Pani Profesor Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 no właśnie miałam pisać, że może wkręcić Theosiowi, że to starsi chłopcy, niż mu się wydaje, coby za szybko nie przyszło mu do głowy wzięcie udziału w takim pokazie :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Jakie akrobacje :D A Teoś wygląda tak dorośle na tych zdjęciach tak sobie stoi nóżkę sobie ułożył :D Quote
Ty$ka Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 MOje spóźnione, ale szczere życzenia dla Theosia :) Ale fajowy pokaz :loveu: Nic dziwnego, że Theosiowi się podobało :D Quote
*Magda* Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 marta1624 napisał(a):Theo pewnie zachwycony? Oczywiście :) dOgLoV napisał(a):No to teraz musisz Theosia wyszkolić i za rok bedzie startował jako najmłodszy :evil_lol: super te fotki :loveu: Pani Profesor napisał(a):no właśnie miałam pisać, że może wkręcić Theosiowi, że to starsi chłopcy, niż mu się wydaje, coby za szybko nie przyszło mu do głowy wzięcie udziału w takim pokazie :eviltong: Już powiedziałam Bogdanowi, że jak Theoś się całkiem wkręci w motory/quady, to drogo będzie nas kosztować to jego hobby :evil_lol: Aleksandra95 napisał(a):Najlepszego dla Theosia :) Dziękuję :) Baski_Kropka napisał(a):Jakie akrobacje :D A Teoś wygląda tak dorośle na tych zdjęciach tak sobie stoi nóżkę sobie ułożył :D No przecież jest duży chłopak z niego ;) Dzisiejszy pomiar u lekarza pokazał 89cm i 13kg ;) Ty$ka napisał(a):MOje spóźnione, ale szczere życzenia dla Theosia :) Ale fajowy pokaz :loveu: Nic dziwnego, że Theosiowi się podobało :D Dziękuję :) marta1624 napisał(a):Hejka Madzia ;) dOgLoV napisał(a):Hejka ;) marta.k9080 napisał(a):dobry :cool1: Hej laski :) Quote
*Magda* Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Yuki_ napisał(a):Hej Laska :p Hej :) dOgLoV napisał(a):No quady i motory to kosztowne hobby :evil_lol: No :evil_lol: Ale jak go Bogdan "wkręcił", to niech teraz zarabia :diabloti: Quote
łamAga Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 magdabroy napisał(a): Ale jak go Bogdan "wkręcił", to niech teraz zarabia :diabloti: racja :evil_lol: niech juz zbiera zeby do komuni dozbierac na jakiegoś wypasionego quada z prawdziwego zdarzenia :evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Skruszona że Ty o nas pamiętałaś a ja nie odwiedzam galerii przybywam i życzę wszystkiego naj Theośkowi :loveu: Jakoś mi umknęło że oni z jednego dnia...:oops: A wątek juz nadrabiam... Quote
maxishine. Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 marta1624 napisał(a):To musi duuużo uzbierać :D Młody ma 3-4, tak? To przez 4-5 lat sporo się nazbiera i starczy na dwa :diabloti: Quote
marta1624 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Młody ma 2 lata (chyba? Bo ja sklerotyczka :D) Quote
Majkowska Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 magdabroy napisał(a): Jem sobie dziś śniadanko i dzwoni mi telefon. Odebrałam i okazało się, że chcą żebym przyszła do pracy najszybciej jak się da. Była 8 rano, więc powiedziałam, że na 10 mogę być ;) No i pojechałam na 10 do pracy, tam gdzie byłam ten jeden dzień w zeszłym tygodniu :) Po pracy odebrałam młodego od niani, potem na zakupy, potem spacer z Torą itp. itd. No i dopiero teraz usiadłam :roll: Do duszy, mnie też tak rozpinkalają dzień... Człowiek nie chce na początku protestować i daje się wykorzystywać. Ja też poszłam w pon, wt, dzisiaj miałam mieć wolne i pt, ale babka zadzwoniła że musi iśc na pogrzeb,a poza tym jak chcę to mogę siedzieć sobie cały dzień (no marzę, szczególnie że się umawiałyśmy na pół żebym miała co zrobić z Kinką!) . Bez przerwy mi zmieniają ludzi, co ustalę grafik, co ustalę co z małą to mi znów co innego, już mam 4 osobę do współpracy.... Quote
łamAga Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 marta1624 napisał(a):Młody ma 2 lata (chyba? Bo ja sklerotyczka :D) Dwa , dwa , na 100% :lol: Quote
marta1624 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 dOgLoV napisał(a):Dwa , dwa , na 100% :lol: Wreszcie coś zapamiętałam :multi: Muszę pamiętać że to rocznik Kajki :D Na skojarzenia będę pamiętać :D Quote
*Magda* Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Majkowska napisał(a):Skruszona że Ty o nas pamiętałaś a ja nie odwiedzam galerii przybywam i życzę wszystkiego naj Theośkowi :loveu: Jakoś mi umknęło że oni z jednego dnia...:oops: A wątek juz nadrabiam... Dziękuję za życzonka :) Yuki_ napisał(a):Młody ma 3-4, tak? To przez 4-5 lat sporo się nazbiera i starczy na dwa :diabloti: marta1624 napisał(a):Młody ma 2 lata (chyba? Bo ja sklerotyczka :D) Dokładnie 2 latka i 1 dzień już teraz :eviltong: Majkowska napisał(a):Do duszy, mnie też tak rozpinkalają dzień... Człowiek nie chce na początku protestować i daje się wykorzystywać. Ja też poszłam w pon, wt, dzisiaj miałam mieć wolne i pt, ale babka zadzwoniła że musi iśc na pogrzeb,a poza tym jak chcę to mogę siedzieć sobie cały dzień (no marzę, szczególnie że się umawiałyśmy na pół żebym miała co zrobić z Kinką!) . Bez przerwy mi zmieniają ludzi, co ustalę grafik, co ustalę co z małą to mi znów co innego, już mam 4 osobę do współpracy.... No to nie zazdroszczę :shake: Majkowska napisał(a):2, bo jest rok młodszy od mojej Kinki :) Chyba rok starszy, a nie rok młodszy :eviltong: Miałam zamiar posiedzieć, ale wybaczcie-nie dam rady :shake: Tak mnie głowa napitala, że idę po tabletkę i do łóżka :roll: Quote
Majkowska Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 No , starszy miało być! Uroki przemęczenia pracą :evil_lol: Quote
Recommended Posts