Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Wolę o 5, niż w ogóle :P

Zresztą, tak z rana nawet lepiej się będzie biegać niż wieczorem ;) Na pusty żołądek, wypoczęta :)

No ale nie pośpisz sobie pozniej :P

Posted

Ja sobie codziennie jak ma 1wsza zmiane obiecuje że pojde spać z młodym o 20stej a zawsze ide koło 23 :P

A ja nienawidze biegać co juz pisałam i nic mnie do biegania nie zmusi , nie lubi i już ;)

Posted

Tyś, to jest jedyna forma sportu jaką dopuszczam ;) Żadne brzuszki, siłownia, fitness itp. nie wchodzą w grę :P

Aga, Bogdan będzie w pracy, więc jeśli dogo mnie nie pochłonie, to pójdę wcześniej spać ;)

Posted

Zapomniałam się pochwalić, że w piątek dostałam kartkę pocztową ze Stanów Zjednoczonych icon_jupi.gif Teraz w swojej kolekcji, oprócz Włoch, Hiszpanii, Majorki, kilku kartek z polskich miast, mam kartkę z Jamajki oraz z USA serduszka.gif

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Tyś, to jest jedyna forma sportu jaką dopuszczam ;) Żadne brzuszki, siłownia, fitness itp. nie wchodzą w grę :P

Aga, Bogdan będzie w pracy, więc jeśli dogo mnie nie pochłonie, to pójdę wcześniej spać ;)

A to ja siłownie bym brała ale czasu nie mam :P

No to na pewno predzej spac nie pójdziesz :P

Teraz, *Magda* napisał:

Zapomniałam się pochwalić, że w piątek dostałam kartkę pocztową ze Stanów Zjednoczonych icon_jupi.gif Teraz w swojej kolekcji, oprócz Włoch, Hiszpanii, Majorki, kilku kartek z polskich miast, mam kartkę z Jamajki oraz z USA serduszka.gif

Poka :P super taa kolekcja :D jak znajde kartkę z Ostrowem to Ci wyślę :D

Posted
5 minut temu, dOgLoV napisał:

Poka :P super taa kolekcja :D jak znajde kartkę z Ostrowem to Ci wyślę :D

Zapomniałam, że też z Egiptu mam :P Wysyłaj, bardzo chętnie ją u siebie powieszę ;)

Kolega jest teraz z synem w sanatorium, na północy Niemiec, pod duńską granicą i też mi wysłał kartkę :)

Oto moja kolekcja:

DSC_1246.JPG

z USA

DSC_1247.JPG

i z Jamajki

DSC_1248.JPG

Posted

Moi znajomi wiedzą, że lubię kartki i mi z wakacji starają się wysyłać ;) Marek (brat Bogdana), zanim wyleciał do Stanów, to wiedział, że musi mi wysłać kartkę :D No i dotrzymał słowa ;) Myślałam, że kartka będzie później niż on ze Stanów wyleci (następny weekend wraca do Niemiec), a tu niespodzianka, bo kartkę wysłał we wtorek, a w piątek była już u mnie ;) Dla porównania, brat jak wysłał kartkę z Jamajki, to szła pół roku :/

Posted

Aga, Ty masz problem żeby Stasiowi coś kupić..to nawet nie wiesz, co ja mam z Maria...cały smyk ma a.nawet.więcej. katastrofa. 

Oo w dąbkach..a może dębkach byłam :P

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Aga, Ty masz problem żeby Stasiowi coś kupić..to nawet nie wiesz, co ja mam z Maria...cały smyk ma a.nawet.więcej. katastrofa. 

Oo w dąbkach..a może dębkach byłam :P

Tylko wiesz Ola, Maria to Twoja podopieczna ;) A Staś to Agnieszki bratanek i chrześniak jeśli dobrze pamiętam ;)

Gdzie jeszcze byłaś? :P

Posted
9 minut temu, *Magda* napisał:

Tylko wiesz Ola, Maria to Twoja podopieczna ;) A Staś to Agnieszki bratanek i chrześniak jeśli dobrze pamiętam ;)

Gdzie jeszcze byłaś? :P

No wiem, ale ja nie raz kupując jej prezent mam problem.

Z 6 lat z rzędu jeździłam na kolonie w góry, więc co roku gdzie indziej plus dużo zwiedzania. Pierwsza kolonia w wieku 6 lat, ale miejscowości teraz nie pamiętam. Na pewno z rodziną byłam w zakopanem.

Byłam nad morzem na pewno w Jantarze, Gdańsku i chodziłam do Jelitkowa i w paru miejscach sie było. Kraków, Częstochowa, Katowice :P nie pamietam wiecej :P w londynie byłam i swindon :P na słowacji chyba z kolonią

Posted
12 godzin temu, *Magda* napisał:

Zapomniałam, że też z Egiptu mam :P Wysyłaj, bardzo chętnie ją u siebie powieszę ;)

Kolega jest teraz z synem w sanatorium, na północy Niemiec, pod duńską granicą i też mi wysłał kartkę :)

Oto moja kolekcja:

DSC_1246.JPG

z USA

DSC_1247.JPG

i z Jamajki

DSC_1248.JPG

świetna kolekcja,Ja mam widokówki,z tych miejsc gdzie mama i brat jeżdżą m.in z Egiptu,Indonezji,Majorki,Costa de Sol a także z Gdańska,Gdyni,Wisły ;)

Posted

W sumie to nic szczególnego :P Rano biegałam, potem prysznic, suszenie włosów i z Bogdanem do sklepu. Jak wróciliśmy to już była pora na obiad, potem Theodor z przedszkola wrócił i pojechaliśmy do koleżanki ;) Jak wróciliśmy, to była 18:50 :/ A gdzieś między tym wszystkim pranie zrobiłam :P

Posted
53 minut temu, *Magda* napisał:

W sumie to nic szczególnego :P Rano biegałam, potem prysznic, suszenie włosów i z Bogdanem do sklepu. Jak wróciliśmy to już była pora na obiad, potem Theodor z przedszkola wrócił i pojechaliśmy do koleżanki ;) Jak wróciliśmy, to była 18:50 :/ A gdzieś między tym wszystkim pranie zrobiłam :P

Ja też jak wyszłam do fryzjera na 9, to dopiero w domu jestem :P