mar....ka Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: To na weekend możesz się schlać winem :P heh poczekam do morza :P Quote
Oscar Patric Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 witamy się,dzisiaj świętujemy moje ukończenie szkoły Martini Asti :) Quote
łamAga Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Hellołki ;) Wy nie będziecie miały czasu na bieganie bo będziecie ciągle pijane :P Quote
*Magda* Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Hej :) Będzie czas, będzie ;) Bo Ola abstynentka :P Tak swoją drogą, to idę za pół godzinki biegać, bo Bodzian ma I zmianę, to zostanie ze śpiącymi dziećmi :) Quote
łamAga Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Hej :) Będzie czas, będzie ;) Bo Ola abstynentka :P Tak swoją drogą, to idę za pół godzinki biegać, bo Bodzian ma I zmianę, to zostanie ze śpiącymi dziećmi :) że Ci się chce :/ ja nienawidzę biegać :/ Quote
*Magda* Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 A ja kocham Gdyby nie kontuzja kostki pod koniec podstawówki, to może teraz zamiast na dogo siedzieć, trenowałabym przed jakąś światową olimpiadą :P Mnie żadne okresy nie były w stanie powstrzymać przed ćwiczeniami na wf'ie :) A jak jeszcze okazywało się, że będziemy na lekcji biegać, to już w ogóle był "mój dzień" :) Quote
łamAga Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: A ja kocham Gdyby nie kontuzja kostki pod koniec podstawówki, to może teraz zamiast na dogo siedzieć, trenowałabym przed jakąś światową olimpiadą :P Mnie żadne okresy nie były w stanie powstrzymać przed ćwiczeniami na wf'ie :) A jak jeszcze okazywało się, że będziemy na lekcji biegać, to już w ogóle był "mój dzień" :) Podziwiam ! Dobrze że miałaś kontuzję bo by nie było chłopców :P Quote
*Magda* Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 W sumie to chyba masz rację ;) Zamiast światowej kariery, mam dwóch kochanych synków Quote
łamAga Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: W sumie to chyba masz rację ;) Zamiast światowej kariery, mam dwóch kochanych synków Dokładnie <3 a biegac i tak możesz :D Quote
*Magda* Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Niby mogę ;) Ale po 2 latach nie biegania, moja kondycja spadła poniżej zera :/ Quote
łamAga Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Niby mogę ;) Ale po 2 latach nie biegania, moja kondycja spadła poniżej zera :/ Trochę poćwiczysz i będzie coraz lepiej , moja bratowa z bratem też biegają , Ona robi 5 km dziennie a On 20 :D chcieli żebym z nimi biegała ale ja na prawde nienawidzę tego robić , rower , rolki , orbitrek jak najbardziej ale bieganie never :/ Quote
*Magda* Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Ja też się ograniczę do 5km, to mi wystarczy ;) Ok, znikam biegać :P Quote
łamAga Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja też się ograniczę do 5km, to mi wystarczy ;) Ok, znikam biegać :P Miłego bieganka w takim razie ;) Quote
Aleksa. Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Chciałabym mieć taką motywacje. Biegasz z Tora? Quote
*Magda* Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 11 godzin temu, Aleksa. napisał: Chciałabym mieć taką motywacje. Biegasz z Tora? Póki co tak, biega ze mną, bo jeszcze nie robię 5km :P Muszę wrócić do kondycji sprzed 2 lat, więc potrzebuję trochę czasu, żeby przebiec taki dystans ;) Jak już będę biegać te 5km, to niestety, ze względu na jej stawy, nie będzie mogła ze mną biegać :( Chyba że wet prowadzący jej łapy wyrazi zgodę ;) 3 godziny temu, Angi napisał: Dobry! 37 minut temu, Aleksa. napisał: Siemanko :P Hejka dziewczyny :) Quote
Oscar Patric Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 witamy się :) Jakoś tak moje posty pomijasz,co chcesz abym nie pisała ? Quote
Tyśka) Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Hej :) Ja wczoraj zaczęłam coś pt "bieganie". COŚ - bo to do biegania ma się nijak, na razie jest tą plątawica debila, nogi mi się plączą, ale ja nie lubię biegać. Jednak postanowiłam sobie, że spróbuję się przekonać i zaczęłam... i zdałam sobei sprawę, że nie mam ŻADNEJ kondycji. Tragedia. Zanim będe biegać 5km to trochę mi to zajmie ;D Quote
*Magda* Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 6 godzin temu, Oscar Patric napisał: witamy się :) Jakoś tak moje posty pomijasz,co chcesz abym nie pisała ? Trochę dziecinne podejście :P W ten sposób podchodząc do sprawy, to co druga osoba na dogo, powinna przestać udzielać się w czyjejś galerii :D 3 godziny temu, Tyś napisał: Hej :) Ja wczoraj zaczęłam coś pt "bieganie". COŚ - bo to do biegania ma się nijak, na razie jest tą plątawica debila, nogi mi się plączą, ale ja nie lubię biegać. Jednak postanowiłam sobie, że spróbuję się przekonać i zaczęłam... i zdałam sobei sprawę, że nie mam ŻADNEJ kondycji. Tragedia. Zanim będe biegać 5km to trochę mi to zajmie ;D Mi też trochę zajmie, bo ponad 2 lata nie biegałam :/ Quote
Ania :) Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Podziwiam za to bieganie. Ja po stu metrach jestem zdechlak :p wolę spacerować. Spacerować moge długo :) Quote
*Magda* Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Aniu, bieganie to taki szybki spacer :P Quote
łamAga Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Aniu, bieganie to taki szybki spacer :P dupa tam , spacerować lubie biegać nie :P Quote
Recommended Posts