Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha, wy sobie tu tylko dzieńdobrujecie i dobranocujecie ;) To ja nie będę gorsza, też dobranocnę i trzymam kciuki, żeby jutrzejszy dzień był chłodniejszy... Bo się roztopię w końcu :diabloti:

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Haha, wy sobie tu tylko dzieńdobrujecie i dobranocujecie ;) To ja nie będę gorsza, też dobranocnę i trzymam kciuki, żeby jutrzejszy dzień był chłodniejszy... Bo się roztopię w końcu :diabloti:

Hej :)
U mnie póki co ok ;) Ale słońce tak daje, że będzie upał :)
My już po porannym rowerkowaniu, więc teraz ewentualnie wieczorem tylko na jeziorko pojedziemy ;)

agutka napisał(a):
dzień dobry :)

Pani Profesor napisał(a):
hahaha, no właśnie, dzień dobry :D!

mnie coś brakuje regularności w tym witanku i żegnanku :eviltong:

marta1624 napisał(a):
I ja się melduję ;)

Dzień dobry laski :)

Posted

o raju jaka radość Theosia :loveu: strasznie lubię patrzeć jak psy się bawią z dziećmi, tym bardziej, że Torka swoje waży zapewne a tak delikatnie wokół chodzi :D
nie taranuje go, nie?

labrador tż-ta to chodzący czołg, jest potężny i wiecznie chce się bawić, a mimo to - chrześniaczka tż-ta i jej młodsza siostra nigdy w życiu się nie przewróciły, zawsze do nich delikatnie podchodzi, gorzej do mnie - mam dreszcz na myśl o czarnuchu 50kg wskakującym na kolana :diabloti:

Posted

[quote name='Pani Profesor']o raju jaka radość Theosia :loveu: strasznie lubię patrzeć jak psy się bawią z dziećmi, tym bardziej, że Torka swoje waży zapewne a tak delikatnie wokół chodzi :D
nie taranuje go, nie?

labrador tż-ta to chodzący czołg, jest potężny i wiecznie chce się bawić, a mimo to - chrześniaczka tż-ta i jej młodsza siostra nigdy w życiu się nie przewróciły, zawsze do nich delikatnie podchodzi, gorzej do mnie - mam dreszcz na myśl o czarnuchu 50kg wskakującym na kolana :diabloti:

Tora potrafi być delikatna jak chce ;) A jak nie chce, to gleby młody zalicza co chwilę :diabloti:

[quote name='Baski_Kropka']Sprytnie wyłączyła kamerowanie jak się Theoś wygrzmocił :P

[quote name='agutka']he,he :) glebka i zaraz afera :grin:

Trzeba było pozbierać dziecko, a nie kamerować :eviltong:
Oczywiście kolano już zdarte :roll:

I jeszcze dla Aliny :p

http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/zdjecia/telefon/20140612_085925_zps9daba2d5.mp4.html

Posted

kalyna napisał(a):
aaaa :loveu: :loveu: :loveu:

Nie podniecaj się tak :eviltong:
To było tak na szybko, ale na dniach postaram się nagrać coś lepszej jakości :)

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)

trzymałaś do góry nogami telefon :eviltong:

Hej :)

No właśnie wydaje mi się, że trzymałam go dobrze :eviltong:

marta1624 napisał(a):
Masz talent do nagrywania:D Ale śliczny filmik :loveu:

Dzięki :p

Padam na mordę :roll:
Sadziłam dziś kwiaty przed domem. 1,5h w największym słońcu :mdleje:
Napierdzielają mnie plecy i mam zjarane ramiona :roll: