polciuaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='dog193']Damy radę busem :diabloti: Będzie śmiesznie :evil_lol: DLA TYCH, KTÓRZY NIE ZNAJĄ DOGOMANKI - ostrzegam, ta dziewczyna gada 24h/dobę :diabloti:[/QUOTE] weź, jak od Ciebie słysze, że będzie śmiesznie to już widze `masz pan jogurt, masz pan serek jeszcze` albo `to jest zupka chinka, wiesz pan, ze to się wodą zalewa?` :diabloti: cicho, nei jest tak źle. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 oki no to fajnie:) jak sie zgubimy to w grupie bydzie raźni aha ino, że jak my przyjedziemy to musza se poszukać w pksach kiedy mom odjazd w czwartek i sie popytać ew w kasach czy kupic mozna juz teroz itd Quote
polciuaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 spoko Anula, i tak mamy czasu a czasu do tego pksu o 12.35 :razz: swoją drogą ja bym na Twoim miejscu nei kupowala od razu powrotnego biletu bo nie zawsze człowiek się wyrobi itp, a potem kasa pójdzie sobie w cholere. ;) Quote
dog193 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='dogomanka_'] albo `to jest zupka chinka, wiesz pan, ze to się wodą zalewa?` :diabloti: [/QUOTE] O kutwa, tego nie pamiętałam :evil_lol: Ale faktycznie, było coś takiego ::diabloti: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 no tez tak uważom ale żeby sie zorientować o który mom i wgl;) coooooooooooo matko tego to jo nie słyszałach:evil_lol: Quote
Talia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 My będziemy wcześnie, ale nie wiem czy uda nam się dojechać równie szybko. Pójdziemy zobaczyć busy, ale z tym to nigdy nie ma pewności czy nas wezmą. Quote
polciuaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='dog193']O kutwa, tego nie pamiętałam :evil_lol: Ale faktycznie, było coś takiego ::diabloti: jak mogłas zapomnieć, to był piękny tekst. :evil_lol: [quote name='Tepes']no tez tak uważom ale żeby sie zorientować o który mom i wgl;) coooooooooooo matko tego to jo nie słyszałach:evil_lol: no Ciebie chyba wtedy już z Nami nie było. :razz: Quote
Avaloth Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Ja będę klucze odbierać, nie wiem dokładnie jeszcze o której będę ale na pewno zanim się zacznie doba hotelowa (czyli 13-14, muszę dopytać) i wtedy odbiorę kluczę. Chyba że ktoś będzie dużo wcześniej i chce odebrać klucze to nie ma problemu, jak będę dzwonić do ośrodka to powiem kto odbierze i tyle. Bo kasa będzie już wcześniej przelana. Bewarka, kiedy możesz wysłać kasę? Ola- szkoda, ale bez sensu ją tachać skoro by miało być jak mówisz. Będę kraść maleństwa Ance z Natalią, albo sobie coś od Ulv przywłaszczę :D Quote
dog193 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Talia']My będziemy wcześnie, ale nie wiem czy uda nam się dojechać równie szybko. Pójdziemy zobaczyć busy, ale z tym to nigdy nie ma pewności czy nas wezmą.[/QUOTE] Jeden pies może jechać na jednego opiekuna. Chyba że macie więcej psów? To wtedy możecie na nas poczekać, ja i Aula jedziemy bez psów, więc w razie czego pomożemy ;) Polka, no o zalewaniu zapomniałam, serio :D Ale było śmiechu wtedy :D Iśka, Shila szuka opiekuna, może się skusisz? :D Karilka mi oferowała, ale ja już się Ulv zdeklarowałam :D Quote
polciuaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='dog193'] Polka, no o zalewaniu zapomniałam, serio :D Ale było śmiechu wtedy :D [/QUOTE] no no, a pamiętasz jaki on był grzeczny? poczekał aż skończę rozmawiać przez telefon, przeprosił i dopiero się o to jedzenie zapytał. :D Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='dogomanka_']jak mogłas zapomnieć, to był piękny tekst. :evil_lol: no Ciebie chyba wtedy już z Nami nie było. :razz: wiem nie było Ewa juz mi opowiedziała:evil_lol: [quote name='dog193']Jeden pies może jechać na jednego opiekuna. Chyba że macie więcej psów? To wtedy możecie na nas poczekać, ja i Aula jedziemy bez psów, więc w razie czego pomożemy ;) ta my bezpsiowe to chętnie pomożemy;) Quote
