Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja sobie popijałam szampana wcześniej, tak bez okazji, bo było w lodówce :p teraz lecę po spaghetti.

Posted

Hej :)

Hej Aniu :)

Podziel się :D

Już za późno :P

A ja sobie popijałam szampana wcześniej, tak bez okazji, bo było w lodówce :P teraz lecę po spaghetti.

O, jaka burżuazja :D Bez okazji pije szampana :)

Ja sobie pozwolę na łyk (tylko łyk) szampana w Sylwestra i to wszystko ;)

A spaghetti chyba będę robić jutro na obiad, bo rano idziemy do przedszkola robić z Theodorem lampiony na św.Marcina i nie będzie czasu na gotowanie.

A spaghetti się szybko zrobi ;)

Posted

Tak, spaghetti to szybkie danie :P. I do tego smaczne.

Co do picia to ja np. nie lubię piwa ani wódki :p więc tylko szampan albo winko.

Posted

Tak, spaghetti to szybkie danie :P. I do tego smaczne.

Co do picia to ja np. nie lubię piwa ani wódki :P więc tylko szampan albo winko.

Mam w słoiczkach zrobione swoje sosy pomidorowo-warzywne, więc tylko mięsko, makaron i obiad gotowy :)

Nie pamiętam kiedy ostatni raz wódkę piłam. I chyba to dobrze o mnie świadczy :D

A ja idę po nutellę :D Jakoś smaka mam :D

Też bym zjadła, ale nie mogę :(

Posted

Dlaczego nie możesz jesc nutelli ? ;)

Bo za słodka :P

W poprzedniej ciąży i teraz też tak mam, że jak zjem coś słodkiego, to zaraz w moczu mam za wysoki cukier :/

Zarówno pani doktor jak i położna kazały mi odstawić białe pieczywo i słodkie :( Mogę sobie zjeść 1x w tygodniu coś słodkiego i to wszystko.

A dziś piekłam sernik, więc to wszystko co mogę zjeść :/

Posted

No tak , ja w ciazy też ograniczałam słodkie bo lekarz mnie stresował cukrzycą ciążową :/

a już pojutrze wtorek :D

Cukrzyca ciążowa to jedno ;)

Drugie to, że może być dziecko większe nić Theodor :/ A jeśli jednak urodzę naturalnie, to wolę małe dzieciątko :)

Wiem :) Nie mogę się doczekać :D

Posted

Kurcze a ja chcialam urodzić dużego bobaska , co najmniej 4 kg bo przerażało mnie wzięcie na ręce taką małą kruszynkę ale teraz już wiem że nie ma co się stresować ;)

Ja myślę że cesarkę bedziesz miała ;)

Posted

Zobaczymy ;)

Póki co, staram się ograniczać słodkie i jem ciemny chleb, po którym jest mi gorzej na żołądku :/ Muszę o tym pogadać z panią doktor we wtorek ;)

Posted

Ja lubie ciemne pieczywo ale nie wyobrażam sobie nie zjeśc świeżego jasnego pieczywa ;)

Mi jest ciężko na żołądku po ciemnym pieczywie, a ogólnie to bardzo je lubię ;)

Posted

Hej, uwielbiam ciemne pieczywo... ale bez słodyczy to bym umarła :D

Posted

Hej Tyś :)

Ja właśnie "zaszalałam" i zjadłam makaron z masłem i cukrem :) Mam nadzieję, że nic mi jutro nie wyjdzie :/

Zaczęłam dziś segregację ubranek. Dwa kartony przejrzałam i to co znalazłam do rozm. 68 odłożyłam do prania ;)

Jutro albo w środę trzeba się zabrać za kolejny karton :)