mar....ka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 byleby gorączka Theusia nie męczyła, sam kaszel jest wystarczający Quote
*Magda* Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Te tabletki co dostał dzisiaj, z tego co czytałam w necie, pomagają już od pierwszej dawki. Bierze się je przed snem i tak też młodemu dałam. I wiesz co? Młody śpi od godziny, a słyszałam kaszel tylko RAZ! Lekarz kazał to dawać 5-6 dni, więc mam nadzieję, że to pomoże, skoro już dziś jest ciszej ;) No ale nie będę też zapeszać i zobaczymy co będzie przez całą noc :) Quote
mar....ka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Te tabletki co dostał dzisiaj, z tego co czytałam w necie, pomagają już od pierwszej dawki. Bierze się je przed snem i tak też młodemu dałam. I wiesz co? Młody śpi od godziny, a słyszałam kaszel tylko RAZ! Lekarz kazał to dawać 5-6 dni, więc mam nadzieję, że to pomoże, skoro już dziś jest ciszej ;) No ale nie będę też zapeszać i zobaczymy co będzie przez całą noc :) no właśnie odpukaj.... Quote
Guest TyŚka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 To kciukujemy, by już był zdrów jak ryba za te 5dni! Quote
*Magda* Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 no właśnie odpukaj.... Puk! Puk! :P To kciukujemy, by już był zdrów jak ryba za te 5dni! Dzięki za kciuki :) 1 Quote
angineuuka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ja mam mega podobnie jak mlody :D poza goraczka i wymiotami :p w nocy sie budze na bezdechu, bo kaszel. I chytam powietrze jak ryba :p Quote
*Magda* Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Ja mam mega podobnie jak mlody :D poza goraczka i wymiotami :P w nocy sie budze na bezdechu, bo kaszel. I chytam powietrze jak ryba :P A sprawdzali czy nie masz astmy? Quote
angineuuka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Moje gardlo i migdaly podobno wyglada zle ;) wiec chyba nie astma Quote
angineuuka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Na dodatek moj zapchany nos mi w tym Nie pomaga :p Quote
*Magda* Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 A czemu nie wytniesz migdałów? Ja za małolata miałam wiecznie anginę :/ Byłam tydzień w domu, bo chora, tydzień w szkole. Potem znowu w domu i znowu w szkole.... Dopiero jak mi migdały pousuwali, to zapomniałam co to angina i do teraz już nigdy anginy nie miałam :P Quote
angineuuka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 No raczej po wycieciu migdalow nie ma sie anginy :p Nie wytne bo : to moja druga angina, bo moja znajoma stracila sluch na jedno ucho, bo .. nie :D nie mam potrzeby jak na razie. Quote
*Magda* Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 To nie :P To była tylko propozycja ;) Quote
marta1624 Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ja tam migdałki mam, bo nie było potrzeby ciachania :) Quote
*Magda* Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Ja tam migdałki mam, bo nie było potrzeby ciachania :) U mnie w domu, z 5 dzieci, tylko ja i brat nie mamy migdałków :P COŚ nie chce spać i ciągle mnie kopie, kręci się, wierci... Chyba będę miała kolejne dziecko z ADHD :D Quote
phase Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 hej Madzia :) COŚ nie chce spać i ciągle mnie kopie, kręci się, wierci... Chyba będę miała kolejne dziecko z ADHD :D Przynajmniej z nudów nie umrzesz :D Quote
*Magda* Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 hej Madzia :) Przynajmniej z nudów nie umrzesz :D Cześć :) Oj, z nudów to ja na pewno nie umrę :D Quote
*Magda* Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 I się zdenerwowałam :mad: Odbieram dziś Theodora z przedszkola i dowiaduję się (DZIŚ!!!), że w zeszłym tygodniu był fotograf. No cholera jasna, tak informacja dla rodzica, chyba powinna być wcześniej, a nie po fakcie?! Theoś nie był w tamtym tygodniu w przedszkolu 3 dni, więc zdjęć nie będzie :( Jestem bardzo zła, bo gdybym wiedziała, że będzie fotograf, to bym go zaprowadziła tego dnia do przedszkola, a nie zostawiała w domu :( Quote
marta1624 Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Niefajnie zrobili :/ Powinni wcześniej powiedzieć, a nie tak. A COŚ jaki rozrabiaka :) Quote
*Magda* Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Jak było robienie lampionów, to 2 tyg. wcześniej kartka na tablicy przy drzwiach wisiała. Wczoraj, dostałam dokładną karteczkę z godziną, miejscem itp. gdzie ma być Theoś właśnie z owym lampionem. O tym to poinformowali. A o zdjęciach to olali :/ Jestem zła podwójnie, bo fotograf jest 1x w roku, więc następna szansa dopiero za rok :( I ciągle sobie myślałam, że jak właśnie będą zdjęcia, to zamówię sobie wszystko x2, bo chciałam posłać drugi zestaw teściowej ;) A teraz lipa :( :( :( A jakby tego było mało, to tracę głos :( Coś mi się wydaje, że jutro to sama ze sobą będę do lekarza jechać :/ Miód, cytryna i imbir nie dają rady. Trzeba chyba mieć coś mocniejszego :( Quote
Guest TyŚka Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Same nieszczęścia. Ty się tam zdrowotnie, kobieto trzymaj! :) Quote
*Magda* Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Same nieszczęścia. Ty się tam zdrowotnie, kobieto trzymaj! :) No nieszczęścia :( Ale już chyba znalazłam rozwiązanie, żeby zrobić teściowej prezent :) Staram się, ale ma ograniczone możliwości przez ciążę :( Quote
marta1624 Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ale u Was się niefajnie porobiło :( Jaki masz pomysł? Zdrówka dla wszystkich! :) Quote
Recommended Posts