łamAga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='magdabroy']W nocy powrócił mróz, ale śniegu brak :( Na szczęście świeci piękne słońce i Torka zaliczyła mroźny ale szczęśliwy spacer ;) A tak na marginesie, to chciałm napisać, że mój weekend jeszcze się nie skończył :eviltong: Dziś nie idę do pracy, jutro też nie idę :evil_lol: A jutro popołudniu podskoczę do lekarza załatwić chorobowe :evil_lol:, bo dziś karnawał i wszystko pozamykane :mad:[/QUOTE] A u nas w plusie ale taki jakiś ziąb jest , do tego jakis taki drobny grad popadal a na ulicach slizgawka :roll: Ooooo szczesciara , zazdroszcze tego chorobowego :eviltong: Quote
kalyna Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='dOgLoV']Ale to nawet "rasy" nam nie powiesz ?? :razz:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']:mad:[/QUOTE] rasę to i tak wszyscy już znają :D to z okazji karnawału wszystko pozamykane macie? wooow ale jaja :D Quote
*Magda* Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='dOgLoV']A u nas w plusie ale taki jakiś ziąb jest , do tego jakis taki drobny grad popadal a na ulicach slizgawka :roll: Ooooo szczesciara , zazdroszcze tego chorobowego :eviltong:[/QUOTE] No to nieprzyjemnie :( Zrób sobie dziecko, to też tak będziesz miała :eviltong::D [quote name='kalyna']rasę to i tak wszyscy już znają :D to z okazji karnawału wszystko pozamykane macie? wooow ale jaja :D[/QUOTE] No rasa do przewidzenia ;) ONek :loveu: Ale tylko dzisiaj pozamykane ;) A w sobotę miałam przed domem pochód karnawałowy, ale nie miałam czasu focić przebierańców, bo kończyliśmy montować meble w łazience ;) W kóncu mam łazienkę skończoną :multi: Quote
kalyna Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='magdabroy'] No rasa do przewidzenia ;) ONek :loveu: Ale tylko dzisiaj pozamykane ;) A w sobotę miałam przed domem pochód karnawałowy, ale nie miałam czasu focić przebierańców, bo kończyliśmy montować meble w łazience ;) W kóncu mam łazienkę skończoną :multi:[/QUOTE] no to wiesz na razie tyle co ja :D No to fajnie macie w tych Niemczech :) Może i ta moda przyjdzie do nas z zachodu :D to trochę Wam zeszło z ta łazienką, ale macie swoją, którą sami zrobiliście :) to dopiero jest satysfakcja :) Quote
*Magda* Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='kalyna']no to wiesz na razie tyle co ja :D No to fajnie macie w tych Niemczech :) Może i ta moda przyjdzie do nas z zachodu :D to trochę Wam zeszło z ta łazienką, ale macie swoją, którą sami zrobiliście :) to dopiero jest satysfakcja :)[/QUOTE] Dobrze, że chociaż rasa wybrana :D No, dość długo odkładaliśmy wykończenie, bo nam się poprostu nie chciało :oops: No i do roboty mieliśmy tylko weekendy, bo w tygodniu praca itp. Teraz kolej na pokój Fasolka :lol: Quote
łamAga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='magdabroy'] Zrób sobie dziecko, to też tak będziesz miała :eviltong::D [/QUOTE] Jeszcze troszke :eviltong: Onek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dzisiaj u weta byl taki szczeniaczek Onka :loveu::loveu::loveu::loveu: Łazienka to podstawa :evil_lol: a ja juz sie nie moge doczekac az pokazecie pokoj fasolka :loveu: Quote
*Magda* Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='dOgLoV'] Łazienka to podstawa :evil_lol: a ja juz sie nie moge doczekac az pokazecie pokoj fasolka :loveu:[/QUOTE] Łazienka była, tylko bez paneli na suficie i szafek :roll: A teraz już jest wszystko:p To sobie jeszcze poczekasz :eviltong: Bo Bogdan chce go zrobić najlepiej jak będzie umiał ;) Także kilkanaście weekendów pracy przed nim :roll: Quote
łamAga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='magdabroy']Łazienka była, tylko bez paneli na suficie i szafek :roll: A teraz już jest wszystko:p To sobie jeszcze poczekasz :eviltong: Bo Bogdan chce go zrobić najlepiej jak będzie umiał ;) Także kilkanaście weekendów pracy przed nim :roll:[/QUOTE] A no to ja poczekam :evil_lol: nigdzie mi sie nie spieszy , fasolek ma jeszcze czas na pokoik :loveu: Quote
*Magda* Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='dOgLoV']A no to ja poczekam :evil_lol: nigdzie mi sie nie spieszy , fasolek ma jeszcze czas na pokoik :loveu:[/QUOTE] Gorzej jak nie będzie mógł przez niego spać i "wywali" nas z sypialni :evil_lol: Wtedy będzie musiał się pospieszyć :cool3: Quote
łamAga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='magdabroy']Gorzej jak nie będzie mógł przez niego spać i "wywali" nas z sypialni :evil_lol: Wtedy będzie musiał się pospieszyć :cool3:[/QUOTE] hahahahaha a to tez jest mozliwe :evil_lol: moj szwagier czesto kladzie sie na moim materacu i mówi " dzisiaj ja spie tu a Ty se idz do Mileny ( siostra) spac :evil_lol:" Quote
