Tepes Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 powiem Ci tak...nie wiem:diabloti: nie byłyśmy tam, ale najprawdopodobniej są 2 piętra na górze ze 2 pokoje będą lodówka na pewno jest a mikrofalówka wątpie;) Quote
Culineo Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Tepes']powiem Ci tak...nie wiem:diabloti: nie byłyśmy tam, ale najprawdopodobniej są 2 piętra na górze ze 2 pokoje będą lodówka na pewno jest a mikrofalówka wątpi;) chiociaż tyle, że lodówka !!! :modla: haha a mikrofalówka taki pic na wode na zdjęciu chyba :lol: Quote
Avaloth Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Lodówka jest na pewno, dwa piętra też, z tego co mówiła wydaje mi się że u góry są dwa pokoje, ale z właścicielką ośrodku na prawdę trudno się dogadać więc pewna nie jestem. Zapytam o mikrofalę jak będę dzwonić przy przesyłaniu reszty kasy. Dogomanka chcesz się przenieść do naszego domku? Wtedy TZ ClaudiAnny byłby z nią w domku nr 1 i by było po sprawie xd Quote
Culineo Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Avaloth napisał(a):Lodówka jest na pewno, dwa piętra też, z tego co mówiła wydaje mi się że u góry są dwa pokoje, ale z właścicielką ośrodku na prawdę trudno się dogadać więc pewna nie jestem. Zapytam o mikrofalę jak będę dzwonić przy przesyłaniu reszty kasy. Dogomanka chcesz się przenieść do naszego domku? Wtedy TZ ClaudiAnny byłby z nią w domku nr 1 i by było po sprawie xd a to spoko :D i 3 facetów w domku 1.? :D niźle bd... xd Quote
polciuaa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 No to przenieś mnie. Niech gołąbeczki zlotowe będą razem. :evil_lol: zobaczymy ile zdołacie ze mna wytrzymać. :razz: Quote
Tepes Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 ee ale nie fair bo mie nie ma do konca tygodnia:evil_lol: ale z Tobą i NIE wytrzymać eee:evil_lol: Quote
Noelle Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 do naszego namiotu dołącza jeszcze jedna, malutka, ruda sunia Chica - Anka ją wczoraj zabrała ze schroniska. :loveu: Quote
C&B Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Mam pytanko do osób będących ze mną w domku. Zastanawiam się jeszcze nad tą moją suką, ale ona jest bardzo nie pewna jeśli chodzi o nowe pomieszczenia i w nocy może łazić po domku i trochę marudzić. Przeszkadzało by wam to bardzo? Jak tak, to jej nie wezmę ;) Quote
Karilka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dziewczyny, czy moja wpłata doszła? Drugie pytanie: czy jakaś dobra dusza, bez psa (lub w klatce) będzie jechała przez Łódź? Mam zabrać dwa psy ze sobą a niestety w PKP może jechać jeden pies na jednego przewodnika... Co do moich psów to będzie to prawdopodobnie suka i pies. Ślepego, małego podrzucam babci... Co do łańcucha - oczywiście u nas też sie pojawi :D Quote
Karilka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='dog193']Ulv, jakiś foksik może? :D Na pewno chciałabym jakiegoś wariata :D Iśka, czemu o Dakim już nie wspomniałaś? :diabloti:[/QUOTE] To ja mam dla Ciebie takiego psa!!! Za cholere nie zmęczysz. Gorzej niż Dolar (no prawie) tyle, ze w wersji pozytywnej. Chcesz? Faaajna dziołcha jest. Mix belga z wyżłem niemieckim :) [quote name='klaudusia0219']mój misiek ma 8 miesięcy i jest słodką ciapą, która kocha wszystkich :D[/QUOTE] To musimy pójść pierwszego dnia na spacer razem.. Co Ty na to? [quote name='dog193']O przepraszam, ja będę mieć psa od Ulv, proszę o tym nie zapominać :D Zamierzam się nim opiekować tak jak Dakim w zeszłym roku - czyli pies jest praktycznie cały czas ze mną i śpi w moim łóżku :diabloti: Czyli też jest u nas w domku :diabloti:[/QUOTE] Shila, Shila, Shila! Zakochasz sie. PS: Ulv? Zrobisz zaopatrzenie w Lidlu? :D Quote
dog193 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ale Shila duuuża jest - jak będzie spać ze mną w łóżeczku? :evil_lol: Zobaczymy, co Ulv przytarga ze sobą, bo już jej obiecałam ;) Ale jak jakiegoś mopsa czy innego pekińczyka, który mi się zasapie po dwóch aportach, to podziękuję i wezmę Shilę :diabloti: Quote
Karilka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 eeeee tam duża. Średnia jest. Bardzo dobrze sie z takim psem śpi w łóżeczku. Polecam szczerze :) Uważaj, bo Ulv przytacha Ci bernardyna i łóżeczka nie będzie wcale, heheh Quote
