łamAga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='magdabroy']Uczę się od starszych (czyt. Ciebie :D) Tylko co jak będzie trzeba zmienić objektyw?? A tak poważnie, to chyba muszę jednak zabierać ten aparat ;)[/QUOTE] ja na spacery biore tylko jeden zestaw , pozniej żałuje bo czasami potrzebowala bym mniejszego zblizenia a mam tylko bardzo duże ale z cala torba mi sie chodzic nie chce , nawet na wystawe nie chce mi sie targac całej torby ;) Quote
kalyna Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 hahaha a ja takiego problemu nie mam :D bo mam tylko jeden obiektyw :loveu: ale na spacery nie zabieram aparatu... Quote
*Magda* Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='kalyna'] ale na spacery nie zabieram aparatu...[/QUOTE] Czas najwyższy to zmienić :mad: Quote
Karro Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Hoho ale tu nagadane :) Już dawno nie miałam tyle stron do nadrabiania ;) Wpadamy i pozdrawiamy wtorkowo :) Quote
Oscar Patric Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 jak pokój Fasolka będzie gotowy to daj fotki,chętnie zobaczę:) Quote
*Magda* Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='understandme']Hoho ale tu nagadane :) Już dawno nie miałam tyle stron do nadrabiania ;) Wpadamy i pozdrawiamy wtorkowo :)[/QUOTE] Musisz częściej wpadać, wtedy nie będziesz miała takich zaległości ;) [quote name='unikatowydiament']jak pokój Fasolka będzie gotowy to daj fotki,chętnie zobaczę:)[/QUOTE] Wrzucę ;) Quote
panbazyl Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 odwiedzam tak na szybko. Do 15-stej jestem w biurze ktore jest w proszku - pracujemy na pożyczonych krzesłach, na pożyczonych stolach, na własnych laptopach dźwiganych co dzien z domu.... wszystko w fazie budowy... a w domu też rozsypka, bo sprawy domowe... pozdrawiam i zmykam Quote
*Magda* Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='panbazyl']odwiedzam tak na szybko. Do 15-stej jestem w biurze ktore jest w proszku - pracujemy na pożyczonych krzesłach, na pożyczonych stolach, na własnych laptopach dźwiganych co dzien z domu.... wszystko w fazie budowy... a w domu też rozsypka, bo sprawy domowe... pozdrawiam i zmykam[/QUOTE] Miło, że wpadłaś chociaż na chwilę ;) No to oby do przodu ;) Długo będziesz pracować w takich warunkach? Quote
Falkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 heej :) też czekam na zdjecia pokoiku fasolki :loveu: Quote
*Magda* Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Falkaa']heej :) też czekam na zdjecia pokoiku fasolki :loveu:[/QUOTE] Hej ;) Super :) Gorzej jak wyjdzie beznadziejnie, to wtedy nie będzie się czym chwalić :( Falkaa, sorrki za tego offa w Twojej galeri :( Nie tak to miało wyjść :shake: Quote
bira Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ej tam, dlaczego mialo by wyjsc kiepsko? Wlozysz w to serce, to nie moze wyjsc nie kiepsko :-) Quote
*Magda* Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='bira']Ej tam, dlaczego mialo by wyjsc kiepsko? Wlozysz w to serce, to nie moze wyjsc nie kiepsko :-)[/QUOTE] Ja tylko zrywam tapety, a potem umebluję :loveu: A cały remont to robota dla Bogdana :D Quote
łamAga Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Hejka ;) cos dzisiaj mam jakiegos doła , taka pogoda deszczowa , zachmurzone niebo :roll: Quote
*Magda* Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) cos dzisiaj mam jakiegos doła , taka pogoda deszczowa , zachmurzone niebo :roll:[/QUOTE] Hej ;) Mam nadzieję, że już lepiej z samopoczuciem ;) Quote
kalyna Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 oooo fotki :loveu: wszystkie piękne :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4830.jpg jakie mądre spojrzenie ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4809.jpg mina jak kota z Shreka... pytanie: no chodź ze mną na spacer :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4821.jpg nosz co mnie tam rozprasza :D Quote
*Magda* Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Dziękuję ;) Miałam nadzieję, że spotkamy kogoś rano, żeby się Torka wyszalał ;) Niestety miałyśmy samotny spacer :( Byłam dziś u szefa oddać chorobowe :cool3: No prawdopodobnie w piątek będę miała kolejną rozmowę z lekarzem pracy :roll: Mój szef dał mi dziś do zrozumienia, że mam ściemniać tak, żebym już nie musiała wracać do pracy :-o:lol: Aż mnie zszokowały jego słowa :razz: Quote
vaness Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 jak dużo zdjęć :D ładnie Tora wyszła , jak zawsze :loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='vaness']jak dużo zdjęć :D ładnie Tora wyszła , jak zawsze :loveu::loveu:[/QUOTE] Chciałam podzielić to na dwa dni, ale w sobotę będą nowe foty (Tory, Sznapiego i Brutusa), tak więc będę miala co wrzucać :) Dziękuję za komplement :) Quote
bira Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ale fajne fotki :-) szczegolnie portetowe :-) piekny psiak :-) Quote
Recommended Posts