dog193 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='dogomanka_']no no, a pamiętasz jaki on był grzeczny? poczekał aż skończę rozmawiać przez telefon, przeprosił i dopiero się o to jedzenie zapytał. :D[/QUOTE] Eee, tego nie pamiętam :D Ale czy Iza jak go zobaczyła, to nie powiedziała przypadkiem, że żebrak się przyplątał i że zaraz zacznie o jedzenie prosić i potem się okazało, że faktycznie? :D Coś mi się tak kojarzy, ale może to sobie wymyśliłam, nie wiem :evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Nie wiem jeszcze się z tatą nie widziałam ;) Idę spać zaraz...To kto jedzie z nami? I jak chcecie, zebrać się gdzieś w jednym miejscu czy zgarniać ludzi po kolei? Quote
Avaloth Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Może być Shila, może być tymczasowo Pixel albo coś innego od Ulv, cokolwiek ;) Bewarka masz PW Quote
polciuaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ewa coś było chyba z ta Izką. Ale nie przypomne sobie na 100% :razz: Quote
Ola164 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bewarka - a jak będziesz jechać? Jest jakaś trasa ustalona? My się rzecz jasna dorzucimy do paliwa. Mój pies nie będzie kłopotem? Quote
Avaloth Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Ola164']Bewarka - a jak będziesz jechać? Jest jakaś trasa ustalona? My się rzecz jasna dorzucimy do paliwa. Mój pies nie będzie kłopotem?[/QUOTE] Twój amstaff jest taki wielki że chyba się nie zmieści myślę :D Właśnie pisałam do Dżasty na PW, zobaczymy jak to tam wyjdzie, jak coś dojedziemy do Miechowa, busy od nas jeżdżą xd Quote
Ola164 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No licze, że justyna nie boi się psów ras agresywnych, ale pan od busa może nie chcieć zabrać amstaffa... :( Chyba że założę mu kaganiec :) Quote
polciuaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Avaloth']Składy domków: Domek nr 1 1. klaudusia0219 2. anka11 3. Sensimila 4. Łukasz (os. sensimila) 5. Dogomanka_ 6. ClaudiaAnna 7. Finnigan Domek nr 2 1. Tepes 2. dog193 3. Ola164 4. Bartiśkowa_ 5. Bewarka 6. Avaloth 7. Domek nr 3 1. jolkablaszczyk 2. ulvhedin 3. Karilka 4. Talia 5. Lived 6. C&B Zapraszamy !:loveu: Iś, że siętak zapytam, gdzie jest umieszczona os towarzysząca Klaudii? :razz: bo ja już sama nie ogarniam gdzie w końcu sypiać będe. :D Quote
Avaloth Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 To była wersja zanim zgodziłaś się przenieść do nas :D już zmieniłam, jeśli komuś nie pisałam pisać i się dogadywać. Quote
Talia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='dog193']Jeden pies może jechać na jednego opiekuna. Chyba że macie więcej psów? To wtedy możecie na nas poczekać, ja i Aula jedziemy bez psów, więc w razie czego pomożemy ;)[/QUOTE] Właśnie nie wiem czy to się busów tyczy, oni mogą robić jak im pasuje. Jak będzie dużo osób to pewnie nie wezmą. Quote
polciuaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 no to od przewoźników zależy ile psów weźmie, ale w sumei jak do Sulistrowic jechaliśmy to troche kundli ze sobą mieliśmy i normalnei nas facet wziął. :D to wszystko od kierowcy będzie zależeć. ;) Quote
Avaloth Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Dokładnie, czasem się trafi na miłego kierowcę, czasem na jakiegoś jajcarza, a czasem na gbura który cię jeszcze wyklnie przy okazji. Trzeba liczyć na szczęście ^^ Quote
Bewarka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja jeszcze wszystek kasy nie mam na koncie, nie ładnie, pospieszcie się ;) Quote
Recommended Posts