Finnigan Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Wiesz, może i by się zgodziła na takie rozwiązanie ale tak czy siak Anka i Klaudia były pierwsze, więc to nie jest moje 'widzimisie' tylko decyduje kolejność ;) Najchętniej wzięłabym bus i zabrała was wszystkich także wiesz :) Quote
Noelle Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 jasne, rozumiem. :) no skoro zgłosiły się wcześniej, to pewnie, że mają pierwszeństwo. ;) Quote
Talia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Mam pytanko: Czy ktoś mógłby odebrać z dworca PKP w Nowym Targu mnie i Izę (lived) + dwa średnie psy( owczarek australijski i kundel podobnej wielkości). Oczywiście oddam za paliwko, boję się, że busem nie wezmą nas z psami, a z wielkim bagażem nie uśmiecha mi się iść pieszo ;) Planowo będziemy ok 6:30 w Nowym targu. Quote
Karilka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Talia, jeżeli tak kombinujecie to ja też byłabym chętna tyle że mój pociąg chyba ok 9 dojeżdża do Nowego Targu... A może dałoby rade zabrać dwa średnio- duże psy i klatke? Własnie widze, ze to jest ok. 30km w dwie strony... Myślałam, że więcej :) Quote
Tepes Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 na niczym, koszulek nie bydzie bo mój kolega nie zrobił grafiki ;) Quote
Finnigan Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ja załatwicie koszulki i całe zamieszanie finansowe to jutro logo na wieczór może być gotowe. Moja mama zrobi - jest grafikiem komputerowym. Jeśli nie zdążą zrobić koszulek do 11 do zamówimy na mój adres i mama dowiezie jak będzie mnie odbierać ze zlotu. Także jeśli ktoś zbierze kasę to resztą się ja zajmę. Quote
dog193 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Nie wiem czy teraz - tydzień przed zlotem - to ma sens ;) Troszkę za późno. Quote
Tepes Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 na pewno nie zdążą nie ma co liczyć;) nie wiem jakoś tak tydzień przed zlotem nie widzi mi się to będzie dużo zamieszania i mało czasu Quote
Finnigan Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 no czas jest potrzebny tylko na zebranie kasy bo koszulki wyrabiają szybko, a nawet jeśli nie to tak jak mówiłam dowiezie się na koniec. ale to już jak chcecie ;) Quote
Tepes Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 no nie wiem czy wyrabiają szybko jak pisałam z "moim" gościem od koszulek to pisał, że do 2 tygodni koszulki powinny być a później jeszcze trzeba na wysłanie czekać bo mają obecnie dużo roboty;) jakbyś powiedziała wcześniej ok ale dla mnie jest za późno Quote
polciuaa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 a jedzie ktoś pociągiem z Krakowa o 7.45? Bo my z ClaudiaAnna tym będziemy chyba jechać to możnaby już w pociągu zrobić małą `integrację` :evil_lol: tak swoją drogą bierze ktoś moze gitare? bo troche tak mi będzie smutno bez muzyki przy ognisku. :razz: Quote
kropeek Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 wspaniały pomysł na wakacje w gronie psów. może kiedyś do Was dołączę Quote
Noelle Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='dogomanka_']tak swoją drogą bierze ktoś moze gitare? bo troche tak mi będzie smutno bez muzyki przy ognisku. :razz:[/QUOTE] wlasnie, gitara to podstawa! :D niech ktos wezmie Quote
Bewarka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Wróciłam ;) Jeju teraz jestem taka zmęczona, że aż na zlot mi się nie chce jechać :evil_lol: ale spokojnie, jeszcze kilka dni...:) Quote
Ola164 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Iś - ja biorę chyba tylko jedną suke. Czuje, że Sara i Wam by skutecznie zepsuła pobyt i sama by nie była zadowolona. Bo dla niej iść z nami poiwedzmy do znajomych to jest już wyczyn, potem stoi pod bramka i wycje, że ona chce do domu, a jak juz wpadnie to sie kładzie na swoim legowisku i nie chce nigdzie iść. Może na zlocie byłoby inaczej, tylko że ja dzień po powrocie wyjeżdżam, wiec znając ją to po takiej bliskości (tydzień razem) znowu by przeżywała... I bardzo skutecznie broni mnie przed innymi psami... Swoich rzeczy również... Quote
ulvhedinn Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dziewczyny, kto i o której będzie pierwszy na miejscu w ośrodku? Tzn kto odbierze klucze od babki itd...? Quote
dog193 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Powinna chyba Iśka być. Ona jedzie samochodem z tego co wiem. Tylko teraz gdzieś wyjechała więc nie może odpisać. Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 moim zdaniem pierwsza powinna być Pani ogranizator:evil_lol: w tym przypadku Iśka my z Ewą bydziemy dopiero koło 12 ciekawe czy domy rada z NT dojechać do Dębna:lol: Quote
polciuaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Anula, a o której będziecie w NT? my z ClaudiaAnna i jej os tow będziemy o 10.50 jakos i z tego co znalazłam pksa mamy dopiero o 12.35 -.- chyba, że jakimś cudem zdąrzymy na pksa o 11.00 ale w to szczerze watpie. :roll: jak będziecie w tych godzinach to się spikniemy i razem pojedziemy tym pksem już dalej, co? No chyba, że jakaś dobra dusza ( Ulv :evil_lol: ) będąca samochodem by po nas przyjechala do NT. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 my w NT bydziemy 11:30 coś więc możemy jechać jak coś do Dębna razem i chyba jeszcze natelek i ktośtam sie z nami wezną no miło by było jakby Ulv nos wzieła z NT no ale chyba sie wszyscy nie zmieszczą Quote
polciuaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No jak jeszcze Natalek i jej koleżanka będą to na pewno się nie zmieścimy, więc pojedziemy pksem. ;) to jeszcze się zdzwonimy z Wami jak już z ClaudiaAnna dojedziemy do NT. ;) i poczekamy na Was . ;D Natalek - a Ty czym jedziesz? pociągiem? :) Quote
dog193 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Damy radę busem :diabloti: Będzie śmiesznie :evil_lol: DLA TYCH, KTÓRZY NIE ZNAJĄ DOGOMANKI - ostrzegam, ta dziewczyna gada 24h/dobę :diabloti: Quote
Recommended Posts