Aleksa. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Kurcze, Nathan wygląda na większego od Tadzia :D Quote
*Magda* Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Tydzień temu ważył 6.7kg. A wiesz ile Tadzio waży? Quote
Aleksa. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Tydzień temu ważył 6.7kg. A wiesz ile Tadzio waży? Właśnie chyba z dwa tygodnie temu p. Kasia mówiła, że nieco ponad 7 kg Quote
*Magda* Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Czyli mają bardzo zbliżoną wagę ;) Jak będziesz u Tadzia, to wejdź z nim na wagę i sama, to będzie wiadomo ile teraz waży ;) 17 czerwca idę na szczepienie, ale pewnie go nie będą ważyć :P To pozostaje mi znowu zważenie go samemu ;) Quote
Aleksa. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 11 minut temu, *Magda* napisał: Czyli mają bardzo zbliżoną wagę ;) Jak będziesz u Tadzia, to wejdź z nim na wagę i sama, to będzie wiadomo ile teraz waży ;) 17 czerwca idę na szczepienie, ale pewnie go nie będą ważyć :P To pozostaje mi znowu zważenie go samemu ;) Ok, zrobię to jutro :P A waga stoi akurat w korytarzu :P Quote
Aleksa. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Tak zrób ;) A teraz Chętnie bym poszła spać, bo padam ale...kończę pediatrie Quote
*Magda* Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Dzięki Paulina :) Dostaliśmy dziś paczuszkę od cioci Agnieszki :) Jak zobaczyłam ilość foli w jaką Aga wszystko zawinęła, to się nie dziwię, że ona ma schizę z tą folią bombelkową :D 1 Quote
*Magda* Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 3 godziny temu, Aleksa. napisał: Hahahaha. Co ciekawego dostaliście? :) Kilka bluzek/koszuli, spodnie, słonika maskotkę, kocyk, śliniak, pieluszki i zawieszkę do smoczka z imieniem :) 2 godziny temu, Ania :) napisał: Hahaha Aga jest niemożliwa :D Ona jest jedyna w swoim rodzaju :D Quote
Aleksa. Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Super taki słonik! Już wiem kto mi dzisiaj pogode zabrał. Rano tylko 16 st, w poludnie jakies 21..ale chlodno mi było :) Quote
Ania :) Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Ale macie basen :D Ola pewnie w nim będzie całe dni spedzala :p Quote
*Magda* Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Słonik dla Nathana, ale Theodor jak go zobaczył, to go zawinął i właśnie z nim śpi :D A pogody Ci nie zabrałam, bo u nas dziś 22-23'C :P Aniu, jak pogoda dopisze, to niech siedzi. W końcu na urlop przylatuje :) Quote
Aleksa. Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Widzę, że Wy mi cały czas wolny zorganizujecie :D Quote
*Magda* Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Widzę, że Wy mi cały czas wolny zorganizujecie :D 23h opieki nad dziećmi i 1h na relaks Quote
Aleksa. Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 10 minut temu, *Magda* napisał: 23h opieki nad dziećmi i 1h na relaks kurze, musze przemyśleć ten wyjazd :D Quote
*Magda* Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Może powinnaś mnie przygarnąć na au pair ? :D A co ja z tego będę miała? :P Quote
Recommended Posts