*Magda* Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Na czym? Bo biegałaś pewnie ostatni raz w szkole :P P.S. Oglądam mecz :) Quote
łamAga Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Na czym? Bo biegałaś pewnie ostatni raz w szkole :P P.S. Oglądam mecz :) Ja nawet w szkole nie biegalam bo nie lubiłam :P Ja nie oglądam meczu , oglądam Turner i Hooch :P Quote
*Magda* Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Tez paczam xd Jaki wynik obstawiasz? Teraz, dOgLoV napisał: Ja nawet w szkole nie biegalam bo nie lubiłam :P Ja nie oglądam meczu , oglądam Turner i Hooch :P Lyń śmierdzący :P A ja patrzę, bo liczę, że dokopiemy Niemcom jak 2 lata temu :) Quote
łamAga Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jaki wynik obstawiasz? Lyń śmierdzący :P A ja patrzę, bo liczę, że dokopiemy Niemcom jak 2 lata temu :) Nie lyń ale nie lubie biegac i już :P Pewnie że dokopiemy :P Quote
*Magda* Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Mi się też coś wydaje, że może być remis ;) Choć gdzieś głęboko liczę, że w ostatnim momencie uda nam się trafić decydującego gola i wygramy ;) Quote
Ania :) Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 28 minut temu, *Magda* napisał: A Ty Aniu jaki wynik obstawiasz? Patrząc na to jak gramy to obstawiam 0:0 albo 0:1 dla Niemców chyba że nam się uda strzelić bramkę jakimś cudem ale wątpię. Co to było co Milik odwalil przed chwilą to masakra :p Quote
*Magda* Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 No, szkoda że taką okazję zawalił :/ Ale gramy bardzo dobrze i liczę, że będzie ok ;) Quote
Ania :) Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Bardzo dobrze to bym nie powiedziała :p każda okazję chrzania , jedynie co to obronę mamy super :p dobrze że kapustke wpuszczają ! Quote
*Magda* Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Oj Aniu, atakujemy na przemian z Niemcami ;) Póki co im również nie udało się nam strzelić bramki, a to świadczy o polskiej drużynie coraz lepiej. W końcu gramy z mistrzami świata :P Quote
Ania :) Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Dobrze grają ale nie bardzo dobrze :p bardzo często tracimy przez własną głupotę piłkę a nie strzelili nam bramki bo jak mówiłam obronę mamy super ;) i się skończy 0:0 :p Ale nie powiem bo mecz ogólnie fajny bo ciągle coś się dzieje :p Quote
Ania :) Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Brawo brawo ! :D kamil się śmieje ze Szpakowskiego bo ciągle myli piłkarzy :p Quote
Tyśka) Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Hej :) Widzę, że wszyscy Polacy oglądali mecz ;D (no z wyjątkiem Agi :p) Quote
łamAga Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 4 godziny temu, Tyś napisał: (no z wyjątkiem Agi :p) może nie jestem Polką :D :P Ania mogłas obstawić mecza :P Hejka ;) Quote
*Magda* Posted June 18, 2016 Author Posted June 18, 2016 Rośnie mi mały fotograf, więc może będę się pojawiać częściej ;) Quote
Recommended Posts