*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 dOgLoV napisał(a):ciekawe co :eviltong: Cycki :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 magdabroy napisał(a):Cycki :evil_lol: eee tam cycki , dobrze że Ci dupa nie opadła :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 dOgLoV napisał(a):eee tam cycki , dobrze że Ci dupa nie opadła :eviltong: Bez różnicy czy to cycki czy dupa :eviltong: Quote
łamAga Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 magdabroy napisał(a):Bez różnicy czy to cycki czy dupa :eviltong: lepiej wyglądają opadniete cycki niż dupa :eviltong: Quote
Ty$ka Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Cześć. Jak cudownie Theoś bawi się z Torką albo Torka z Theosiem :lol: :loveu: U nas dzisiaj pogoda była wprost CU DO WNA. Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 dOgLoV napisał(a):lepiej wyglądają opadniete cycki niż dupa :eviltong: Dokładnie. Poza tym dobry stanik i już podniesione :D Quote
*Monia* Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Push up i przeżyjesz ;) Witam się wieczorem i łączę się w bólu głowy :shake: Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Ty$ka napisał(a):Cześć. Jak cudownie Theoś bawi się z Torką albo Torka z Theosiem :lol: :loveu: U nas dzisiaj pogoda była wprost CU DO WNA. Wiem, czytałam już u Ciebie :) marta1624 napisał(a):Dokładnie. Poza tym dobry stanik i już podniesione :D *Monia* napisał(a):Push up i przeżyjesz ;) Witam się wieczorem i łączę się w bólu głowy :shake: Kupiłam 3 komplety przed wczoraj :p Ja już zaliczyłam tabsa ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 marta1624 napisał(a):I pomógł??? Zaczął niedawno działać i już jest lepiej :) Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 magdabroy napisał(a):Zaczął niedawno działać i już jest lepiej :) To chociaż tyle. Ja się staram mało tabletek brać (jak nie wytrzymuję) bo się powoli uodparniam :roll:- na razie bardzo powoli, ale planuję jeszcze pożyć ;) Co miesiąc przez 3 dni biorę przeciwbólowe (okres) :shake: Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 marta1624 napisał(a):To chociaż tyle. Ja się staram mało tabletek brać (jak nie wytrzymuję) bo się powoli uodparniam :roll:- na razie bardzo powoli, ale planuję jeszcze pożyć ;) Co miesiąc przez 3 dni biorę przeciwbólowe (okres) :shake: Mnie dziś, definitywnie dopadła migrena :mad: Z tym, że teraz już pomagają mi tabletki, więc da się funkcjonować :) Ale kiedyś, to każda migrena, kończyła się na pogotowiu :roll: Ja już nie pamiętam, co to bolesny okres ;) Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 magdabroy napisał(a):Mnie dziś, definitywnie dopadła migrena :mad: Z tym, że teraz już pomagają mi tabletki, więc da się funkcjonować :) Ale kiedyś, to każda migrena, kończyła się na pogotowiu :roll: Ja już nie pamiętam, co to bolesny okres ;) Mnie jak migrena dopada to też biorę, desperatką nie jestem ;) Jak jakiś większy ból i wysiedzieć się nie da to trzeba się wspomóc ;) Ale np. moja kol bierze nawet jak jej paznokieć się zadrze, to już przesada. Siniak- tabletka, drobne uderzenie- tabletka :shake: Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 marta1624 napisał(a):Mnie jak migrena dopada to też biorę, desperatką nie jestem ;) Jak jakiś większy ból i wysiedzieć się nie da to trzeba się wspomóc ;) Ale np. moja kol bierze nawet jak jej paznokieć się zadrze, to już przesada. Siniak- tabletka, drobne uderzenie- tabletka :shake: Jakaś lekomanka :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 magdabroy napisał(a):Jakaś lekomanka :evil_lol: Żebyś wiedziała. I już żadne tabletki na nią nie działają w normalnych dawkach :crazyeye: Paranoja jakaś :shake: Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 U mnie, to tabletki idą do kosza, bo nie zużywamy, zanim się skończy gwarancja ;) Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 magdabroy napisał(a):U mnie, to tabletki idą do kosza, bo nie zużywamy, zanim się skończy gwarancja ;) U mnie z większością też tak jest. Chyba za mało ich łykamy :D Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 magdabroy napisał(a):Wolę tego nie zmieniać ;) Ja też ;) Co się stało że nie śpisz jeszcze? Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Macie kilka gniotów z telefonu :eviltong: Takie cudeńka dziś Theoś karmił :) Ładne drzewka dziś posadziłam? Musze wrócić do robienia zdjęć aparatem, bo te z telefonu są beznadziejne :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 marta1624 napisał(a):Ja też ;) Co się stało że nie śpisz jeszcze? Bogdan wrócił wcześniej z pracy i czekałam na niego ;) Ale zaraz znikam spać :) Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Drzewka ładne ;) Ale malutkie kacie :loveu: A Tora jaka w pana wpatrzona ;) Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 magdabroy napisał(a):Bogdan wrócił wcześniej z pracy i czekałam na niego ;) Ale zaraz znikam spać :) Bogdan wcześniej wrócił a ty na dogo a potem spać? Niedobra żona, nie widzisz potrzeb męża :diabloti: Myślisz że czemu on wcześniej wrócił? :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 marta1624 napisał(a):Drzewka ładne ;) Ale malutkie kacie :loveu: A Tora jaka w pana wpatrzona ;) Jak te mi też zdechną, to zaleję to miejsce betonem :mad: Kaczki były na wyciągnięcie ręki ;) Ale zawsze umiały się wywinąć jak chciałam, którąś złapać. Ich mamusia nie broniła i chciałam, żeby młody pogłaskał taką puchatą kaczuszkę :loveu: Ale karmiąc je, też miał wiele radości :) Ok, dobranoc :) Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 marta1624 napisał(a):Bogdan wcześniej wrócił a ty na dogo a potem spać? Niedobra żona, nie widzisz potrzeb męża :diabloti: Myślisz że czemu on wcześniej wrócił? :diabloti: Bo jutro musi wcześniej wstać :eviltong: Quote
Recommended Posts