*Magda* Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Jak będziemy w środku tygodnia, to nie ma problemu ;) Wtedy ludzi jest mało i leżaki koło dziecięcego basenu są wolne ;) Theodor ma 1 lipca zamknięte przedszkole, to można jechać ;) Quote
łamAga Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Ja w urlopie się wybiorę na basen i zdjęcia będą na 100% myśle że Fabianowi spodoba sie na basenie bo wczoraj w baseniku mu sie podobało , chociaż i tak największą frajdę sprawiało mu wchodzenie i wychodzenie z basenika :D Quote
Aleksa. Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 A czemu ma zamkniete? Aga, widze Fabian lubi wchodzic i schodzic. Pamietam dalas filmik, jak wchodzil na progi zwalniajace i schodzil xd Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: A czemu ma zamkniete? Nie mam pojęcia :/ Mam na kartce napisane czemu, ale nie chce mi się iść patrzeć :P Najbardziej wkurza mnie to, że kolejny dzień przedszkole zamknięte, choć tydzień później już mają 3 tygodnie wakacji :/ Ok, idę się farbować :P Quote
łamAga Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Ola On ma tak ze wszystkim , koło domu mamy taki mały murek , potrafi wchodzić na niego i schodził 2 godziny :P 1 Quote
Aleksa. Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 12 minut temu, dOgLoV napisał: Ola On ma tak ze wszystkim , koło domu mamy taki mały murek , potrafi wchodzić na niego i schodził 2 godziny :P Energiczne dziecko :P Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 20 minut temu, Aleksa. napisał: Farbuj, farbuj a potem pokaż efekt :P Jak chcesz efekt zobaczyć, jak nie widziałaś "przed" :P 15 minut temu, dOgLoV napisał: Ola On ma tak ze wszystkim , koło domu mamy taki mały murek , potrafi wchodzić na niego i schodził 2 godziny :P 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Energiczne dziecko :P Normalne dziecko :P Quote
łamAga Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Normalne dziecko :P Powiedzmy :P 10 minut temu, Aleksa. napisał: Energiczne dziecko :P Energiczne to mało powiedziane , jak by go nagrała w niektórych sytuacjach to byście się przekonały jaki fabian jest "energiczny" :P Quote
Aleksa. Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 No to mam nadzieje, że zrobiłaś fote przed :P Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 To poczytajcie co mój Theodor robi :P No nie ma dnia, żeby nie walnął drzwiami jak je zamyka :/ I tak kilka razy w ciągu dnia pierd*lnie tymi drzwiami Więc dziś jak szedł po szufelkę i miotłę, to mówię mu "Nie trzaskaj drzwiami" (tysięczny raz!). No i drzwiami nie walnął, posłuchał. Za to musiał kopnąć psią miskę, ceramiczną, bo mu chyba za cicho było :D No kuźwa nosi go tak, że kilka razy dziennie musi walnąć drzwiami, kopnąć coś, popchnąć itp. 1 Quote
łamAga Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Dzieci chyba kochają " hałas" , Fabian bawi sie tylko rzeczami które robią hałas , wali klockami o stół bo drewniany więc jest efekt , jak go wyzwe to pojdzie trzaskac o panele , nie chce mi sie zgrywac filmików ale ma takie coś do ma dwa kółka i z przodu na podpórkę kawałek plastiku to bierze to i nie podnosi na kółka żeby jechało tylko szura plastikiem o kafelki robiąc tym taki hałas że sąsiedzi słyszą , jezdzikiem że nie idzie robić hałasu bo ma 4 koła jeździ w bok żeby jednak zrobił hałas , normalnie idzie oszalec Quote
łamAga Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Dobranoc matko karmiąca w nocy :D :P Quote
Aleksa. Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Dobranoc matko karmiąca w nocy :D :P Hahahhahahahahha :D a.ja zaraz.wychodze z.pracy Quote
łamAga Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Hahahhahahahahha :D a.ja zaraz.wychodze z.pracy a ja idę wziac szybki prysznic bo zaraz Sebek zacznie sie szykowac do pracy i tyle bede miała z łazienki :P jak wróce to moze zgram ten filmik ;) Quote
Aleksa. Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 On jest mega! I jeszcze tak fajnie chodzi! No mąż dla mnie, jak nic :P Quote
Recommended Posts