Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy infekcję :/

Na tę chwilę dostał 3 syropy i czekamy na poprawę. Jutro jeszcze musi zostać w domu.

Jeśli do weekendu będzie poprawa, to w poniedziałek może iść do przedszkola.

Jeśli nie, to ponowna wizyta i wtedy dostanie antybiotyk.

Posted

Oj Theos zdrowiej szybciutko ! :*

Na to liczę ;)

Kilkanaście minut temu leżę sobie na kanapie i czuję, że COŚ dość mocno kopie. Położyłam rękę i było czuć już kopniaki "na zewnątrz". Młody siedział koło mnie, to położyłam jego rękę, żeby poczuł kopniaka. Jak mu powiedziałam czego ma się spodziewać, to się oburzył i rzucił tekst typu "Dzidziuś nie może Cię kopać! Tak nie wolno!" :D Na nic zdało się tłumaczenie, że dzidziuś nie robi mi krzywdy ;)

Posted

Theoś jaki obrońca! :)

Jak ona się oburzył. W szoku byłam :D

Nie chcę zapeszać, ale młody wziął drugą dawkę leków przed snem i jest lepiej. Nie słychać kaszlu co 2 minuty, ale sporadycznie :)

Posted

No i znowu przyszłam za późno , qurcze kiedy ja znajde czas żeby z Wami wczesniej poplotkować :/

zdrówka dla Theosia :*

czkawka to mega fajne uczucie takie od środka <3

Posted

No i znowu przyszłam za późno , qurcze kiedy ja znajde czas żeby z Wami wczesniej poplotkować :/

zdrówka dla Theosia :*

czkawka to mega fajne uczucie takie od środka <3

Chyba niedługo się na Ciebie obrażę :P

Dziękujemy :)

Z Theosiem czkawki nie przeżyłam, więc dla mnie to nowość :D

Dobranoc :)

Dzień dobry :P

zdróweczka :*

Dziękuję bardzo :)

Dziś już dużo lepiej. Co prawda, w dzień kaszle co chwilę, ale noc była dużo spokojniejsza :)

Posted

Nie obrażaj się na mnie ;( ja sama nie mam nawet dla siebie czasu póki co ;( biedny Theoś , oby szybko mu przeszło ;(

Zastanowię się :P

Nie wiem czemu, ale coś mi się wydaje, że wylądujemy w weekend w szpitalu :/

Posted

Wypluj to !!!!

nie dosyć że jego wymęczą to Ty w takim stanie nie powinnac przebywac w szpitalu pełnym zarazków ;( będę mocno trzymała kciuki żeby Theosiowi się polepszyło ;)

Posted

Musi się polepszyc ;)

Oby ;)

Theoś na pewno się postara i wyzdrowieje ;) u nas w Polce panuje straszna jelitówka :/

Na chwilę obecną nie pozostaje mi nic innego, jak podawać mu syropy od lekarza i nurofen - i to bez względu na to czy ma gorączkę czy nie. No i czekać na poprawę :/

Posted

Bo ta pogoda jest nie normalna :/

Tydzień temu, Theodor chodził w rajtuzach, bo było około 4'C. a dziś co? A dziś 18 stopni :mdleje:

Jak tu nie chorować, skoro pogoda tak płata figle :mad: