Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='klaudusia0219']hej dziewczyny do której z was mogę dać nr mojej...mamusi :razz: ?
bo ona chce pogadać o opiece i wgl ile osób będzie pełnoletnich :P[/QUOTE]

hahaha :evil_lol::evil_lol:
W zeszłym roku ja robiłam za mamusię :loveu::evil_lol:

Ale wam zazdroszczę :placz: macie robić dużo zdjęć :cool3:
Justyna (Bewarka) dużo zdjęć jeża chcę :loveu:

Posted

[quote name='natalek']hahahh moja kolezanka ma ten sam problem, tylko ze u niej mysla, ze to jest zorganizowany wyjazd z krakowa pod opieka osob doroslych :D[/QUOTE]

moja myśli, że cały czas będzie opieka, same dziewczyny i większość dorosłych :diabloti: im mniej wie lepiej śpi :D tata ogrnia, ale nie chce jej mówić, bo to nerwowa kobieta jest xd

Posted

[quote name='klaudusia0219']moja myśli, że cały czas będzie opieka, same dziewczyny i większość dorosłych :diabloti: im mniej wie lepiej śpi :D tata ogrnia, ale nie chce jej mówić, bo to nerwowa kobieta jest xd[/QUOTE]
no moja kol musiala niezle nakoloryzowac, zeby ja puscili :D
moj tata tez ogarnia, ogolnie faceci to akurat do takich spraw chyba luzniej podchodza. :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']hej dziewczyny do której z was mogę dać nr mojej...mamusi :razz: ?
Łihihi, nie ma w tym roku Patusi, która by trochę strachliwych rodziców zbajerowała :diabloti:
Nie wiem do kogo szczerze mówiąc, Iśka może jako organizator zgłosi się na ochotnika? :diabloti: Tylko nie wiem, czy ona twoją mamę uspokoi, sama ma 19 lat :evil_lol: Oooo, mam pomysł, proponuję dać numer do chłopaków od Anity, po rozmowie z nimi rodzicielka na pewno będzie spokojna :diabloti:

Posted

[quote name='dog193']Łihihi, nie ma w tym roku Patusi, która by trochę strachliwych rodziców zbajerowała :diabloti:
Nie wiem do kogo szczerze mówiąc, Iśka może jako organizator zgłosi się na ochotnika? :diabloti: Tylko nie wiem, czy ona twoją mamę uspokoi, sama ma 19 lat :evil_lol: Oooo, mam pomysł, proponuję dać numer do chłopaków od Anity, po rozmowie z nimi rodzicielka na pewno będzie spokojna :diabloti:[/QUOTE]
hahaha na pewno :D

możesz dać do mnie, 698665562, postaram się podołać zadaniu, najwyżej coś pościemniam, ale głosu na doroślejszy sobie nie przerobię :D

Bewarka, kto jeszcze nie przelał ?

Posted

[quote name='dog193']Łihihi, nie ma w tym roku Patusi, która by trochę strachliwych rodziców zbajerowała :diabloti:
Nie wiem do kogo szczerze mówiąc, Iśka może jako organizator zgłosi się na ochotnika? :diabloti: Tylko nie wiem, czy ona twoją mamę uspokoi, sama ma 19 lat :evil_lol: Oooo, mam pomysł, proponuję dać numer do chłopaków od Anity, po rozmowie z nimi rodzicielka na pewno będzie spokojna :diabloti:[/QUOTE]

po rozmowie z Arkiem to już nigdzie ich nie puszczą samych :evil_lol:

Posted

Taak, telefon do Arka czy Łukasza by był strzałem w 10 :evil_lol: Patusia może Ty chcesz sobie pogadać, i tak jesteś w temacie?
Ulv, czy ja wiem czy to dobry pomysł :diabloti:

Kto jeszcze nie przelał kasy ? Zabije Was jak nic.