*Magda* Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='dOgLoV']hahahahaha a to tez jest mozliwe :evil_lol: moj szwagier czesto kladzie sie na moim materacu i mówi " dzisiaj ja spie tu a Ty se idz do Mileny ( siostra) spac :evil_lol:"[/QUOTE] I Ty się na to godzisz? :crazyeye: Ja mam jeszcze wyjście pójść spać do salonu ;) Narożnik się rozkłada, a na dole będę miała drugie łóżeczko dla Fasolka ;) Ale myślę(mam nadziję :eviltong:), że nas nie wywali z sypialni ;) Quote
łamAga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='magdabroy']I Ty się na to godzisz? :crazyeye: Ja mam jeszcze wyjście pójść spać do salonu ;) Narożnik się rozkłada, a na dole będę miała drugie łóżeczko dla Fasolka ;) Ale myślę(mam nadziję :eviltong:), że nas nie wywali z sypialni ;)[/QUOTE] Nieee w żadnym wypadku :evil_lol: e ja nie sadze zeby was wywalil , jeszcze nie raz bedzie pierwszy przy lozeczku jak tylko fasolek pisnie :loveu: Quote
panbazyl Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 najpewniej bedzie tak, ze pokój dziecka będzie śliczny i wlaściwie używany tylko w dzien a noce i tak dziecko zagości w łózku rodziców - coś wiem o tym. Quote
kalyna Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='magdabroy']Dobrze, że chociaż rasa wybrana :D [/QUOTE] i płeć :D to na pewno samiec, więc mały Hardcore :D a pokój dziecięcy to na pewno pięknie Wam wyjdzie :) ale fotki muszą być koniecznie :) Quote
*Magda* Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='panbazyl']najpewniej bedzie tak, ze pokój dziecka będzie śliczny i wlaściwie używany tylko w dzien a noce i tak dziecko zagości w łózku rodziców - coś wiem o tym.[/QUOTE] Dobrze, że mam duże łóżko (180/200cm), bo byłoby ciasno :evil_lol: A tak poważnie, to mam nadzieję, że do roku będzie spało u siebie :oops: [quote name='kalyna'] a pokój dziecięcy to na pewno pięknie Wam wyjdzie :) ale fotki muszą być koniecznie :)[/QUOTE] Będą ;) Kiedyś :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 A tak na marginesie, to jestem na półmetku ciąży :loveu: Quote
łamAga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='magdabroy']A tak na marginesie, to jestem na półmetku ciąży :loveu:[/QUOTE] Gratulacje !!!!!!!!!!! :multi: Quote
*Magda* Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='dOgLoV']Gratulacje !!!!!!!!!!! :multi:[/QUOTE] Dziękuję ;) Teraz to już z górki :) Quote
*Magda* Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Wiosna zbliża się wielkimi krokami ;) Dziś na porannym spacerku widziałam pierwsze przebiśniegi :loveu: Nie długo pewnie zakwitną też krokusy i żonkile :loveu: Muszę chyba zabierać aparat na każdy spacer z Toruśką ;) Dziś spotkałyśmy buldożka francuskiego :loveu: Przekochany psiak :loveu: Bawił się z Torą, a jak miał jej już dość, to chciał mi wskoczyć na ręce :D Pierwszy raz mnie na oczy widział i ratunku szukał u mnie :) Quote
łamAga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='magdabroy']Wiosna zbliża się wielkimi krokami ;) Dziś na porannym spacerku widziałam pierwsze przebiśniegi :loveu: Nie długo pewnie zakwitną też krokusy i żonkile :loveu: Muszę chyba zabierać aparat na każdy spacer z Toruśką ;) Dziś spotkałyśmy buldożka francuskiego :loveu: Przekochany psiak :loveu: Bawił się z Torą, a jak miał jej już dość, to chciał mi wskoczyć na ręce :D Pierwszy raz mnie na oczy widział i ratunku szukał u mnie :)[/QUOTE] Uooooooo i nie masz zdjęć :mad: od dzisiaj koniecznie musisz miec aparat zawsze przy sobie :lol: Quote
*Magda* Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='dOgLoV']Uooooooo i nie masz zdjęć :mad: od dzisiaj koniecznie musisz miec aparat zawsze przy sobie :lol:[/QUOTE] Nie mam zdjęć :oops: Wybaczysz?:roll: Tylko aparat jest ciężki,a ja nie mogę dzwigać ciężkich rzeczy :eviltong: Quote
łamAga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='magdabroy']Nie mam zdjęć :oops: Wybaczysz?:roll: Tylko aparat jest ciężki,a ja nie mogę dzwigać ciężkich rzeczy :eviltong:[/QUOTE] Wybaczam ;) tym razem :eviltong: oj tam oj tam , aparat jest leciutki :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='dOgLoV'] oj tam oj tam , aparat jest leciutki :eviltong:[/QUOTE] Aż poszłam zwarzyć :D Torba z aparatem i drugim objektywem 3kg :crazyeye: Wiesz co to za ciężar :D:D:D Quote
łamAga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='magdabroy']Aż poszłam zwarzyć :D Torba z aparatem i drugim objektywem 3kg :crazyeye: Wiesz co to za ciężar :D:D:D[/QUOTE] Buahahahahahaha :roflt: dobra jestes :lol: zawsze możesz wziąc tylko aparat :lol: Quote
*Magda* Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='dOgLoV']Buahahahahahaha :roflt: dobra jestes :lol: zawsze możesz wziąc tylko aparat :lol:[/QUOTE] Uczę się od starszych (czyt. Ciebie :D) Tylko co jak będzie trzeba zmienić objektyw?? A tak poważnie, to chyba muszę jednak zabierać ten aparat ;) Quote
Recommended Posts