łamAga Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 ale z dnia na dzień wydaje sie dużo większy :eviltong: dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 dOgLoV napisał(a):co zdjęcia to Theoś wygląda na dużo większego :loveu: Dobranoc :) Ja też już znikam ;) Quote
Baski_Kropka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Do kogo Theoś bardziej podobny? Do taty czy mamy? :D Quote
*Magda* Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Do kogo Theoś bardziej podobny? Do taty czy mamy? :D Wszyscy mówią, że to mały Boguś :) Więc chyba do taty ;) Quote
agutka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Dzień dobry :) Jak dla mnie Teoś t czysty tata może z wiekiem nabierze podobieństwa do mamy ;) Jedno w tym jest dobre że tata może być pewny że to jego :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Dzień dobry laseczki :) Oj tak, Bogdan testów DNA nie musi robić :p Quote
*Magda* Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Zapomniałam się pochwalić, że Theoś ma pierwsza piątka (ząb jakby ktoś nie zakumał :diabloti:) :) I dziś, jak wracałam ze sklepu, to mijałam babkę z wilczarzem irlandzkim :loveu: Babka był gdzieś mojego wzrostu, a to bydle sięgało jej do pasa :crazyeye::loveu: Theoś mógł mu przejść pod brzuchem, nawet się nie schylając :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 wilczarze robią wrażenie :cool3: cześć, Magda, nadrobiłam parę stron pitolenia, mogę umierać :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Pani Profesor napisał(a):wilczarze robią wrażenie :cool3: cześć, Magda, nadrobiłam parę stron pitolenia, mogę umierać :eviltong: Na żywo widziałam pierwszy raz :oops: Z takim bydlakiem jakbym szła, to w ogóle wszyscy mijaliby nas szerokim łukiem :evil_lol: U mnie parę stron pitolenia, jest z kilku dni ;) A u Ciebie, to w jeden dzień tyle nagadane :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Wilczarze to bydlęta :D U nas na końcu ulicy gość ma dwa, psa i sukę :D Dex się ich boi... traktuje jak konie haha Quote
marta1624 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 A u mnie wilczarza nie uświadczysz :roll: Może i lepiej bo bym uciekła :D Quote
agutka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Fajne są wilczarze pod kątem charakteru :loveu: Jak dla mnie to taki duży Patryk Profesorki ;) Quote
*Magda* Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Aż sobie poczytałam o tych wilczarzach ;) Fajne psiaki :loveu: Tora wygryzła sobie sierść z boku :roll: Ogoliłam jej sierść dookoła i jedyne co znalazłam to małą rankę. Ale czy to rana "przez coś" czy rana, bo ona to gryzła, to ciężko wyczuć :roll: Musi ją to bardzo swędzieć, bo jak ją goliłam, to chciała się podgryzać w tym miejscu :D Ranę przemyłam fioletem i zobaczymy co dalej ;) Bo nie uśmiecha mi się jechać do weta :shake: Bo znając życie, to połowa z tego co jej by dał, nie byłaby potrzebna, a kasę będzie chciał wyciągnąć :mad: Quote
angineuuka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 kiedyś widywałam u mnie wilczarza. Na flexi :p Quote
marta1624 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 magdabroy napisał(a):Aż sobie poczytałam o tych wilczarzach ;) Fajne psiaki :loveu: Tora wygryzła sobie sierść z boku :roll: Ogoliłam jej sierść dookoła i jedyne co znalazłam to małą rankę. Ale czy to rana "przez coś" czy rana, bo ona to gryzła, to ciężko wyczuć :roll: Musi ją to bardzo swędzieć, bo jak ją goliłam, to chciała się podgryzać w tym miejscu :D Ranę przemyłam fioletem i zobaczymy co dalej ;) Bo nie uśmiecha mi się jechać do weta :shake: Bo znając życie, to połowa z tego co jej by dał, nie byłaby potrzebna, a kasę będzie chciał wyciągnąć :mad: Obserwuj, może przejdzie (mam nadzieję ;)) U nas wetka też kasę wyciąga niepotrzebnie, zwłaszcza od mojej mamy- ja się tak nie daję rolować :D Moja mama jak idzie na szczepienie na wściekliznę to wychodzi z mnóstwem niepotrzebnych rzeczy ;) Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 ja widziałam Theosia i Bodziana na żywo , obok siebie , i uwierzcie mi , jedyna osoba jaka musiała by tu robić badania DNA to jest Magda :eviltong: Gratuluje "piateczki" :loveu: Quote
angineuuka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='dOgLoV']ja widziałam Theosia i Bodziana na żywo , obok siebie , i uwierzcie mi , jedyna osoba jaka musiała by tu robić badania DNA to jest Magda :eviltong: Gratuluje "piateczki" :loveu: no na pewno :p Quote
*Magda* Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Muszę obserwować, to fakt. Mam nadzieję, że dalej nie będzie tego gryźć i się nie powiększy :roll: dOgLoV napisał(a):ja widziałam Theosia i Bodziana na żywo , obok siebie , i uwierzcie mi , jedyna osoba jaka musiała by tu robić badania DNA to jest Magda :eviltong: Gratuluje "piateczki" :loveu: Ja wiem, że to moje dziecko, więc testów robić nie muszę :eviltong: Dziękuję :) Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 magdabroy napisał(a):Muszę obserwować, to fakt. Mam nadzieję, że dalej nie będzie tego gryźć i się nie powiększy :roll: Ja wiem, że to moje dziecko, więc testów robić nie muszę :eviltong: Dziękuję :) Bodzian tez nie musi , za bardzo są do siebie podobni ;) Quote
marta1624 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Więc obydwoje jesteście pewni że Theo jest wasz :D Quote
agutka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Torkę może coś użarło i reakcja alergiczna mogła wystąpić... kurcze zawsze coś z tymi naszymi futerkami:roll: spróbuj wapno dorzucić , krzywdy nie zrobi a może pomoże ;) W Polsce chyba trzeba mieć na wilczarza pozwolenie ;) Quote
Baski_Kropka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 YYy w Polsce trzeba mieć na cokolwiek z psów pozwolenie? Aż mnie zszokowałaś :P Musze poczytać o tym... Rzeczywiście.... http://www.greynest.com/o-rasie-wilczarz-irlandzki/wilczarz-w-domu/wilczarz-irlandzki-szczeniak/18-pozwolenie-na-posiadanie-charta-irlandzkiego-wilczarza Aniby dla czego... o tym jeszcze nie wyczytałam... Quote
Recommended Posts