Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anka11']haha! ja prawdopodobnie też tak skończe, bez psa ;)[/QUOTE]
Ja ostatnio wszędzie się poruszam z którymś z moich psów, więc nie wiem jak ja te 6 dni przeżyję, i co będę zamęczać... :roll: Ale z rodzicami nie ma co więcej gadać - jedziesz z psem to my cię nie zawozimy, a pociągiem czy busem tłuc mi się tyle czasu nie chce:lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']no jak to czym, pani była przerażona że będzie totalna samowolka na zlocie :evil_lol:[/QUOTE]
Ekhm... to tak jakby miała rację :diabloti:

Iśka, jak na trzech? :diabloti: Uknułaś jeszcze jakiś jeden zlot za naszymi plecami? :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Ja ostatnio wszędzie się poruszam z którymś z moich psów, więc nie wiem jak ja te 6 dni przeżyję, i co będę zamęczać... :roll: Ale z rodzicami nie ma co więcej gadać - jedziesz z psem to my cię nie zawozimy, a pociągiem czy busem tłuc mi się tyle czasu nie chce:lol:[/QUOTE]
ja mam tak, ze jak nie ma mnie jedna noc w domu, a Wena zostaje to juz za nia tesknie i po powrocie sie na niej pokladam i ogolnie mecze.:lol: Tez sobie nie wyobrazam tyle dni bez niej.

moi rodzice wlasnie nie chca, zeby Wena jechala cala podroz w pociagu i te busy do debna ich przerazaja(zreszta mnie troszke tez). poza tym zeby psa przewozic w pkp trza byc pelnoletnim i takie tam.

Posted

[quote name='anka11']ja mam tak, ze jak nie ma mnie jedna noc w domu, a Wena zostaje to juz za nia tesknie i po powrocie sie na niej pokladam i ogolnie mecze.:lol: Tez sobie nie wyobrazam tyle dni bez niej.

moi rodzice wlasnie nie chca, zeby Wena jechala cala podroz w pociagu i te busy do debna ich przerazaja(zreszta mnie troszke tez). poza tym zeby psa przewozic w pkp trza byc pelnoletnim i takie tam.[/QUOTE]
Ja rozłąki z psami bardziej przeżywam niż np. z bratem czy rodzicami :evil_lol: Trzymam kciuki, żeby jednak się udało, żeby Wena pojechała ;)

Ja sobie Prady nie wyobrażam, żeby miała kilkanaście godzin w pociągu być - poroznosiła by tam wszystko chyba :diabloti:

Posted

dzięki :)
cała droga w pociągu zajełaby 9 godzin plus ten bus. Wena pewnie dałaby radę, bo mimo wszystko jest spokojnym psiskiem, gorzej z tłumem ludzi, siedzeniem pod kiblami itd. Tym bardziej, że jedziemy z Klaudią, a ona też ma wielkiego psa hihi :)

no i póki co drogę na miejsce mamy załatwioną dzięki Finnigan, tylko jeszcze jakby powrót się udał to by było świetnie ;)

Posted

[quote name='NightQueen']no jak to czym, pani była przerażona że będzie totalna samowolka na zlocie :evil_lol:
Eee co ty gadasz, ja sobie pogadałam z mamą Oli dość długo i był to dialog, a nie monolog :eviltong:[/QUOTE]
[COLOR=blue] a co nie? kazdy robił co chcioł[/COLOR]:diabloti:
[COLOR=blue]no to Ty se pogodałaś u mie ino było że nie ma opiekuna i sie nasłuchałach:diabloti:
"a czy Pani posłała by swoje dziecko na taki zlot"
a jo se ino tak hmm jo chyba nie mom dzieci:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='Avaloth']Odstraszasz po pro[COLOR=black]stu, nie musisz nic robić [/COLOR][COLOR=black]:diabloti: [/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=blue]Ty nie mosz prawa głosu i w tym momencie powiedziałaś KARMELOWEMU papa:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]Iśka jo nie wiem jak ty z matury z maty uzyskałaś tyle procent jak nie umisz porządnie do 2 zliczyć:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
Też się nad tym zastanawiam :diabloti: Ale mi Iśka jakoś nie odpisała :diabloti:

Posted

Już licze z tym co będzie :diabloti:

A ja nadal nie wiem kto nie chce jechać i nie zapłacił nadal.. 20 czerwca już dawno minął, miłoby było chociaż dać mi lub Bewarce znać.. (nie mówię o Ulv, z nią gadałam)

Posted

[quote name='Avaloth']Już licze z tym co będzie :diabloti:[/QUOTE]
Ekhm:
[COLOR=black][quote][B]Jak do tej pory[/B] byłam na trzech zlotach[/quote][/COLOR]:diabloti:

[quote name='Avaloth']A ja nadal nie wiem kto nie chce jechać i nie zapłacił nadal.. 20 czerwca już dawno minął, miłoby było chociaż dać mi lub Bewarce znać.. (nie mówię o Ulv, z nią gadałam)[/QUOTE]
Hmmm, a mój przelew doszedł? Tatko wpłacił już daaawno, ale w sumie nikt nie napisał, czy doszedł czy nie :roll:

Posted

Iś masz PW.

