*Magda* Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Teraz, majoka napisał: dziecko ideał :) Jeśli chodzi o nocne karmienie, to TAK :) Jeszcze jak go porównam z nocnym karmieniem Theodora (2-3x każdej nocy), to tym bardziej ideał :) Jak sobie przypomnę, że przy Theosiu chodziłam nieprzytomna przez te nocne karmienia... I żeby choć kilka minut zyskać w nocy snu, to miałam 3 butelki i tylko robiłam mleko do czystej butelki, a zużyte zostawiałam z boku i wszystkie myłam dopiero rano :D Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nathus po cioci poszedł (ciocia (ja oczywiście) tez ideał :P) Quote
*Magda* Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Ola, pewnie jak Ty przylecisz, to da mi popalić :D Teraz, majoka napisał: Nathus po cioci poszedł (ciocia (ja oczywiście) tez ideał :P) Kawał tygodnia Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ola, pewnie jak Ty przylecisz, to da mi popalić :D Kawał tygodnia ejjjjjj, tez nie jem w nocy :P Quote
*Magda* Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Teraz, majoka napisał: ejjjjjj, tez nie jem w nocy :P Pewnie jak 90% populacji :P Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 27 minut temu, *Magda* napisał: Pewnie jak 90% populacji :P tu bym się kłóciła hehehe Quote
Ania :) Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Rany ja nigdy nie mogłam zrozumieć ludzi jedzacych w nocy :p ja nawet jak idę głodna spać to się nie obudzę w nocy :p a z reguły na głodzie się kładę :p Quote
*Magda* Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 10 godzin temu, Ania :) napisał: Rany ja nigdy nie mogłam zrozumieć ludzi jedzacych w nocy :p ja nawet jak idę głodna spać to się nie obudzę w nocy :p a z reguły na głodzie się kładę :p Brzmi to jak byś była na innym "głodzie" :D Dziś pobudka o 5 rano :) Quote
Aleksa. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Ja dzisiaj ledwo wstałam do Tadzia. Od kilku dni mało śpię i taki efekt, że wstawać ciężko :P Quote
łamAga Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Mi Fabian też przesypia noce :P nigdy go nawet nie dopajałam w nocy , kładzie sie spać 19-20 i wstaje o 6 a dzisiaj dał mi pospać do 8:30 :D w szoku byłam jak zobaczyłam godzine po przebudzeniu :D Quote
Oscar Patric Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 21 godzin temu, majoka napisał: tu bym się kłóciła hehehe Tu masz rację,sporo ludzi je w nocy Quote
Aleksa. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 37 minut temu, Oscar Patric napisał: Tu masz rację,sporo ludzi je w nocy np. ja po całym dniu pracy, szkoły czy coś :D Quote
*Magda* Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 2 godziny temu, Aleksa. napisał: To byś miała numer jakbyś na rano miała Aga :D Aga nie pierwszy raz by zaspała :D Godzinę temu, Aleksa. napisał: np. ja po całym dniu pracy, szkoły czy coś :D Ja jadam późno wieczorem, czasem nawet o północy jak wrócimy dopiero do domu ;) Ale nie zaliczam takiego jedzenia jako jedzenie "w nocy" jeśli nie wstawałam po nie z łóżka :P Quote
Aleksa. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Aga nie pierwszy raz by zaspała :D Ja jadam późno wieczorem, czasem nawet o północy jak wrócimy dopiero do domu ;) Ale nie zaliczam takiego jedzenia jako jedzenie "w nocy" jeśli nie wstawałam po nie z łóżka :P To ja trzymam twoją wersję :D To ja nie jem w nocy :D Quote
Ania :) Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja jadam późno wieczorem, czasem nawet o północy jak wrócimy dopiero do domu ;) Ale nie zaliczam takiego jedzenia jako jedzenie "w nocy" jeśli nie wstawałam po nie z łóżka :P No tak to ja też czasem jadam :P ale tak żeby w nocy wstać z łóżka i iść jeść - nie zdarzyło mi się ;) Quote
*Magda* Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Ja ogólnie to jem wtedy kiedy jestem głodna :) Quote
Aleksa. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja ogólnie to jem wtedy kiedy jestem głodna :) No ja też :P Chyba że nie mam czasu lub nie mam co jeść :D Quote
*Magda* Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Obyś się u mnie nie krępowała i jadła do syta ;) Żeby mi później Twój tata nie napisał, że Cię głodziłam :P Quote
Aleksa. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Obyś się u mnie nie krępowała i jadła do syta ;) Żeby mi później Twój tata nie napisał, że Cię głodziłam :P Ja się tak śmieję, że nie przylecę itp. znaczy tak mi się wydaje, że będzie ok. Zrobiłam taki postęp przez kilka lat, że jestem bardziej otwarta. :) Życie mnie nauczyło.. zresztą sama wiesz, na jaką próbę zostałam wystawiona. Ale daje radę :) chociaż początki były trudne i łez nie brakowało.. :( Quote
Recommended Posts