Dzikie nieporadne Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 W sumie to mi sie pdodba - ale jest dziwne :D Ja bym chciała mieć córkę o imieniu Klara i syna Stanisława :) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 W sumie to mi sie pdodba - ale jest dziwne :D Ja bym chciała mieć córkę o imieniu Klara i syna Stanisława :) Jest dość nietypowe ;) Ale właśnie o to chodziło :D ejj, duży ten brzuchol już :D Olu, już prawie połowa za mną, więc dzidziuś rośnie :) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 5 miesiąc to jest? Tak :) Dokładnie, to 19 tydzień, więc w następnym tygodniu mam już półmetek :D Tak swoją drogą, to właśnie nie śpi i mnie kopie po brzuchu :) Quote
Dzikie nieporadne Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Ale to musi być cudowne! Być świadomym że tam taki mały człowieczek mieszka! śpi, bryka i w ogóle sie rozwija! :D Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 To jest najpiękniejsze czego można w życiu doświadczyć :) Nie da się tego z niczym porównać ;) Ok, ja znikam spać. Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Ale nagadałyście :P jeju jaki już duży brzuszek masz masakra :D zazdroszcze tych kopniaków , strasznie mi tego brakuje .... A Theoś to już kawał chłopa , przydało by mu się rodzeństwo płci męskiej ale ja jakoś czuje że bedzie dziewczynka ;) Ja też chciałam chłopca i mam i jak bóg da że będę w drugiej ciąży to też chce chłopca ;) Bodziana poznałam i wcale nie jest nieznośny :P wręcz przeciwnie , bardzo spokojny chłopak ;) Quote
*Magda* Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 Aguś, dzidziuś rośnie, to i brzuszek rośnie ;) Na tę chwilę, mam zaledwie 2.5kg więcej niż przed ciążą. Zobaczymy jak będzie waga szła teraz ;) A kopniaki na razie są przyjemne, bo dzidzia ma dużo miejsca. Gorzej będzie za jakieś 2 miesiące, jak już będzie ciasno i będzie mnie kopało po żołądku :D Tylko Aga, my se możemy chcieć chłopaków ;) To niestety nie jest zależne od nas, tylko od tego małego plemniczka, któremu oda się dostać do naszego jajeczka :D Ale i tak czekam na wtorek z niecierpliwością, żeby się dowiedzieć, co we mnie siedzi :D Bodzian, wręcz był wtedy bardzo nieśmiały :) Quote
kalyna Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Wow jaki masz już duży brzusio! ja się zatrzymałam na opcji, że jesteś w 3 miesiącu, także dopiero teraz doczytałam, ze to 5. A Theoś coraz większy i jakiś doroślejszy się robi ;) My kciukamy za dziewczynę, ale najważniejsze aby dzidzia była zdrowa ;) Quote
*Magda* Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 Dziewczynę chcemy! A Ty se możesz chcieć :P Już i tak jest za późno na to, co kto chce :D Wow jaki masz już duży brzusio! ja się zatrzymałam na opcji, że jesteś w 3 miesiącu, także dopiero teraz doczytałam, ze to 5. A Theoś coraz większy i jakiś doroślejszy się robi ;) My kciukamy za dziewczynę, ale najważniejsze aby dzidzia była zdrowa ;) 3-ci miesiąc, kiedy to było :D Theodor, to już mały mężczyzna. Ja też jak patrzę na zdjęcia sprzed 2-3 miesięcy, to widzę jak bardzo się zmienił na buzi :) Ale się uparliście na tę dziewczynkę :P Quote
łamAga Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Ja też już chce wtorek i chce wiedzieć co tam w Tobie siedzi :D Ja wiem że My sobie możemy chcieć ale najważniejsze że będzie zdrowe ;) Fakt Bodzian byl niesmiały ale ja też :P Quote
Dzikie nieporadne Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 W sumie to i lepiej jak bedzie chłopiec, chłopcy się zawsze dogadają, a jak są przeciwnej płci to często są poważniejsze zgrzyty - ale czywiście też nie zawsze ;) Theo zrobił się jakiś mniej pyzaty z tego co porównałam zdjęcia ! Quote
Guest TyŚka Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Theo rośnie, maleństwo rośnie! :) Super. Czekam z niecierpliwością na rozwiązanie zagadki płciowej :D Quote
marta1624 Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Hejka :) Majoka, ja to się kompletnie nie znam :lol: Ale dziewczyna :D Quote
Dzikie nieporadne Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Przegłosowane - będzie dziewczynka :D Quote
*Magda* Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 Jakie głosowanie :D Byleby zdrowe ;) Tego akurat jestem pewna, bo właśnie po to robiłam badania prenatalne ;) Quote
mar....ka Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Aguś, dzidziuś rośnie, to i brzuszek rośnie ;) Na tę chwilę, mam zaledwie 2.5kg więcej niż przed ciążą. Zobaczymy jak będzie waga szła teraz ;) A kopniaki na razie są przyjemne, bo dzidzia ma dużo miejsca. Gorzej będzie za jakieś 2 miesiące, jak już będzie ciasno i będzie mnie kopało po żołądku :D Tylko Aga, my se możemy chcieć chłopaków ;) To niestety nie jest zależne od nas, tylko od tego małego plemniczka, któremu oda się dostać do naszego jajeczka :D Ale i tak czekam na wtorek z niecierpliwością, żeby się dowiedzieć, co we mnie siedzi :D Bodzian, wręcz był wtedy bardzo nieśmiały :) no my też czekamy, a tak w ogóle mam koło siebie Mikusia (Mikołajka) siostry (siora z rykiem pojechała na ślub szwagierki, ogólnie broniła się nogami i rękami, ale pod naciskiem swojego męża, zostawiła Mikusia u nas). Pierwsze rozstanie dla matki zawsze jest ciężkie, za to ja mam małego dzidzię Quote
mar....ka Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 też myslę, że u Was dziewczynka, wierzę Twojemu TZ-owi. Skoro wiedział, kiedy zrobił, to wie i co heheh Quote
Guest TyŚka Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 A ja coś myślę, że to będzie chłopak :D Quote
*Magda* Posted October 17, 2015 Author Posted October 17, 2015 no my też czekamy, a tak w ogóle mam koło siebie Mikusia (Mikołajka) siostry (siora z rykiem pojechała na ślub szwagierki, ogólnie broniła się nogami i rękami, ale pod naciskiem swojego męża, zostawiła Mikusia u nas). Pierwsze rozstanie dla matki zawsze jest ciężkie, za to ja mam małego dzidzię Jak sobie przypomnę pierwszy raz jak go zostawiałam u niani, na godzinę, to ze łzami w oczach :( Ale w Polsce, jak zasypiał wieczorem, to zostawała z nim teściowa, a my na browarka :) Wtedy nie było problemu. Choć jak teściowa szła z nim sama na spacer, to troszkę mnie serducho kuło :/ też myslę, że u Was dziewczynka, wierzę Twojemu TZ-owi. Skoro wiedział, kiedy zrobił, to wie i co heheh Niedługo się okaże ;) A ja coś myślę, że to będzie chłopak :D Dziękuję :) A to ciocine cudo Śliczne :) Ile ma miesięcy? Quote
Recommended Posts