Posted

[COLOR=blue]ooo nie jo sie nie dom już rozmawiałach przez telefon z mamą od Foksowy i mi uszy zwiędły że jak to se wyobrazom tak bez opiekuna:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Avaloth']Patusia może Ty chcesz sobie pogadać, i tak jesteś w temacie?
.[/QUOTE]

o tak... będę opowiadała rodzicom o wyprawie, planie zajęć i o tym że nie spuszczę oka z ich dzieci a wcale mnie na zlocie nie będzie :evil_lol: genialny wręcz plan :loveu:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]ooo nie jo sie nie dom już rozmawiałach przez telefon z mamą od Foksowy i mi uszy zwiędły że jak to se wyobrazom tak bez opiekuna:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

fakt, to nie najlepszy pomysł bo straszysz rodziców :D:D

Posted

[quote name='Avaloth']hahaha na pewno :D

możesz dać do mnie, 698665562, postaram się podołać zadaniu, najwyżej coś pościemniam, ale głosu na doroślejszy sobie nie przerobię :D

[/QUOTE]

żeby potem nie było :diabloti: nie no żartuje :D trochę powkręcasz i w drogę :D

Posted

[quote name='NightQueen']o tak... będę opowiadała rodzicom o wyprawie, planie zajęć i o tym że nie spuszczę oka z ich dzieci a wcale mnie na zlocie nie będzie :evil_lol: genialny wręcz plan :loveu:

fakt, to nie najlepszy pomysł bo straszysz rodziców :D:D[/QUOTE]
[COLOR=blue]jo niby czym:diabloti:
w rozmowie tamty jo praktycznie milczałach i ino słuchałach bo mi Pani do słowa nie dała dojś:eviltong:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]jo niby czym:diabloti:
w rozmowie tamty jo praktycznie milczałach i ino słuchałach bo mi Pani do słowa nie dała dojś:eviltong:[/COLOR][/QUOTE]

no jak to czym, pani była przerażona że będzie totalna samowolka na zlocie :evil_lol:
Eee co ty gadasz, ja sobie pogadałam z mamą Oli dość długo i był to dialog, a nie monolog :eviltong:

Posted

Odstraszasz po pro[COLOR=black]stu, nie musisz nic robić [/COLOR][COLOR=black]:diabloti: za to Patusia jest idealnym kandydatem na rodzica:evil_lol:
[QUOTE]o tak... będę opowiadała rodzicom o wyprawie, planie zajęć i o tym że nie spuszczę oka z ich dzieci a wcale mnie na zlocie nie będzie :evil_lol: genialny wręcz plan :loveu:[/QUOTE]wiem, ja mam same genialne plany [/COLOR][COLOR=black]:diabloti:

nie no spoko, dam radę, najwyżej odwalę coś w stylu 'brak zasięgu, połączenie przerwane' [/COLOR][COLOR=black]:evil_lol:

Ja przed pierwszym zlotem na jęczenie mamy 'nie wiesz kto tam jedzie, a jak ci coś zrobią' etcetc, powiedziałam jej coś w stylu, tak mamo, dogomaniacy urządzają zlot specjalnie po to żeby mnie tam zwabić, pobić i zakopać :eviltong: I się uspokoiła.
Jak do tej pory byłam na trzech zlotach, i na żadnym nikt nie zginął, także chyba bidy nie ma :cool3:
[/COLOR]

Posted

[quote name='C&B']To chyba tylko moi tacy nieprzejęci, jeszcze się cieszą, że jadę - 6 dni spokoju będzie :diabloti:[/QUOTE]
moi też podobnie i chyba bardziej sie martwią o psa niż o mnie....

Posted

[quote name='Avaloth']Odstraszasz po pro[COLOR=black]stu, nie musisz nic robić [/COLOR][COLOR=black]:diabloti: za to Patusia jest idealnym kandydatem na rodzica:evil_lol:
[/COLOR][COLOR=black][/quote]

kit wciskam jak nikt inny :diabloti:

[/COLOR]

Posted

[quote name='anka11']moi też podobnie i chyba bardziej sie martwią o psa niż o mnie....[/QUOTE]
Moi o psa się tak martwią, że musiałam z brania suki zrezygnować niestety..:evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Moi o psa się tak martwią, że musiałam z brania suki zrezygnować niestety..:evil_lol:[/QUOTE]
haha! ja prawdopodobnie też tak skończe, bez psa ;)