Guest TyŚka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 A ja sobie popijałam szampana wcześniej, tak bez okazji, bo było w lodówce :p teraz lecę po spaghetti. Quote
*Magda* Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Hej :) Hej Aniu :) Podziel się :D Już za późno :P A ja sobie popijałam szampana wcześniej, tak bez okazji, bo było w lodówce :P teraz lecę po spaghetti. O, jaka burżuazja :D Bez okazji pije szampana :) Ja sobie pozwolę na łyk (tylko łyk) szampana w Sylwestra i to wszystko ;) A spaghetti chyba będę robić jutro na obiad, bo rano idziemy do przedszkola robić z Theodorem lampiony na św.Marcina i nie będzie czasu na gotowanie. A spaghetti się szybko zrobi ;) Quote
Guest TyŚka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Tak, spaghetti to szybkie danie :P. I do tego smaczne. Co do picia to ja np. nie lubię piwa ani wódki :p więc tylko szampan albo winko. Quote
marta1624 Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 A ja idę po nutellę :D Jakoś smaka mam :D Quote
*Magda* Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Tak, spaghetti to szybkie danie :P. I do tego smaczne. Co do picia to ja np. nie lubię piwa ani wódki :P więc tylko szampan albo winko. Mam w słoiczkach zrobione swoje sosy pomidorowo-warzywne, więc tylko mięsko, makaron i obiad gotowy :) Nie pamiętam kiedy ostatni raz wódkę piłam. I chyba to dobrze o mnie świadczy :D A ja idę po nutellę :D Jakoś smaka mam :D Też bym zjadła, ale nie mogę :( Quote
*Magda* Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Dlaczego nie możesz jesc nutelli ? ;) Bo za słodka :P W poprzedniej ciąży i teraz też tak mam, że jak zjem coś słodkiego, to zaraz w moczu mam za wysoki cukier :/ Zarówno pani doktor jak i położna kazały mi odstawić białe pieczywo i słodkie :( Mogę sobie zjeść 1x w tygodniu coś słodkiego i to wszystko. A dziś piekłam sernik, więc to wszystko co mogę zjeść :/ Quote
łamAga Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 No tak , ja w ciazy też ograniczałam słodkie bo lekarz mnie stresował cukrzycą ciążową :/ a już pojutrze wtorek :D Quote
*Magda* Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 No tak , ja w ciazy też ograniczałam słodkie bo lekarz mnie stresował cukrzycą ciążową :/ a już pojutrze wtorek :D Cukrzyca ciążowa to jedno ;) Drugie to, że może być dziecko większe nić Theodor :/ A jeśli jednak urodzę naturalnie, to wolę małe dzieciątko :) Wiem :) Nie mogę się doczekać :D Quote
łamAga Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Kurcze a ja chcialam urodzić dużego bobaska , co najmniej 4 kg bo przerażało mnie wzięcie na ręce taką małą kruszynkę ale teraz już wiem że nie ma co się stresować ;) Ja myślę że cesarkę bedziesz miała ;) Quote
*Magda* Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Zobaczymy ;) Póki co, staram się ograniczać słodkie i jem ciemny chleb, po którym jest mi gorzej na żołądku :/ Muszę o tym pogadać z panią doktor we wtorek ;) Quote
marta1624 Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Kurcze, ciężko by mi było wytrzymać bez słodyczy, uzależniona jestem ;) Quote
łamAga Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ja lubie ciemne pieczywo ale nie wyobrażam sobie nie zjeśc świeżego jasnego pieczywa ;) Quote
*Magda* Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Ja lubie ciemne pieczywo ale nie wyobrażam sobie nie zjeśc świeżego jasnego pieczywa ;) Mi jest ciężko na żołądku po ciemnym pieczywie, a ogólnie to bardzo je lubię ;) Quote
Guest TyŚka Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Hej, uwielbiam ciemne pieczywo... ale bez słodyczy to bym umarła :D Quote
*Magda* Posted October 19, 2015 Author Posted October 19, 2015 Hej Tyś :) Ja właśnie "zaszalałam" i zjadłam makaron z masłem i cukrem :) Mam nadzieję, że nic mi jutro nie wyjdzie :/ Zaczęłam dziś segregację ubranek. Dwa kartony przejrzałam i to co znalazłam do rozm. 68 odłożyłam do prania ;) Jutro albo w środę trzeba się zabrać za kolejny karton :) Quote
łamAga Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Jeju ale super , uwielbiam przeglądać ciuszki takie maleńkie :D Quote
angineuuka Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 A jutro się dowiemy :D Albo i nie :p Quote
Recommended Posts