leci nieźle :p No ;) Już nie długo będziesz go niańczyć :D 3 godziny temu, majoka napisał: Siedzę na ławce na dworze, czytam o niańkowaniu Oli i przez to nie zauważyłam paskudne mròwki, ktòra użarła mi palucha i nogi wrrrr 2 godziny temu, Angi napisał: Jak mi przykro... A mi w ogóle :P 2 godziny temu, Oscar Patric napisał: witamy się :) Czas leci za szybko i to zdecydowanie :( Za szybko, za szybko :( Quote
*Magda* Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 Moje starsze dziecko dziś zapragnęło swojego zwierzątka :) On chciałby ptaszka albo jaszczurkę....Pokazałam mu właśnie świnki morskie i jest nimi zachwycony :) Jutro musi namówić tatusia, żeby mu pozwolił posiadać swoje własne prywatne zwierzątko ;) Może mu się uda :D Ja bym mu najchętniej szczurki kupiła, ale dopóki żyje Lumpek, to nie jest dobry pomysł :/ Quote
Ania :) Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 O nie tylko nie szczury :p świnki dużo lepsze :D Quote
*Magda* Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 Szczurki są najlepsze ale nie chcę ich stresować obecnością kota :/ O ile w ogóle Bogdan się zgodzi na zwierzątko Quote
angineuuka Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 to i to smierdzi ;D na swinki mam alergie (potwierdzone ostatnio u weta..) szczury krotko zyja, czesto choruja. :/ Quote
Ania :) Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Na myszy / szczury mam fobie dlatego nie lubię tych zwierząt ... zaraz cala się trzese i płacze ... podobnie z chomikami .. z gryzoni lubię tylko świnki nic więcej ;p Quote
Recommended Posts