Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Te tabletki co dostał dzisiaj, z tego co czytałam w necie, pomagają już od pierwszej dawki. Bierze się je przed snem i tak też młodemu dałam.

I wiesz co? Młody śpi od godziny, a słyszałam kaszel tylko RAZ!

Lekarz kazał to dawać 5-6 dni, więc mam nadzieję, że to pomoże, skoro już dziś jest ciszej ;)

No ale nie będę też zapeszać i zobaczymy co będzie przez całą noc :)

Posted

Te tabletki co dostał dzisiaj, z tego co czytałam w necie, pomagają już od pierwszej dawki. Bierze się je przed snem i tak też młodemu dałam.

I wiesz co? Młody śpi od godziny, a słyszałam kaszel tylko RAZ!

Lekarz kazał to dawać 5-6 dni, więc mam nadzieję, że to pomoże, skoro już dziś jest ciszej ;)

No ale nie będę też zapeszać i zobaczymy co będzie przez całą noc :)

no właśnie odpukaj....

Posted

To kciukujemy, by już był zdrów jak ryba za te 5dni!

Posted

Ja mam mega podobnie jak mlody :D poza goraczka i wymiotami :P w nocy sie budze na bezdechu, bo kaszel. I chytam powietrze jak ryba :P

A sprawdzali czy nie masz astmy?

Posted

A czemu nie wytniesz migdałów?

Ja za małolata miałam wiecznie anginę :/ Byłam tydzień w domu, bo chora, tydzień w szkole. Potem znowu w domu i znowu w szkole....

Dopiero jak mi migdały pousuwali, to zapomniałam co to angina i do teraz już nigdy anginy nie miałam :P

Posted

Ja tam migdałki mam, bo nie było potrzeby ciachania :)

U mnie w domu, z 5 dzieci, tylko ja i brat nie mamy migdałków :P

COŚ nie chce spać i ciągle mnie kopie, kręci się, wierci... Chyba będę miała kolejne dziecko z ADHD :D

Posted

hej Madzia :)

COŚ nie chce spać i ciągle mnie kopie, kręci się, wierci... Chyba będę miała kolejne dziecko z ADHD :D

Przynajmniej z nudów nie umrzesz :D

Posted

I się zdenerwowałam :mad:

Odbieram dziś Theodora z przedszkola i dowiaduję się (DZIŚ!!!), że w zeszłym tygodniu był fotograf.

No cholera jasna, tak informacja dla rodzica, chyba powinna być wcześniej, a nie po fakcie?!

Theoś nie był w tamtym tygodniu w przedszkolu 3 dni, więc zdjęć nie będzie :(

Jestem bardzo zła, bo gdybym wiedziała, że będzie fotograf, to bym go zaprowadziła tego dnia do przedszkola, a nie zostawiała w domu :(

Posted

Jak było robienie lampionów, to 2 tyg. wcześniej kartka na tablicy przy drzwiach wisiała. Wczoraj, dostałam dokładną karteczkę z godziną, miejscem itp. gdzie ma być Theoś właśnie z owym lampionem. O tym to poinformowali.

A o zdjęciach to olali :/ Jestem zła podwójnie, bo fotograf jest 1x w roku, więc następna szansa dopiero za rok :(

I ciągle sobie myślałam, że jak właśnie będą zdjęcia, to zamówię sobie wszystko x2, bo chciałam posłać drugi zestaw teściowej ;)

A teraz lipa :( :( :(

A jakby tego było mało, to tracę głos :(

Coś mi się wydaje, że jutro to sama ze sobą będę do lekarza jechać :/

Miód, cytryna i imbir nie dają rady. Trzeba chyba mieć coś mocniejszego :(

Posted

Same nieszczęścia.

Ty się tam zdrowotnie, kobieto trzymaj! :)

Posted

Same nieszczęścia.

Ty się tam zdrowotnie, kobieto trzymaj! :)

No nieszczęścia :(

Ale już chyba znalazłam rozwiązanie, żeby zrobić teściowej prezent :)

Staram się, ale ma ograniczone możliwości przez ciążę :(