asia40 Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 nie wiem dlaczego nie mam ostatniego wpisu Szantiny :-? a wyświetla się na liście. Jak mineła noc? Może już są maluszki? Quote
PIKA Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 asia40 dogo się zpsuło to i posty są, ale nie tam gdzie trzeba :roll: jak chcesz czytać na bierząco, to mozna to zrobić w podglądzie topiku, po wcisnięciu "odpowiedzi" Tylko po co ja Ci to mówie, jak Ty i tak tego nie przeczytasz :niewiem: Quote
Nat Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 no teraz posty na dogo sa zaszyfrowane :D ;) ps. i emblematy poznikaly.. ja tez trzymam mocno kciuki za Szantine i za maluszki :angel: Quote
malawaszka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 jesooo :kciuki: żeby Szantinka gładziutko urodziła :kciuki: Quote
Szantina Posted September 14, 2004 Author Posted September 14, 2004 Wita was szczęśliwa, ale bardzo zmęczona Babcia Wybaczcie,ze nie mam czasu( teraz) wszystkiego wam opowiedzieć ale maluchy rozrabiają.Jest 6 wspaniałych kluseczek - 3 dziewczynki i 3 chłopców.Szanta bardzo zmęczona ale czule opiekuje się dziećmi. Jutro napiszę wszystko dokładnie a teraz zmykam. Pozdrawiam Quote
tomcioh Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Czy doczekaliśmy sie nowych haszczaczków na dogomani? Czy kolejny dzień za nami? :lol: Quote
malawaszka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 :laola: wiemy już wiemy - GRATULACJE BABCIU :multi: Quote
malawaszka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 jakich haszczaków???? :o :o :o Biała Matka nie jest Hysky przecież :lol: Quote
PIKA Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 tomcioh jakich haszczaków? :o SAMOJEDÓW :lol: SZANTINA GRATULACJE DLA MAUMŚKI :new-bday: :multi: :multi: :multi: Za zdrowie szcześcioraczków :drinking: :drinking: i tych co jeszcze nie przyszły na świat,, jak takowe są jeszcze :drinking: :drinking: Quote
agacia Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Gratulacje i wszystkiego najlepszego w zerowe urodziny dla maluchow :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking: Wysciskaj i ucaluj ode mnie i Azji zmeczona i dzielna mamusie :D Quote
Agga Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 SZANTINA....jak ja sie ciesze...białą dama wkoncu urodziła... :D Quote
banjo Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 gratuluję brzdąców :D :B-fly: niech zdrowe i szczęśliwe rosną Quote
takatuka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 :laola: :multi: Gratulacje :multi: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: Trzymam :kciuki: za mamuśkę, babuszkę i dzieciaczki :sg168: Quote
chip Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 :klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz: Gratulacje dla mamusi i babci no i oczywiście dla dziadziusia :wink: Teraz proszę szybciutko zamienić poniższe ikonki na portreciki :D :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Quote
Poświata Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 :laola: Jest szansa, że kiedyś będzie widać, mimo, że nie widać( :o ) :laola: . Cieszę się ze wszystkimi, niech białaski dobrze się chowają i pięknie rosną. :laola: Quote
Katerinas Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Szantina Gratuluję Babci :D Ucałuj Białą mocno, mocno ode mnie :D I maluszki :D Strasznie się cieszę :multi: :multi: :multi: :multi: I gdyby nie to że jestem podziębiona to już siedziałabym u Ciebie ... Quote
malawaszka Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 jesoo - już sobie wyobrażam te malusie bialusie puchate kuleczki :angel: :angel: :angel: Quote
basia Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 SUPER! To mamy święto na dogomanii :lol: Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć zarówno świeżo upieczonej mamie jak i dzieciakom duuuuuuużo zdrowia :lol: :angel: :angel: :angel: Quote
sh_maniak Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 GRATULACJE!!! Ucałownia dla slicznych maleńkich różowych buziuniek i mamusi oczywiście! Jeny jak ja ci zazdroszcę, że masz już maluszki na świecie, u mnie dopiero za 7 tygodni maja przyjść na świat, a ja bym chciała już :cry: Quote
Szantina Posted September 15, 2004 Author Posted September 15, 2004 Ja tylko na chwilkę bo znowu nocny dyżur u maluchów. Dzieciaki przybierają na wadze, Szanta powoli dochodzi do siebie.Miała ciężki poród- chłopca trzeba było odkręcić a martwą dziewczynkę wyjąć bo nie bylo już akcji porodowej.Dopiero dzisiaj urodziła dwa łożyska,a pozostałe też wychodziły bardzo kiepsko. I tak mam: ANSZI,AMAR,ASTER,ASZKA,ARAJA,ARGO Zdjęcia zrobiłam ,postaram się w miarę szybko je ''oprawić''i dobrą duszę PIKĘ poprosić żeby je tu wstawiła Zmykam do maluchów Quote
wiosna Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 noo, Szantina, ja sie tez do grastulacji przylaczam, powodzenia z mamusia i maluchami.. ; )) Quote
tomcioh Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 My też gratulujemy. Nowe maluchy do nas dołaczyły. POzdrawiamy. Prosze ucałować każdego!!!! :D :D :D :D :D Quote
PIKA Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 No dobra, a teraz przedstawiam Wam nową samojedową rodzinkę :D who is who? :wink: Tata kwok Takie młode i juz palą :roll: Quote
Recommended Posts