Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Chciałam podzielić to na dwa dni, ale w sobotę będą nowe foty (Tory, Sznapiego i Brutusa), tak więc będę miala co wrzucać :)
[/QUOTE]
:loveu:
dlatego ja przystopowałam z zdjęciami, bo potem nie będę mieć.. a nigdy nie wiem czy zrobię jakieś nowe, bo nic nie planuję...

ale Tora jest fotogeniczna :)

Posted

[quote name='panbazyl']kot w ogrodzie????? kazirodztwo.[/QUOTE]
moje koty nie ograniczają się do ogrodu :D
buszują po wszystkich polach w około :lol:
wychodzą kiedy chcą i wracają kiedy chcą :eviltong:
wiem, ze zła Pańcia jestem :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Moj kot tez ma swoje spore terytorium :eviltong: nie wyobrazam sobie, zeby Micek mial caly czas siedziec w domu. Bierzemy go sporadycznie, bo po prostu zle sie w nim czuje :)

Jakie piekne zdjecia :loveu: najbardziej mi sie podobaja te z pileczka :loveu: genialne!

A co, chorobowe w pracy bierzesz? :)

Posted

[quote name='kalyna']moje koty nie ograniczają się do ogrodu :D
buszują po wszystkich polach w około :lol:
wychodzą kiedy chcą i wracają kiedy chcą :eviltong:
wiem, ze zła Pańcia jestem :diabloti::diabloti::diabloti:

Nie dobra Kalyna :mad: Spalisz się za to w piekle :eviltong:

[quote name='dOgLoV']zdjecia :multi:

wszystkie przesliczne ale to nabardziej mi sie spodobalo http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4835.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja tez nie moge sie doczekac jak sie zazieleni i koty wyprowadze na dwór :loveu:

Jeszcze torszkę i będzie na dworze kwitnąco :loveu:

[quote name='Falkaa']Moj kot tez ma swoje spore terytorium :eviltong: nie wyobrazam sobie, zeby Micek mial caly czas siedziec w domu. Bierzemy go sporadycznie, bo po prostu zle sie w nim czuje :)

Jakie piekne zdjecia :loveu: najbardziej mi sie podobaja te z pileczka :loveu: genialne!

A co, chorobowe w pracy bierzesz? :)

Dziękuję ;)
Biorę chorobowe, bo mam pracę stojącą, w fabryce gdzie jest bardzo głośno :( A w tym tygodniu mojej ciąży maluszek zaczyna słyszeć wszystkie dzwięki z zewnątrz. Wedłóg mnie jest to niebezpieczne dla maluszka :( Mnie boli głowa od tego hałasu, chociaż mam słuchawki ochronne, a dzidziusia nie mam jak zabezpieczyć :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie dobra Kalyna :mad: Spalisz się za to w piekle :eviltong:
[/QUOTE]
haha ale będzie tam tyyyle znajomych :lol:

obyś dostała to chorobowe :)
bo będą musieli Ci odszkodowanie płacić :)

Posted

[quote name='kalyna']haha ale będzie tam tyyyle znajomych :lol:

obyś dostała to chorobowe :)
bo będą musieli Ci odszkodowanie płacić :)

Ale się nas nazbiera w piekle :D

Oni się liczą z tym, że może się coś "nam" stać. Dlatego mój szef wczoraj powiedział, że mam ściemniać, tak żeby lekarz pracy nie mógł podjąć innej decyzji, niż pozostawienie mnie w domu ;) Kłopot właśnie w tym, że ostatnie słowo należy właśnie do lekarza pracy, a nie do mojego szefa :(

Przyszedł dziś bujaczek dla Fasolka :loveu:

Posted

Bardzo fajny bujaczek :loveu:

Bardzo chętnie bym częściej do Was wpadała ale czasu mi brakuje a często siedzę na dogo w ... telefonie ;) A wtedy ciężko pisać :)

Posted

no cudny bujaczek :)
oj i fajnie jest się przygotowywać na Dzidzię :) ech.
foty cudne :) i śniegu nie masz - fajnie, ja za to mam mokro.... od roztopów. .

a ja sie szykuje na kota - ale bez jakiś fajerwerkow. Jak już bede go miła w rękach to ogłosze święto marcowe. Nie wiem kiedy drugi kot sie pojawi - bo na jednym nie skończymy. (ta milość będzie bezpieczna, bo po sterylkach/kastracjach)

a moje biuro - a do 1 kwietnia będzie w takiej rozsypce.... data całkiem fajna, nie? Mamy organizację pozarządową i na wszytsko musimy zdobywac środki od sponsorów - tetaz przez MInisterstwo Finansów ze srodków Europejskiego Funduszu Społecznego, więc to trochę trwa, bo nie mozemy ot tak pójśc do sklepu i kupic biurka czy komputery - musimy robic oficjalne zapytania, czekac na oferentów, wybrac jak najbardziej optymalna ofertę, wszystko musi byc udokumentowane i potwierdzone protokolami róznymi... teraz siedzimy na stołkach i przy stolikach pożyczonych od sąsiadów z Opieki Społecznej, używamy prywatnych komputerów... ale jest fajnie :)

