Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Uczę się od starszych (czyt. Ciebie :D)

Tylko co jak będzie trzeba zmienić objektyw?? A tak poważnie, to chyba muszę jednak zabierać ten aparat ;)[/QUOTE]

ja na spacery biore tylko jeden zestaw , pozniej żałuje bo czasami potrzebowala bym mniejszego zblizenia a mam tylko bardzo duże ale z cala torba mi sie chodzic nie chce , nawet na wystawe nie chce mi sie targac całej torby ;)

Posted

[quote name='understandme']Hoho ale tu nagadane :) Już dawno nie miałam tyle stron do nadrabiania ;)

Wpadamy i pozdrawiamy wtorkowo :)[/QUOTE]

Musisz częściej wpadać, wtedy nie będziesz miała takich zaległości ;)

[quote name='unikatowydiament']jak pokój Fasolka będzie gotowy to daj fotki,chętnie zobaczę:)[/QUOTE]

Wrzucę ;)

Posted

odwiedzam tak na szybko. Do 15-stej jestem w biurze ktore jest w proszku - pracujemy na pożyczonych krzesłach, na pożyczonych stolach, na własnych laptopach dźwiganych co dzien z domu.... wszystko w fazie budowy... a w domu też rozsypka, bo sprawy domowe...
pozdrawiam i zmykam

Posted

[quote name='panbazyl']odwiedzam tak na szybko. Do 15-stej jestem w biurze ktore jest w proszku - pracujemy na pożyczonych krzesłach, na pożyczonych stolach, na własnych laptopach dźwiganych co dzien z domu.... wszystko w fazie budowy... a w domu też rozsypka, bo sprawy domowe...
pozdrawiam i zmykam[/QUOTE]

Miło, że wpadłaś chociaż na chwilę ;)

No to oby do przodu ;) Długo będziesz pracować w takich warunkach?

Posted

[quote name='Falkaa']heej :)
też czekam na zdjecia pokoiku fasolki :loveu:[/QUOTE]

Hej ;)
Super :) Gorzej jak wyjdzie beznadziejnie, to wtedy nie będzie się czym chwalić :(

Falkaa, sorrki za tego offa w Twojej galeri :( Nie tak to miało wyjść :shake:

Posted

[quote name='bira']Ej tam, dlaczego mialo by wyjsc kiepsko? Wlozysz w to serce, to nie moze wyjsc nie kiepsko :-)[/QUOTE]

Ja tylko zrywam tapety, a potem umebluję :loveu: A cały remont to robota dla Bogdana :D

Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

cos dzisiaj mam jakiegos doła , taka pogoda deszczowa , zachmurzone niebo :roll:[/QUOTE]

Hej ;)

Mam nadzieję, że już lepiej z samopoczuciem ;)

Posted

Dziękuję ;)

Miałam nadzieję, że spotkamy kogoś rano, żeby się Torka wyszalał ;) Niestety miałyśmy samotny spacer :(

Byłam dziś u szefa oddać chorobowe :cool3: No prawdopodobnie w piątek będę miała kolejną rozmowę z lekarzem pracy :roll: Mój szef dał mi dziś do zrozumienia, że mam ściemniać tak, żebym już nie musiała wracać do pracy :-o:lol: Aż mnie zszokowały jego słowa :razz:

Posted

[quote name='vaness']jak dużo zdjęć :D
ładnie Tora wyszła , jak zawsze :loveu::loveu:[/QUOTE]

Chciałam podzielić to na dwa dni, ale w sobotę będą nowe foty (Tory, Sznapiego i Brutusa), tak więc będę miala co wrzucać :)

Dziękuję za komplement :)