Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta1624 napisał(a):
To czekam na zdjęcia ;) Widzisz nie możesz wchodzić do galerii kupujących :D

Zdjęcia. Kiedy to będzie?
Dopiero zapytałam o cenę ;)
Zanim się zdecyduje, uszyje, wyśle do DE, to minie pewnie miesiąc :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']Świat zwariował :crazyeye: Magda chce nowe szele dla Tory, no nie wierzę :diabloti:

Jakie szelki chcesz, norwegi? :cool3:

No, zwariował :evil_lol:

[quote name='marta1624']Właśnie jakie chcesz?

Norwegi już mam ;)

Chciałabym treningowe :p Takie o:

I smyczka do kompletu :)

Posted

Wpisałam "treningowe" i mi pokazało właśnie te, które wkleiłam ;) Teraz, po Twoim poście wiem, że nazywają się step-iny :eviltong:
Guardy mi się w ogóle nie podobają i nie biorę ich nawet pod uwagę :shake:

Jak będą dobrze dopasowane, to nie powinno nic obcierać ;)

Byłam przed chwilą wyszykowana, żeby wyjść z młodym i psem na spacer :) Otwieram drzwi, a tam zaczyna padać deszcz :placz:
I dupa ze spaceru :watpliwy:

Posted

Mnie też guardy się nie podobają, wolę norwegi i te Y ;) U mnie też pada cały dzień, nawet nosa z domu nie wystawiam :D A o step-inach czytałam na wątku na dogo że ich nie polecają bo obcierają itp. Ale myślę że jak dopasujesz to będą ok ;)

Posted (edited)

magdabroy napisał(a):
Nie w moim guście :eviltong:
Chociaż gusta się zmieniają, więc kto wie :evil_lol:

Obyś nie kompletowała kolekcji jak ja :D Magda kup norweskie, są najlepsze do zakładania i ładnie w nich Torze ;)

Edited by marta1624
Posted

Szczerze? Nie chciałoby mi się sprzedawać, więc pewnie wylądowałby na strychu w kartonie :)

Czekam na odpowiedź Marty ;) Jak mi nie uszyje tych step-inów (bo takich w ofercie nie mają), to zamówię drugie norwegi :)

Posted

[quote name='magdabroy']Szczerze? Nie chciałoby mi się sprzedawać, więc pewnie wylądowałby na strychu w kartonie :)

Czekam na odpowiedź Marty ;) Jak mi nie uszyje tych step-inów (bo takich w ofercie nie mają), to zamówię drugie norwegi :)

to tak jak u mnie z nietrafionymi rzeczami dla psów.. :evil_lol:

bierz quardy, tak jak ja, tzn. w dalszej przyszłości i to kolor też konkret będzie :diabloti: