Tepes Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 a no właśnie;) bo tamci by nom zrobili logo ale, ze u nich nie bydzie 20 osób to nie robimy a żeby zamówić u innego to logo trzeba niestety samemu zrobić co i jak mniej więcy już jest ino zrobić Quote
Avaloth Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Ewa, Anka, Talia - przypominam o dopłacie reszty kasy. Karilka, Ulv, Dogomanka- o całości. Na początku lipca chcemy przelewać całość na konto ośrodka, nie będziemy czekac w nieskończoność. Jeśli ktoś już wpłacił, a nie jest zaznaczony dajcie znać, mogłam kogoś przeoczyć. Quote
Tepes Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Pola własnie mi pisze, ze ji kasa wysłano:) a Ewie przypomna jakby ktoś zrobił LOGO dogomanii w Adobe Illustrator .ai lub Corel Draw .cdr ew. .eps to koszulki powinny być ale to trzeba sie pośpieszyć... Quote
Avaloth Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Pole odznaczyłam, dzięki. Paulina(paoii) przeleje na dniach. Do Ewki też pisałam na gg, do reszty PW już kilka dni temu. Napiszę do Oli bo ona grafikę ma ogarniętą, ale nie wiem czy akurat te programy ma. Quote
Tepes Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Bo już zrobienie ino tego LOGO to jest mało a resztą zajmie sie facecik;) ale to trzeba sie pośpieszyć bo musza poczekać aż kasa przeleją te chętne osoby a to zaś pódzie pewnie jak krew z nosa...póxni trzeba zamówić poczekać aż to zrobią i zaś czekać aż przydzie do mie... Quote
Karilka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dobra. To ja chce numer konta. Przepraszam, ze tak późno ale niestety mam coiągle jakieś perypetie finansowo - weterynaryjne. Quote
anka11 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 już kasa ode mnie została przelana, więc powinna być całość Quote
Talia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 W naszym domku (3) będzie wesoło :) Prawie same suki :lol: Quote
Avaloth Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Właściwie większość psich zlotowiczów to baby :D psów jest 6 (nie wiem jakiej płci są psy Karilki poza Dolcem i co przywiezie Ulv), reszta suki. Quote
dog193 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 A Ulv mi obiecała już pieska do niańczenia, jejeje :D Podobno jeszcze większy szaleniec niż Daki, nie potrafię w to uwierzyć :D Chociaż nie wiadomo, czy do domu nie pojedzie do tego czasu, zobaczymy ;) Quote
Talia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Uuuu... to będą zadymy, kłótnie i fochy. A z ludzi jak stoimy? :) Babskie wieczory będą? Quote
paoiii Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 I nadal nie wiadomo co z tym transportem? Kurczę bo moi rodzice się tym strasznie przejmują... Mam nadzieje ze w razie czego będe miała jakim psem się zając, bo nie wiem co z moją suką będzie Quote
Avaloth Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Talia cicho, mamy trzech facetów :D plus 6 psów xd Paoii nie bardzo.. jakoś damy radę mam nadzieję. Jeszcze z Bewarką pogadam, może coś wymyśli. Quote
C&B Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jedna suka pewnie z domku 3 wypada, bo pewnie jadę pociągiem, a psa 10-11 godzinną podróżą męczyć nie będę :roll: a szkoda, bo pies by mógł się porządnie na zlocie wyszaleć... Quote
ulvhedinn Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dog, no niestety Maciek do domu poszedł ;) ale coś Ci znajdę ;) Quote
Bewarka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Jak nie będzie transportu 'zorganizowanego' to ja jadę z bratem i biore obojętnie jakie 3 os z Krk, które zgłoszą taką chęć i zrzucą się ze mną na paliwo. ;) Wracam tydzień przed zlotem. Czyli nie będzie koszulek...? :( Jak coś to pisać 506455607 do jutra godziny porannej 7-8 [nie wiem o której przekroczę granicę], bo później możecie troszkę więcej zapłacić. Ale jeszcze wieczorem wejdę na chwilę co wymyśliliście xD Quote
Tepes Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 co do koszulek to czekom na grafika od kolegi keremu sie nie spieszy -.- a późni musza spytać faceta czy sie wyrobią przed 11 Quote
dog193 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ulv, e tam niestety, bardzo dobrze, że do domku poszedł swojego :) Liczę na ciebie, że mi znajdziesz jakiegoś innego :D Zajmę się wszystkim, byle nie Piksel :D Quote
polciuaa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 dog193 napisał(a):Ulv, e tam niestety, bardzo dobrze, że do domku poszedł swojego :) Liczę na ciebie, że mi znajdziesz jakiegoś innego :D Zajmę się wszystkim, byle nie Piksel :D Co Ty gadasz?! Pixel jest najlepsza. :loveu: ps. zobaczcie godzinę mojego posta, chyba pierwszy raz o takiej porze siedze na dgm. :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Zaraziłaś sie od nas ;) Ja się z wielką uciechą "podzielę" opieką nad psami, na pewno będzie Kra, Pikulec i Lala, najprawdopodobniej niewidomy szczeniol z twardym charakterkiem i jeszcze ktoś, ale na razie nie wiem, kto. Quote
Talia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Kra :loveu: Pixel po zeszłorocznym zlocie nie powinna mieć nadajnika? Quote
ulvhedinn Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Nie stać mnie, aczkolwiek naprawdę poważnie to rozważałam ;) NA razie WSZYSTKIE dranie dostają świecące obroże..... A Kra dostała "w prezencie" łańcuch, żeby jej nie trzeba było zostawiać w domku jakby co ;) Quote
Avaloth Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Będzie siedzieć Kra razem z Maszą i Nadią na łańcuchu :loveu: zlot dogomaniaków :loveu: A Pixel jest cudowna, mnie jeszcze nigdy nie użarła, ona po prostu wyczuwa złych ludzi Ewciu :D Lalka zresztą też, wie o kogo łóżko się wycierać Quote
polciuaa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Talia napisał(a):Kra :loveu: Pixel po zeszłorocznym zlocie nie powinna mieć nadajnika? czyżby Piki zaginęła rok temu? :evil_lol: Quote
Recommended Posts