Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :)

Będzie czas, będzie ;) Bo Ola abstynentka :P

Tak swoją drogą, to idę za pół godzinki biegać, bo Bodzian ma I zmianę, to zostanie ze śpiącymi dziećmi :)

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Będzie czas, będzie ;) Bo Ola abstynentka :P

Tak swoją drogą, to idę za pół godzinki biegać, bo Bodzian ma I zmianę, to zostanie ze śpiącymi dziećmi :)

że Ci się chce :/ 

ja nienawidzę biegać :/

Posted

A ja kocham serduszka.gif Gdyby nie kontuzja kostki pod koniec podstawówki, to może teraz zamiast na dogo siedzieć, trenowałabym przed jakąś światową olimpiadą :P Mnie żadne okresy nie były w stanie powstrzymać przed ćwiczeniami na wf'ie :) A jak jeszcze okazywało się, że będziemy na lekcji biegać, to już w ogóle był "mój dzień" :)

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

A ja kocham serduszka.gif Gdyby nie kontuzja kostki pod koniec podstawówki, to może teraz zamiast na dogo siedzieć, trenowałabym przed jakąś światową olimpiadą :P Mnie żadne okresy nie były w stanie powstrzymać przed ćwiczeniami na wf'ie :) A jak jeszcze okazywało się, że będziemy na lekcji biegać, to już w ogóle był "mój dzień" :)

Podziwiam ! 

Dobrze że miałaś kontuzję bo by nie było chłopców :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Niby mogę ;) Ale po 2 latach nie biegania, moja kondycja spadła poniżej zera :/

Trochę poćwiczysz i będzie coraz lepiej , moja bratowa z bratem też biegają , Ona robi 5 km dziennie a On 20 :D chcieli żebym z nimi biegała ale ja na prawde nienawidzę tego robić , rower , rolki , orbitrek jak najbardziej ale bieganie never :/

Posted
11 godzin temu, Aleksa. napisał:

Chciałabym mieć taką motywacje. Biegasz z Tora?

Póki co tak, biega ze mną, bo jeszcze nie robię 5km :P Muszę wrócić do kondycji sprzed 2 lat, więc potrzebuję trochę czasu, żeby przebiec taki dystans ;) Jak już będę biegać te 5km, to niestety, ze względu na jej stawy, nie będzie mogła ze mną biegać :( Chyba że wet prowadzący jej łapy wyrazi zgodę ;)

3 godziny temu, Angi napisał:

Dobry!

37 minut temu, Aleksa. napisał:

Siemanko :P

Hejka dziewczyny :)

Posted

Ja wczoraj zaczęłam coś pt "bieganie". COŚ - bo to do biegania ma się nijak, na razie jest tą plątawica debila, nogi mi się plączą, ale ja nie lubię biegać. Jednak postanowiłam sobie, że spróbuję się przekonać i zaczęłam... i zdałam sobei sprawę, że nie mam ŻADNEJ kondycji. Tragedia. Zanim będe biegać 5km to trochę mi to zajmie ;D

Posted
6 godzin temu, Oscar Patric napisał:

witamy się :)

Jakoś tak moje posty pomijasz,co chcesz abym nie pisała ?

Trochę dziecinne podejście :P W ten sposób podchodząc do sprawy, to co druga osoba na dogo, powinna przestać udzielać się w czyjejś galerii :D

3 godziny temu, Tyś napisał:

Ja wczoraj zaczęłam coś pt "bieganie". COŚ - bo to do biegania ma się nijak, na razie jest tą plątawica debila, nogi mi się plączą, ale ja nie lubię biegać. Jednak postanowiłam sobie, że spróbuję się przekonać i zaczęłam... i zdałam sobei sprawę, że nie mam ŻADNEJ kondycji. Tragedia. Zanim będe biegać 5km to trochę mi to zajmie ;D

Mi też trochę zajmie, bo ponad 2 lata nie biegałam :/