Tepes Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Ola164']Jak znajde czas to też mogę z logiem kombinować. ^^ ale jak już godałach to mo być w jakiś krzywych blabla najlepi w corelu zroobione bo tak se zrobisz w ps to nic z tego;) Quote
Ola164 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 No to z mojej wersji w takim razie nici. Brat drukował sobie na koszulkach to co robił w ps i wyszło ok, ale w takim razie pozostawiam to fachowcom ^^ Quote
Tepes Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 aha no to nie wiem bo jak jo robiłach koszulka to posłałach facetowi tak i mi powiedzioł, że z taki grafiki nic mi nie zrobi i zaczął tłumaczyć jak to musi wyglądać i wgl Quote
baster i lusi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 czy można będzie wpaść do was na jeden dzień? Quote
Talia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 baster i lusi napisał(a):czy można będzie wpaść do was na jeden dzień? Tak i poprosze Leżajsk x 2 :) Quote
Avaloth Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Pewnie, zapraszamy :) Zadzwoniłam w końcu do ośrodka :D Ośrodek jest nad rzeką Białką, do jeziora też niedaleko. Teren niestety nieogrodzony. Co do namiotów, pani nie potrafiła mi powiedzieć, ale po moim setnym pytaniu powiedziała że koło 10 zł za namiot. Acz jak dla mnie to wygląda tak, że jeśli się nie zaczniemy upominać to może i nic nie weźmie xD Co do koszulek, ja się za to nie biorę, przepraszam. Jeśli chcemy to ja chętnie, ale ktoś musi zrobic ten projekt, a potem pozbierac kasę ( ewentualnie mogłabym spytać tatę o udostępnienie konta, ale to ewentualnie) Quote
Tepes Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 jo już godałach co do koszulek ktoś zrobi logo jo resztą sie zajma;) Quote
anka11 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 co do przenosin do domków na miejscu to dobrze, poza tym chyba nawet jakby zaszła taka potrzeba to nie jest kłopot.. a nie można wziąć tych koszulek z inneego źródła, żeby normalnie zrobić, np. w psie czy czymś? nie ma innej opcji - łatwiejszej - żeby zrobić takie logo? Quote
Tepes Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 znaczy sie teroz to jo nie wiem bo od goscia co jo brałach nie moznna było dać taki zwykły grafiki a ktoś wcześni godoł, że tako w psie doł ale do innego kolesia i było ok wiec jo nie wiem i wgl czy brać od tego gościa co mo po taniu czy od tego "mojego" droższego ale sprawdzonego i jakość cycuś bomba Quote
Tepes Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 oby oby;) i najprawdopodobni opuszczom wos 3dni wcześni;) Quote
anka11 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 znaczy sie teroz to jo nie wiem bo od goscia co jo brałach nie moznna było dać taki zwykły grafiki a ktoś wcześni godoł, że tako w psie doł ale do innego kolesia i było ok wiec jo nie wiem i wgl czy brać od tego gościa co mo po taniu czy od tego "mojego" droższego ale sprawdzonego i jakość cycuś bomba chyba najważniejsze jest to czym trza zrobić ten projekt, bo nie wiem czy ktoś się tu podejmie takiego dziwnego czegoś :eviltong: a w psie byłoby łatwiej ;) Quote
Tepes Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 no łatwi by było na pewno ale jako bydzie jakość za ta cena to jo nie wiem mi w tym corelu robił kolega ale nie wiem czy by mu sie chciało znów najlepi trzeba napisać do tego faceta tańszego w jakim formacie grafika jest potrzebno ale trzeba poszukać Iśka chyba dawała tu tyn link Quote
C&B Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Szkoda, że nie ogrodzony. No trudno, najwyżej będzie na lince cały czas :diabloti: Quote
Bewarka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ja chyba wiem o co chodzi z tymi krzywymi tzn. coś mi świta jak jeszcze mnie troche grafika interesowała- że przy zmniejszaniu i powiększaniu jakość nie zmienia się (co w zwykłym obrazku .jpg jest niewykonalne), ale u tego gościa pisało, że ew. może nie być w czymśtam, ale musi być odpowiednio duży (czyli na pewno nie 640x480). No i jak chcemy różne kolory koszulek to trzeba nie robić tła i zapisać w .gif/.pdf (?). Albo najłatwiej zróbmy jeden kolor koszulek, i tak większość chce czarną. ;) Quote