dog193 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ostatnio spałam z foksem i mi ledwo miejsca starczyło, tak się rozpychał :evil_lol: Quote
Karilka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Shila nie śpi w łóżku.. Przynajmniej u mnie :). Aha... i bardzo proszę usunąć mi to "średnio-duży kundel" to jest najprawdziwszy MIX :). Sznaucerka mozna skreślić z listy uczestników Zlotu. Proszę też przyznawać się - kto jedzie przez Łódź i kiedy.. http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=5&ident=ey.01842529.1309379754&guiVCtrl_connection_detailsOut_setStatus_C2-0_allHalts=yes&OK#cis_C2-0 Pojedziemy chyba tym pociągiem.. Quote
Avaloth Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Nie wiem czy ktokolwiek poza Ulv i nami z Krk jedzie samochodem, nikt w każdym razie nie pisał. A jeszcze przez Łódź, pół świata :D Dobrze, już zmienię Shilę w mixa :evil_lol: Quote
Culineo Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Karilka']To musimy pójść pierwszego dnia na spacer razem.. Co Ty na to? [/QUOTE] Nie ma sprawy :) Quote
Finnigan Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Kto nie ma transportu z Krakowa mogę zabrać. Z psem lub bez psa - obojętne. :) Quote
Noelle Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Finnigan']Kto nie ma transportu z Krakowa mogę zabrać. Z psem lub bez psa - obojętne. :)[/QUOTE] a czy dałabyś radę zabrać mnie i koleżankę z dwoma małymi psami? :roll: Quote
Finnigan Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 zależy. na razie dywaguje z Anką czy się zmieścimy bo one się zgłosiły pierwszę tylko, że chyba nie da rady w 3 psy i bagaże. Szczególnie jeśli to duże psy. Jest jedno zastrzeżenie,że albo psy będą w jakiś transporterach albo w bagażniku bo moja mama nie lubi jak psy są luzem na tylnym siedzeniu ; ) Quote
Noelle Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 psy są małe, troszkę wyrośnięty pinczer miniaturowy i naprawdę maleńki kundelek, waży 3 kg. edit. anka się nie zgodziła, żeby psy były w bagażniku, bo obie suczki sa lękliwe, a transporterów nie mamy... ale mogę zapewnić, że psy nie będą biegały po samochodzie, tylko siedziały spokojnie na kolanach, jedna z nich spokojnie przejechała 16 godzin nad morze i nie przeszkadzała. jeśli o sierść chodzi, to siedziałyby na ręcznikach. czy Twoja mama zgodziłaby się na coś takiego? bo nie mamy jak się dostać na zlot, a busem to się boję, że nie trafię... :/ Quote
Culineo Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Finnigan']zależy. na razie dywaguje z Anką czy się zmieścimy bo one się zgłosiły pierwszę tylko, że chyba nie da rady w 3 psy i bagaże. Szczególnie jeśli to duże psy. Jest jedno zastrzeżenie,że albo psy będą w jakiś transporterach albo w bagażniku bo moja mama nie lubi jak psy są luzem na tylnym siedzeniu ; )[/QUOTE] ja jestem ta 'od Anki' hehe i mój pies jest b. grzecznie nauczony jeżdżenia w bagażniku :) albo siedzi, albo lezy nie kręci sie nie piszczy ani nie szczeka :) Wena anki chyb tak smao więc najpierw wybiegamy nasze to potem będą spały w aucie :) Quote
Noelle Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 no to w 6 osób już się nie zmieścimy niestety, trudno, będę musiała znaleźć jakiś inny transport. pies Anki, z którą jadę na zlot nie jest nauczony jeżdżenia w bagażniku, zawsze siedział na kolanach, a drugiego 2 dni temu wzięła ze schroniska, więc wiemy tylko, że w aucie siedzi grzecznie. poza tym, takie maleństwa do bagażnika się raczej nie nadają, poza tym Anka się nie zgodzi na takie rozwiązanie... jakby ktoś miał miejsce na 2 osoby + 2 grzeczne psiaki na kolanach to bardzo proszę dać znać ;) Quote
dog193 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Eee tam, jakoś damy rade, ja z Anulą też jedziemy PKS'em ;) I myślę, że więcej osób się znajdzie ;) Quote
Noelle Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 boję się, że busem to ja się zgubię, bo obie z anką nie mamy kompletnie orientacji, ja się potrafię w krakowie na błoniach zgubić... ale jakoś damy radę Quote
Recommended Posts