Posted

[quote name='understandme']Bardzo fajny bujaczek :loveu:

Bardzo chętnie bym częściej do Was wpadała ale czasu mi brakuje a często siedzę na dogo w ... telefonie ;) A wtedy ciężko pisać :)[/QUOTE]

Poproś rodziców o laptopa :cool3: Wtedy będziesz częściej nas odwiedzać :lol:

[quote name='panbazyl']no cudny bujaczek :)
oj i fajnie jest się przygotowywać na Dzidzię :) ech.
foty cudne :) i śniegu nie masz - fajnie, ja za to mam mokro.... od roztopów. .

a ja sie szykuje na kota - ale bez jakiś fajerwerkow. Jak już bede go miła w rękach to ogłosze święto marcowe. Nie wiem kiedy drugi kot sie pojawi - bo na jednym nie skończymy. (ta milość będzie bezpieczna, bo po sterylkach/kastracjach)

a moje biuro - a do 1 kwietnia będzie w takiej rozsypce.... data całkiem fajna, nie? Mamy organizację pozarządową i na wszytsko musimy zdobywac środki od sponsorów - tetaz przez MInisterstwo Finansów ze srodków Europejskiego Funduszu Społecznego, więc to trochę trwa, bo nie mozemy ot tak pójśc do sklepu i kupic biurka czy komputery - musimy robic oficjalne zapytania, czekac na oferentów, wybrac jak najbardziej optymalna ofertę, wszystko musi byc udokumentowane i potwierdzone protokolami róznymi... teraz siedzimy na stołkach i przy stolikach pożyczonych od sąsiadów z Opieki Społecznej, używamy prywatnych komputerów... ale jest fajnie :)[/QUOTE]

Trzeba kompletować wyprawkę, bo czasu coraz mniej ;)

Już się nie mogę doczekać jak zobaczę w Twojej galerii zdjęcie kociaka :loveu:

1 kwietna, to będzie największy żart roku :D:eviltong:

Posted

[quote name='Falkaa']14 lipiec? Aa to jeszcze macie troche czasu :) ale fakt juz sie musisz zaczac bardziej oszczedzac :lol: i zero alkoholu! FAS u dziecka to cos strasznego :([/QUOTE]

Oszczędzać nie tak bardzo, nie jest aż tak źle ;) Teraz muszę poprostu myśleć, że za jakiś czas będzie nas troje i rezygnuję z rzeczy, których rzeczywiście nie potrzebuję ;)
Alkoholu nie tknęłam już kilka miesięcy i nie mam zamiaru go pić dopóki nie skończę karmić maluszka piersią :) W sobotę robię urodziny i ja będę tylko pić kawę, herbatę, soki, wodę itp.

Posted

I tak wlasnie powinno byc :) choć mam dopiero 16 lat, to w szkole na wdż-ach juz tak nas przygotowuja do roli matek ze sie w glowie nie miesci :o co mamy jesc podczas ciazy, wszystkie stadia ciazy, choroby, cwiczenia., cczytanie bajek do brzuszka czy puszczanie muzyki klasycznej. :) byc moze to dlatego ze juz druga dziewczyna w naszej szkole w wieku 13 lat urodzila dziecko? Kto wie.. :>

Posted

Mi wogóle dopiero dzisiaj dogo zaskoczyło. Pisało że jakies tam prace w serwisie czy coś takiego...

Prosiłam rodziców o lapka, ale jeszcze muszę trooochę poczekać ;)

Posted

[quote name='biscuit']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4822.jpg To mi się szalenie podoba :D
Nie no, po prostu założę Torce funclub :)

Mój brat mi kiedyś napisał, że mam jej otworzyć konto na nk :D:D:D

[quote name='understandme']Mi wogóle dopiero dzisiaj dogo zaskoczyło. Pisało że jakies tam prace w serwisie czy coś takiego...

Prosiłam rodziców o lapka, ale jeszcze muszę trooochę poczekać ;)

Ale rano dogo chodziło, potem były prace serwisowe :(

A to trochę, to będzie w tym roku? ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Mój brat mi kiedyś napisał, że mam jej otworzyć konto na nk :D:D:D[/QUOTE]

Zwierzęce konta są w modzie :D
A przy okazji, to jeszcze raz wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin!
:)