Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sumie to mi sie pdodba - ale jest dziwne :D

Ja bym chciała mieć córkę o imieniu Klara i syna Stanisława :)

Jest dość nietypowe ;)

Ale właśnie o to chodziło :D

ejj, duży ten brzuchol już :D

Olu, już prawie połowa za mną, więc dzidziuś rośnie :)

Posted

5 miesiąc to jest? 

Tak :)

Dokładnie, to 19 tydzień, więc w następnym tygodniu mam już półmetek :D

Tak swoją drogą, to właśnie nie śpi i mnie kopie po brzuchu :)

Posted

Ale nagadałyście :P

jeju jaki już duży brzuszek masz masakra :D zazdroszcze tych kopniaków , strasznie mi tego brakuje ....

A Theoś to już kawał chłopa , przydało by mu się rodzeństwo płci męskiej ale ja jakoś czuje że bedzie dziewczynka ;)

Ja też chciałam chłopca i mam i jak bóg da że będę w drugiej ciąży to też chce chłopca ;)

Bodziana poznałam i wcale nie jest nieznośny :P wręcz przeciwnie , bardzo spokojny chłopak ;)

Posted

Aguś, dzidziuś rośnie, to i brzuszek rośnie ;)

Na tę chwilę, mam zaledwie 2.5kg więcej niż przed ciążą. Zobaczymy jak będzie waga szła teraz ;)

A kopniaki na razie są przyjemne, bo dzidzia ma dużo miejsca. Gorzej będzie za jakieś 2 miesiące, jak już będzie ciasno i będzie mnie kopało po żołądku :D

Tylko Aga, my se możemy chcieć chłopaków ;) To niestety nie jest zależne od nas, tylko od tego małego plemniczka, któremu oda się dostać do naszego jajeczka :D

Ale i tak czekam na wtorek z niecierpliwością, żeby się dowiedzieć, co we mnie siedzi :D

Bodzian, wręcz był wtedy bardzo nieśmiały :)

Posted

Wow jaki masz już duży brzusio!

ja się zatrzymałam na opcji, że jesteś w 3 miesiącu, także dopiero teraz doczytałam, ze to 5.

A Theoś coraz większy i jakiś doroślejszy się robi ;)

My kciukamy za dziewczynę, ale najważniejsze aby dzidzia była zdrowa ;)

Posted

Dziewczynę chcemy!

A Ty se możesz chcieć :P

Już i tak jest za późno na to, co kto chce :D

Wow jaki masz już duży brzusio!

ja się zatrzymałam na opcji, że jesteś w 3 miesiącu, także dopiero teraz doczytałam, ze to 5.

A Theoś coraz większy i jakiś doroślejszy się robi ;)

My kciukamy za dziewczynę, ale najważniejsze aby dzidzia była zdrowa ;)

3-ci miesiąc, kiedy to było :D

Theodor, to już mały mężczyzna. Ja też jak patrzę na zdjęcia sprzed 2-3 miesięcy, to widzę jak bardzo się zmienił na buzi :)

Ale się uparliście na tę dziewczynkę :P

Posted

Ja też już chce wtorek i chce wiedzieć co tam w Tobie siedzi :D

Ja wiem że My sobie możemy chcieć ale najważniejsze że będzie zdrowe ;)

Fakt Bodzian byl niesmiały ale ja też :P

Posted

W sumie to i lepiej jak bedzie chłopiec, chłopcy się zawsze dogadają, a jak są przeciwnej płci to często są poważniejsze zgrzyty - ale czywiście też nie zawsze ;) 

Theo zrobił się jakiś mniej pyzaty z tego co porównałam zdjęcia !

Posted

Theo rośnie, maleństwo rośnie! :) Super.

Czekam z niecierpliwością na rozwiązanie zagadki płciowej :D

Posted

Aguś, dzidziuś rośnie, to i brzuszek rośnie ;)

Na tę chwilę, mam zaledwie 2.5kg więcej niż przed ciążą. Zobaczymy jak będzie waga szła teraz ;)

A kopniaki na razie są przyjemne, bo dzidzia ma dużo miejsca. Gorzej będzie za jakieś 2 miesiące, jak już będzie ciasno i będzie mnie kopało po żołądku :D

Tylko Aga, my se możemy chcieć chłopaków ;) To niestety nie jest zależne od nas, tylko od tego małego plemniczka, któremu oda się dostać do naszego jajeczka :D

Ale i tak czekam na wtorek z niecierpliwością, żeby się dowiedzieć, co we mnie siedzi :D

Bodzian, wręcz był wtedy bardzo nieśmiały :)

no my też czekamy, a tak w ogóle mam koło siebie Mikusia (Mikołajka) siostry (siora z rykiem pojechała na ślub szwagierki, ogólnie broniła się nogami i rękami, ale pod naciskiem swojego męża, zostawiła Mikusia u nas). Pierwsze rozstanie dla matki zawsze jest ciężkie, za to ja mam małego dzidzię

Posted

no my też czekamy, a tak w ogóle mam koło siebie Mikusia (Mikołajka) siostry (siora z rykiem pojechała na ślub szwagierki, ogólnie broniła się nogami i rękami, ale pod naciskiem swojego męża, zostawiła Mikusia u nas). Pierwsze rozstanie dla matki zawsze jest ciężkie, za to ja mam małego dzidzię

Jak sobie przypomnę pierwszy raz jak go zostawiałam u niani, na godzinę, to ze łzami w oczach :(

Ale w Polsce, jak zasypiał wieczorem, to zostawała z nim teściowa, a my na browarka :) Wtedy nie było problemu.

Choć jak teściowa szła z nim sama na spacer, to troszkę mnie serducho kuło :/

też myslę, że u Was dziewczynka, wierzę Twojemu TZ-owi. Skoro wiedział, kiedy zrobił, to wie i co heheh

Niedługo się okaże ;)

A ja coś myślę, że to będzie chłopak :D

Dziękuję :)

A to ciocine cudo

Śliczne :)

Ile ma miesięcy?