*Magda* Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 Mamy infekcję :/ Na tę chwilę dostał 3 syropy i czekamy na poprawę. Jutro jeszcze musi zostać w domu. Jeśli do weekendu będzie poprawa, to w poniedziałek może iść do przedszkola. Jeśli nie, to ponowna wizyta i wtedy dostanie antybiotyk. Quote
*Magda* Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 Oj Theos zdrowiej szybciutko ! :* Na to liczę ;) Kilkanaście minut temu leżę sobie na kanapie i czuję, że COŚ dość mocno kopie. Położyłam rękę i było czuć już kopniaki "na zewnątrz". Młody siedział koło mnie, to położyłam jego rękę, żeby poczuł kopniaka. Jak mu powiedziałam czego ma się spodziewać, to się oburzył i rzucił tekst typu "Dzidziuś nie może Cię kopać! Tak nie wolno!" :D Na nic zdało się tłumaczenie, że dzidziuś nie robi mi krzywdy ;) Quote
*Magda* Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 Theoś jaki obrońca! :) Jak ona się oburzył. W szoku byłam :D Nie chcę zapeszać, ale młody wziął drugą dawkę leków przed snem i jest lepiej. Nie słychać kaszlu co 2 minuty, ale sporadycznie :) Quote
*Magda* Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 O, to super! :) Ja też się cieszę, bo może ta noc będzie przespana ;) No i właśnie, ja znikam się położyć :P Quote
łamAga Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 No i znowu przyszłam za późno , qurcze kiedy ja znajde czas żeby z Wami wczesniej poplotkować :/ zdrówka dla Theosia :* czkawka to mega fajne uczucie takie od środka <3 Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 No i znowu przyszłam za późno , qurcze kiedy ja znajde czas żeby z Wami wczesniej poplotkować :/ zdrówka dla Theosia :* czkawka to mega fajne uczucie takie od środka <3 Chyba niedługo się na Ciebie obrażę :P Dziękujemy :) Z Theosiem czkawki nie przeżyłam, więc dla mnie to nowość :D Dobranoc :) Dzień dobry :P zdróweczka :* Dziękuję bardzo :) Dziś już dużo lepiej. Co prawda, w dzień kaszle co chwilę, ale noc była dużo spokojniejsza :) Quote
Oscar Patric Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Doberek popoludniem :) Jak Theo się czuje? Gratulacje Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Doberek :) Cześć :) Doberek popoludniem :) Jak Theo się czuje? Gratulacje Hej Aga :) Noc była lepsza, ale w dzień nadal straszni kaszle :/ Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Theodora poprawa była przedwczesna :( Dziś wieczór znowu zwymiotował i ma 38.2'C :/ Quote
łamAga Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nie obrażaj się na mnie ;( ja sama nie mam nawet dla siebie czasu póki co ;( biedny Theoś , oby szybko mu przeszło ;( Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Nie obrażaj się na mnie ;( ja sama nie mam nawet dla siebie czasu póki co ;( biedny Theoś , oby szybko mu przeszło ;( Zastanowię się :P Nie wiem czemu, ale coś mi się wydaje, że wylądujemy w weekend w szpitalu :/ Quote
łamAga Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Wypluj to !!!! nie dosyć że jego wymęczą to Ty w takim stanie nie powinnac przebywac w szpitalu pełnym zarazków ;( będę mocno trzymała kciuki żeby Theosiowi się polepszyło ;) Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Dzięki za kciuki, będą potrzebne ;) Quote
łamAga Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Theoś na pewno się postara i wyzdrowieje ;) u nas w Polce panuje straszna jelitówka :/ Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Musi się polepszyc ;) Oby ;) Theoś na pewno się postara i wyzdrowieje ;) u nas w Polce panuje straszna jelitówka :/ Na chwilę obecną nie pozostaje mi nic innego, jak podawać mu syropy od lekarza i nurofen - i to bez względu na to czy ma gorączkę czy nie. No i czekać na poprawę :/ Quote
angineuuka Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 A ja nadal walczę z Angina. I nie jest lepiej :p na dodatek przyszedł niemily ból węzłów. A właściwie ta reszta. Quote
*Magda* Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Bo ta pogoda jest nie normalna :/ Tydzień temu, Theodor chodził w rajtuzach, bo było około 4'C. a dziś co? A dziś 18 stopni :mdleje: Jak tu nie chorować, skoro pogoda tak płata figle :mad: Quote
łamAga Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Ja jeszcze młodemu podaje Lipomal , Amotaks , Ketotifen Hasco no i Dicoflor , poprawa jest bo katar ma mniejszy ale nadal kaszle dość mocno .... Quote
Recommended Posts