Dog na pewno, twoja stówka to mi z początków kwietnia widnieje a 50 też wysyłałaś nie? ;)

[quote name='NightQueen']
Justyna (Bewarka) dużo zdjęć jeża chcę :loveu:[/QUOTE]:-o

Moi to chyba najbardziej się orientują choć chyba myślą, że jest bardziej..."dogomaniacko" :lol:

Posted

[B]E[/B]dit, już wszystko ok xd tylko od kogoś jeszcze nie doszło 50 zł, i kasy od Ulv brakuje, czyli się zgadza.
Miałam chwilowy stres, przepraszam :razz:

Posted

Niech ktoś zrobi liste co trzeba zabrać, bo jak zwykle czegoś zapomnę...:)

W ogóle zlot bez psa mi się nie widzi, no ale jak już tam chcecie :D

Posted

[QUOTE]Edit, już wszystko ok xd tylko od kogoś jeszcze nie doszło 50 zł, i kasy od Ulv brakuje, czyli się zgadza.[/QUOTE]
ale da rade dowiedziec sie kto nie zaplacil? bo troche stresujace to jest :p moja mama co prawda powieedziala ze na sto przelala, ale kto ja tam wie hiuhi

ja w ogole nie ogarniam, ze to juz w poniedzialek. Dopiero w sobote jade na zakupy, biletow jeszcze nie mam, nie wiem co z psem... czuje się jakby to miało być za dwa tygodnie :P

Posted

Hej kochani. Ja też juz odliczam dni do zlotu . suki juz cos przeczuwają. Nadii przygotowalam torbę podróżną, żeby nie miec problemow z PKP, wiec będzie jako bagaż podręczny:) musze tylko zabrać mniej ciuchow... poza tym nie mowilam ... ale w czwartek musze sie zmywać żeby w piątek na 16-tą stawic sie na egzaminie na uczelni...w Dąbrowie Górniczej.... no cóż leprze to niż nic...

Posted

[quote name='NightQueen']
Ale wam zazdroszczę :placz: macie robić dużo zdjęć :cool3:
Justyna (Bewarka) dużo zdjęć jeża chcę :loveu:[/QUOTE]

Ja też zazdroszczę, ale za rok pojedziemy pati :diabloti::cool3:
Tak bardzo dużo zdjęć macie robić :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='jolkablaszczyk']Hej kochani. Ja też juz odliczam dni do zlotu . suki juz cos przeczuwają. Nadii przygotowalam torbę podróżną, żeby nie miec problemow z PKP, wiec będzie jako bagaż podręczny:) musze tylko zabrać mniej ciuchow... poza tym nie mowilam ... ale w czwartek musze sie zmywać żeby w piątek na 16-tą stawic sie na egzaminie na uczelni...w Dąbrowie Górniczej.... no cóż leprze to niż nic...[/QUOTE]
No nie, następna się w czwartek zwija, buuu! I kogo chłopaki będą na spacer wyprowadzać, jak im Maszę zabierzesz? :evil_lol:

Szkoda, że nie możesz na dłużej.

Posted

Ja mam świetny pomysł Jolka, Maszę możesz nam zostawić :evil_lol: ja się nią chętnie zajmę, zakochałam się w niej, 'chłopacy' na pewno też będą w siódmym niebie :evil_lol:

Ja w ogóle nie czuję że to już :P
Anka11 ja Cię chcę widzieć z psem !
Bewarka Ty bierzesz Miśkę, tak ? :)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-U%C5%9APIENIA-zbieramy-na-hotel-B%C5%81AGAMY-O-POMOC!!!?p=17212327#post17212327[/url]

[COLOR="blue"]może ktoś?[/COLOR]

Posted

[QUOTE]Anka11 ja Cię chcę widzieć z psem ![/QUOTE]
jednak chyba dam radę ją wziąć, w sumie to na 90%.

Fajnie w ogóle, że w naszym domku będą tylko 4 pieski, w tym Sharka i psa Finnigan już pozna wcześniej, a ClaudiaAnna mówiła, że jej pies jest bardzo przyjazny, także chyba obędzie się bez jakiś problemów ;)

Posted

Słuchajcie, kto mi się zadeklaruje na poważnie że się zaopiekuje szczeniakiem? Szczeniak słodki, tylko żarcia broni (nieudolnie) i..... jest niewidomy. Będzie z klatką ;)
Stawiam piwo co wieczór (albo co kto tam lubi ) ;)