dog193 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Bewarka napisał(a): Dycha powiadasz? To ja jednak nie skorzystam xD To usuwać listę? :diabloti: Quote
dog193 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 I oczywiście nikt mnie nie upomina - woreczki na koopy! Psie koopy, dla jasności :diabloti: Dopisuję :D Quote
Avaloth Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 dog193 napisał(a):I oczywiście nikt mnie nie upomina - woreczki na koopy! Psie koopy, dla jasności :diabloti: Dopisuję :D Przywieźcie a potem dajcie Ewci, ona jest mistrzem w zbieraniu kup :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 dog193 napisał(a):I oczywiście nikt mnie nie upomina - woreczki na koopy! Psie koopy, dla jasności :diabloti: Dopisuję :D o tak tak, mnie nie będzie to i woreczków nie będzie od kogo brać :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Avaloth napisał(a):Przywieźcie a potem dajcie Ewci, ona jest mistrzem w zbieraniu kup :diabloti: Pfff, zbierałam tylko po Dakim, jako że był pod moją opieką, teraz będę zbierać tylko po 'moim' szczeniaku :D Quote
anka11 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 oo fajnie, dzięki za liste przyda się! ;) ja jutro dopiero się bede pakować :D a co do łóżek to mi obojętnie, nie wiem jak Klaudii hihi Quote
dog193 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 anka11 napisał(a):oo fajnie, dzięki za liste przyda się! ;) Ekhm: Dyszka się należy :diabloti: :diabloti: Ja jak siebie znam, to zacznę się pakować w niedzielę wieczorem/w nocy :evil_lol: Quote
anka11 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 dyszka dużo troche, może zejdziesz minimalnie z ceny? [SIZE="1"]na 9,99 hihi :evil_lol: Quote
C&B Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ja też dziękuję za listę, na bank bym czegoś nie wzięła :razz: Quote
Luzia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Tepes napisał(a):a no otwieracz zapomniałach:diabloti: :roflt: No to jeśli tak to na uszach stanę co by choć na chwilę wpaść :) Quote
Karilka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 C&B napisał(a):Jakby ktoś jeszcze miał jakiegoś piesa, co się nim zająć trzeba, to ja bardzo chętnie :cool3: Kochana, czy Ty nie śmigasz przez Łódź przypadkiem? Quote
Luzia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Z ciekawości, po ile mniej-więcej wam idzie kasy na kupienie najważniejszych rzeczy tj. jedzenia, karmy dla psiaków, napojów :evil_lol: itp?? Quote
Karilka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Avaloth napisał(a):Natalia Ty masz jednego z psów Anki, spadaj :D Ulv ja coś od Ciebie mogę wziąć, cokolwiek. Niewidomy szczeniak jak najbardziej może być. Ja też co prawda z niewidomymi psami jakiegoś specjalnego doświadczenia nie mam ( może dwa razy byłam na spacerze z ślepym psem z naszego schroniska i tyle), ale chęci są. W każdym razie, w razie czego służę pomocą. A coś poza nim masz do oddania na czas zlotu? Żebyśmy się z Domć jakoś podzieliły ;) w razie czego ja mogę też wziąć pod opiekę Shilę od Karilki, jeśli mi ją odda. Chcę jakiegokolwiek psa po prostu, mogę się nim zajmować całodobowo albo tylko w dzień, to już jak wolicie. C&B napisał(a):Jakby ktoś jeszcze miał jakiegoś piesa, co się nim zająć trzeba, to ja bardzo chętnie :cool3: DOLAR jest zawsze do wynajęcia!!! Shila zostaje w Łodzi. Iwan też. Dolara niestety nikt już nie chciał... Myślę, że energii Dolce'owej wystarczy dla wszystkich i ZAŁOŻĘ się o duze piwo, że nie ma tutaj osoby, która wytrzymalaby z nim dobę sam na sam! Co do kasy - żarcie dla psa zabieram zawsze ze sobą a schodzi sporo.. Zależy czy doliczyć "wypady" na miacho czy tez nie... Kusi mnie spływ kajakowy ;) i chcialabym zwiedziic wszystkie zamki i może Zakopane? Quote