Tepes Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dobrze godosz o tych krzywych;) jo napisałach do niego na gg i czekom na odpowiedź a jak coś kolory bez wymyslań wszystkie czarne Quote
Bewarka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No i dobrze. :) A nie ma jakiś, którzy by to zrobili dla nas za free w ramach kupowania kilkunastu sztuk? xD Quote
Avaloth Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Jasne xd czasem spuszczają trochę, ale to by musiała większośc zamówic, a nie wiem czy tyle nas się zbierze. Jakbyśmy kupowali to ja się jeszcze będę chciała dorzucić z koszulką z Simple Planem od razu xd Kretyński termin wybraliśmy, tzn dla mnie, a niby to ja jestem organizatorem. Jakbym kurde nie wiedziała że początek lipca to rekrutacja na studia jest. Prawdopodobnie albo będę musiała 12 wyjechać rano do Krk i wrócić potem, albo przyjechać dzień później, ale patrząc na to że organizuję to raczej mało możliwe. Kretyn ze mnie. Quote
Tepes Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 no tak Ci powiem, że my o ty rekrutacji nie pomyślały... no to super bo jo rekrutacja plus tyn festiwal... Quote
Bartiśkowa_ Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 My też wybieramy się 12 albo 13 do was bo zlot nałożył się na wakacje... Doszła całość od nas (sztuk 3)? Quote
Avaloth Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Kraków, mamy problem :D Z samego Krakowa i bliskich okolic jest nas 6: Ola164, paoii, natalek +Anka jej osoba, Bewarka, Finnigan i ja. Plus Dogomanka mówiła że będzie jechac przez Krk, a więc pewnie ClaudiaAnna z osobą też. W każdym razie dużo nas, do jednego samochodu na pewno się nie zmieścimy. Myślałam o dwóch, ale też będzie problem, bo Finnigan mówiła że i tak będzie jechac, więc założmy 2 osoby z nią, nadal zostaje nas 4. A przykładowo Ola z dwoma psami, Paoii z jednym, Bewarka z jednym i ja, pewnie bez niczego, ale to jeszcze nie jest pewne, plus bagaże i kierowca ? Nie zmieścimy się po prostu. Mamy jakieś pomysły? Jedziemy wszyscy razem pociągiem ? Tylko co wtedy z dojazdem z Nowego Targu pod Dębno, nikt nie weźmie do busa tylu osób z tyloma psami i wielkimi bagażami. Ja ze swojej strony mogę zaoferować transport powrotny dla mnie plus 2 osób. Ale co z resztą ? I co z dojazdem tam ? --- I przypominam że do 20 czerwca, najpóźniej do końca czerwca cała kwota od wszystkich uczestników powinna się znaleźć na koncie Bewarki !! Quote
anka11 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 beznadziejny ogólnie dojazd... my też jednak będziemy jechać przez kraków, bo coś się pozmieniało, podróż zajmie nam jakieś 9 godzin do nowego targu - najpierw do krk 5 godzin, a potem 3 godzinki do nowego targu.. i właśnie obawiam się strasznie o ten pks z nowego targu... a najlepsze jest to, że z krakowa do nowego targu jedzie autobus pospieszny, którym jedzie się 1,5h... ale jest zakaz z psem, bo patrzyłam na stronę. W ogóle to najlepiej jakby właśnie z stamtąd ktoś zawiózł nas autem do Dębna, bo nie wiem jak to będzie z pksem na stronie pksnowy targ(http://www.pksnowytarg.com/przewozy,regulamin-przewozow) jest napisane "7. Za przewóz psa (bez względu na jego wielkość) pobiera się opłatę jak za jedną sztukę rzeczy. Pies musi być trzymany na smyczy i mieć założony kaganiec, a jego opiekun winien okazać przy wsiadaniu do autobusu ważne świadectwo szczepienia psa." trochę dalej "9. W autobusie nie wolno przewozić : (....)- żywych zwierząt z wyjątkiem przewidzianych w ust. 5 i 6." troszkę nie rozumiem Quote
Bewarka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Chyba że na 2 samochody. Brata pytałam i może za zwrot kosztów paliwa. Ale to i tak 1 miejsce za mało, no nie? Aneta lada dzień powinno przyjść mi potwierdzenie to napiszę. Quote
Recommended Posts