junoo Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Witam po dłuższej nieobecności na dogo :D Mam nadzieję, że teraz częściej będę zaglądać :) Pozdrawiam :D Quote
phase Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Spóźnione ale najlepsze jakie mogą być życzonka dla Theosia!!!! :loveu::new-bday::tort::BIG::bday: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7726_zps5488527f.jpg :loveu: Quote
Pani Profesor Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 co to u Was wszystkich tak pada! u mnie ładnie :evil_lol: i przynajmniej trochę chłodniej, można oddychać :loveu: Quote
marta1624 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 U mnie zaczyna się przejaśniać, nareszcie będzie jak na spacer wyjść :D Quote
łamAga Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 A Magda dzisiaj była w pracy ? bo nie chce mi sie cofac i szukac :oops: Quote
*Magda* Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 [quote name='Aleksandra95']A wiadomo coś o pracy ? Nikt do mnie nie zadzwonił, ale nie oficjalnie dowiedziałam się, że się kolesiowi nie spodobałam i tyle :roll: Szkoda, że nie brał pod uwagę mojego doświadczenia :mad: [quote name='marta1624']Hejka Magda ;) [quote name='Yuki_']Dzień dobry Magda ;) [quote name='junoo']Witam po dłuższej nieobecności na dogo :D Mam nadzieję, że teraz częściej będę zaglądać :) Pozdrawiam :D Cześć, cześć :) [quote name='phase']Spóźnione ale najlepsze jakie mogą być życzonka dla Theosia!!!! :loveu::new-bday::tort::BIG::bday: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7726_zps5488527f.jpg :loveu: Dziękuję :) [quote name='dOgLoV']Hejka w deszczowy dzień :cool1: [quote name='marta.k9080']hej :) [quote name='unikatowydiament']popołudniowe dzień dobry:) [quote name='Yuki_']Dobry wieczór Magda ;) Hej laski :) [quote name='dOgLoV']A Magda dzisiaj była w pracy ? bo nie chce mi sie cofac i szukac :oops: Byłam :) Jutro też idę ;) Szaleństwo, będę miała przepracowany cały tydzień :evil_lol: Normalnie nie wyrabiam z czasem :roll: Brakuje mi dnia :( Teraz też wpadłam tylko na chwilę i zaraz zmykam spać :oops: Quote
łamAga Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Co za burak z tego kolesia :mad::mad::mad::mad: Dobrze że chociaż tutaj jakoś Ci się rozkręciło ;) A my dzielnie poczekamy aż znajdziesz dla nas więcej czasu ;) Quote
*Magda* Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 dOgLoV napisał(a):Co za burak z tego kolesia :mad::mad::mad::mad: Dobrze że chociaż tutaj jakoś Ci się rozkręciło ;) A my dzielnie poczekamy aż znajdziesz dla nas więcej czasu ;) To jest nie oficjalna wiadomość, ale wychodzi na to, że prawdziwa :roll: Oby tak zostało ;) Tylko kiedy ja go znajdę :placz: Quote
Ty$ka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 To nie za fajnie... W końcu się wyrobisz i będziesz miała czas. Quote
łamAga Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 magdabroy napisał(a):To jest nie oficjalna wiadomość, ale wychodzi na to, że prawdziwa :roll: Oby tak zostało ;) Tylko kiedy ja go znajdę :placz: w każdej plotce jest odrobina prawdy więc i na to trzeba sie tutaj nastawić ;( Oj znajdziesz znajdziesz ;) Quote
*Magda* Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Pani Profesor napisał(a):weekendy masz wolne, nie? Na szczęście tak :p Ale ten weekend będzie masakra :roll: 15 dorosłych osób i 7 dzieci na grillu :mdleje: Quote
łamAga Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 magdabroy napisał(a):Na szczęście tak :p Ale ten weekend będzie masakra :roll: 15 dorosłych osób i 7 dzieci na grillu :mdleje: Już Ci współczuję :roll: przyszły weekend sobie zaplanuj tylko rodzinny to sobie odpoczniesz ;) Quote
*Magda* Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 A teraz odpowiem na resztę :eviltong: Ty$ka napisał(a):To nie za fajnie... W końcu się wyrobisz i będziesz miała czas. Będzie ciężko :roll: Bo Theoś nie odstępuje mnie na krok. A jak pójdzie spać, to nie wiem za co się łapać najpierw :roll: dOgLoV napisał(a):w każdej plotce jest odrobina prawdy więc i na to trzeba sie tutaj nastawić ;( Oj znajdziesz znajdziesz ;) Niestety :-( Ale jeszcze będę w sobotę gadać z Żanetą i może wykminimy co zrobić, żeby się tam dostać, ale na inny dział, czyli rozmowa z kimś innym ;) Nie znajdę :eviltong: marta1624 napisał(a):To powiem tylko dobranoc ;-) Dobranoc, ja już znikam ;) Quote
Pani Profesor Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 nigdy nie widziałam 7 dzieci naraz :diabloti: (no, poza tym, jak sama byłam dzieckiem :eviltong:) Quote
Recommended Posts