Karilka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Avaloth napisał(a):Natalia Ty masz jednego z psów Anki, spadaj :D Ulv ja coś od Ciebie mogę wziąć, cokolwiek. Niewidomy szczeniak jak najbardziej może być. Ja też co prawda z niewidomymi psami jakiegoś specjalnego doświadczenia nie mam ( może dwa razy byłam na spacerze z ślepym psem z naszego schroniska i tyle), ale chęci są. W każdym razie, w razie czego służę pomocą. A coś poza nim masz do oddania na czas zlotu? Żebyśmy się z Domć jakoś podzieliły ;) w razie czego ja mogę też wziąć pod opiekę Shilę od Karilki, jeśli mi ją odda. Chcę jakiegokolwiek psa po prostu, mogę się nim zajmować całodobowo albo tylko w dzień, to już jak wolicie. C&B napisał(a):Jakby ktoś jeszcze miał jakiegoś piesa, co się nim zająć trzeba, to ja bardzo chętnie :cool3: DOLAR jest zawsze do wynajęcia!!! Shila zostaje w Łodzi. Iwan też. Dolara niestety nikt już nie chciał... Myślę, że energii Dolce'owej wystarczy dla wszystkich i ZAŁOŻĘ się o duze piwo, że nie ma tutaj osoby, która wytrzymalaby z nim dobę sam na sam! Quote
C&B Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ja chętnie się Dolarem zajmę, dobermany mi się szalenie podobają :loveu: Szkoda, że nie dam rady jechać przez Łódź, ale to by o jakieś 100 km wydłużyło trasę, a i tak ledwo ojca uprosiłam, żeby mnie zawiózł... Quote
Karilka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Super!:loveu::multi: PS: Stali bywalce - bardzo proszę o nie udzielanie sie w temacie:diabloti: Quote
dog193 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 C&B napisał(a):Ja też dziękuję za listę, na bank bym czegoś nie wzięła :razz: Proszę uprzejmie, rozliczymy się na zlocie :diabloti: Jeszcze tylko dwa dni :multi: Nooo, jak się cały zlot weźmie do wymęczenia Kraksy i Dolca, to przez 7 dni nie da rady :evil_lol: Quote
C&B Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dog193 napisał(a):Proszę uprzejmie, rozliczymy się na zlocie :diabloti: Ale debiutanci zlotowi mają zniżki, nie? :razz::diabloti: Quote
Tepes Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 C&B napisał(a):Ale debiutanci zlotowi mają zniżki, nie? :razz::diabloti: taaa chciałabyś:diabloti: Quote
anka11 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Sluchajcie ktos z Was jechal moze pociagiem tlk z duzym psem?(w sensie takim ktorego nie da rady zbytnio podniesc) dzisiaj bylam na pkp z Wena i stwierdzilam ze nie da rady do takiego wejsc z psem. co innego w interegio ktore przynajmniej maja jakies normalne te schodki. Quote
Bewarka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dog193 napisał(a):To usuwać listę? :diabloti: Dajesz :D A że się tak zapytam...coś do spania? I nie będzie dziwnie jak sobie coś będę tam pichcić? Bo różne słodkości byłoby łatwiej, ale mam dosyć ^^ Quote
Ola164 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jak będziesz pichcić dla calego domku to jestem za :diabloti: Quote
Culineo Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Bewarka napisał(a): A że się tak zapytam...coś do spania? I nie będzie dziwnie jak sobie coś będę tam pichcić? Bo różne słodkości byłoby łatwiej, ale mam dosyć ^^ a będzie na czym tam pichcić ? :D Quote
ClaudiaAnna Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 anka11 napisał(a):Sluchajcie ktos z Was jechal moze pociagiem tlk z duzym psem?(w sensie takim ktorego nie da rady zbytnio podniesc) dzisiaj bylam na pkp z Wena i stwierdzilam ze nie da rady do takiego wejsc z psem. co innego w interegio ktore przynajmniej maja jakies normalne te schodki. Ja jechałam z moja sunia (labrador) i nie było problemów :) jeżeli pies nie wystraszy się pociągu to będzie chciał tam sam wejść. Fakt jak wsiadałam w Olkuszu to było trochę wysoko ale mój pies prawie bez problemów wskoczył do pociągu ( tylko troche musiałam jej tylne łapki podnieść i podsadzić :P ). natomiast w katowicach nie miała żadnego problemu żeby wejść do pociągu :) oczywiście musiała mieć bilet który kosztuje 4zł niezależnie od trasy, kaganiec i być na smyczy. Quote
Culineo Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 mam nadzieje, że nasze 'dzidzie' wskoczą, Ania... :) jak nie to ja je wniosę :D dam radę :D co to dla mnie 30kg Weny i 40kg Sharka xd Quote
Recommended Posts