Guest TyŚka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Hej, głowa do góry, Madziu. Wierzę, że dasz radę. Jak moja mama z trojgiem maluchów dała radę, to Ty też z dwojgiem sobie poradzisz :) Quote
mar....ka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 ojej Madziorek, nie było mnie na dgm, weszłam prosto do Ciebie i takie wieści. Najważniejsze, że mały pije (jeść nie musi), byleby się nie odwodnił. Quote
mar....ka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 pewnie antybiotyk dostanie, ja zawsze smaruję też Vick VapoRub (czy jak mu tam), smaruję też stopy i zakładam skarpetki. Co do tempki, też zbijam wcześniej, potem ciężko by mi było z wysoką (czasem tak bywa, że muszę naprzemiennie Ibuprom z paracetamolem, bo zbić nie idzie). Quote
łamAga Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Madzia mi napisała że są w szpitalu ;( czekamy na lepsze wieści .... Quote
*Magda* Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 I byliśmy w szpitalu :/ Dziś popołudniu miał 38'C, choć 2h wcześniej dałam mu paracetamol. 3h siedzenia i czekania :mdleje: Zbadany przez 2 lekarki, zrobione badanie krwi. Jedyne co się okazało, to czerwono w uszach i w gardle :/ Ale antybiotyku brak. Dostał tylko inne krople do nosa i inhalator. Quote
*Magda* Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 I to jak najszybciej, bo ja już tracę siły :( Quote
łamAga Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 wspólczuję ;( ja panikuje nawet przy katarku ehhh Quote
*Magda* Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Ja już dziś nie miałam siły panikować, tylko chciałam siąść i płakać :( Gdybym nic nie robiła, to ok ;) Ale kuźwa, w czwartek u lekarza. Dziś niedziela, a ja poprawy jakoś wielkiej nie widzę :/ I coś czuję, że na dzisiejszym pobycie w szpitalu się nie skończy :/ Quote
angineuuka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Theo, ty bąblu. Bier się w garsc ^_^ Chociaz ja znam jego bol.. Quote
łamAga Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Miwjmy nadzieje ze jednak na tej wizycie sie skonczy , musi sie polepszyc .... Quote
*Magda* Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Znikam spać, bo padam na ryjek :( A do tego tak mnie krocze boli, że chyba się nie wyśpię :/ Quote
łamAga Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Magda za dużo nam się forsujesz ! musisz troche odpoczac , oby Theos Ci w koncu dał spokojnie pospac .... dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Jakby tego było mało, to gardło mnie drapie :( Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 O kurcze, to duuuużo zdrówka życzę! Oby przeszło :( Quote
Guest TyŚka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Hej ;) I jak dzisiaj ? Dołączam się do pytania. Quote
*Magda* Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Kaszel nadal jest :/ I szczerze, jak dla mnie to on w ogóle nie maleje :( Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 a byłaś u lekarza ???żeby na płucka nie poszło (Łukasz miał zapalenie płuc - jako dwulatek, wylądowaliśmy w szpitalu :( ) Quote
*Magda* Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 a byłaś u lekarza ???żeby na płucka nie poszło (Łukasz miał zapalenie płuc - jako dwulatek, wylądowaliśmy w szpitalu :( ) Byłam w czwartek, płuca czyste. I wczoraj w szpitalu, też lekarka stwierdziła, ze płuca czyste. Ja właśnie boję się, że to może być bezobjawowe zapalenie płuc :/ Już dziś Bogdanowi powiedziałam, że czekam do środy i jak nie będzie znaczącej poprawy, to jadę ponownie do pediatry i będę nalegała na RTG płuc Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 boshe wtedy nam powiedzieli w szpitalu, że Łukasz ma wadę serca- wyszło znacznie powiększone na rtg (jednakże konsultacje z kardiologiem mogłam przeprowadzić najwcześniej za miesiąc, po prostu wszystko musiało wrócić do normy, by usg było wiarygodne). Cały miesiąc ryku, nerwówki i okazało się że Łukasz ma serce ok, tyle że położone niestandardowo, bo na środku klatki na przeponie (dlatego na prześwietleniu wychodziło takie duże :P) Quote
Recommended Posts