C&B Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='anka11']haha! ja prawdopodobnie też tak skończe, bez psa ;)[/QUOTE] Ja ostatnio wszędzie się poruszam z którymś z moich psów, więc nie wiem jak ja te 6 dni przeżyję, i co będę zamęczać... :roll: Ale z rodzicami nie ma co więcej gadać - jedziesz z psem to my cię nie zawozimy, a pociągiem czy busem tłuc mi się tyle czasu nie chce:lol: Quote
dog193 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='NightQueen']no jak to czym, pani była przerażona że będzie totalna samowolka na zlocie :evil_lol:[/QUOTE] Ekhm... to tak jakby miała rację :diabloti: Iśka, jak na trzech? :diabloti: Uknułaś jeszcze jakiś jeden zlot za naszymi plecami? :diabloti: Quote
anka11 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='C&B']Ja ostatnio wszędzie się poruszam z którymś z moich psów, więc nie wiem jak ja te 6 dni przeżyję, i co będę zamęczać... :roll: Ale z rodzicami nie ma co więcej gadać - jedziesz z psem to my cię nie zawozimy, a pociągiem czy busem tłuc mi się tyle czasu nie chce:lol:[/QUOTE] ja mam tak, ze jak nie ma mnie jedna noc w domu, a Wena zostaje to juz za nia tesknie i po powrocie sie na niej pokladam i ogolnie mecze.:lol: Tez sobie nie wyobrazam tyle dni bez niej. moi rodzice wlasnie nie chca, zeby Wena jechala cala podroz w pociagu i te busy do debna ich przerazaja(zreszta mnie troszke tez). poza tym zeby psa przewozic w pkp trza byc pelnoletnim i takie tam. Quote
C&B Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='anka11']ja mam tak, ze jak nie ma mnie jedna noc w domu, a Wena zostaje to juz za nia tesknie i po powrocie sie na niej pokladam i ogolnie mecze.:lol: Tez sobie nie wyobrazam tyle dni bez niej. moi rodzice wlasnie nie chca, zeby Wena jechala cala podroz w pociagu i te busy do debna ich przerazaja(zreszta mnie troszke tez). poza tym zeby psa przewozic w pkp trza byc pelnoletnim i takie tam.[/QUOTE] Ja rozłąki z psami bardziej przeżywam niż np. z bratem czy rodzicami :evil_lol: Trzymam kciuki, żeby jednak się udało, żeby Wena pojechała ;) Ja sobie Prady nie wyobrażam, żeby miała kilkanaście godzin w pociągu być - poroznosiła by tam wszystko chyba :diabloti: Quote
anka11 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 dzięki :) cała droga w pociągu zajełaby 9 godzin plus ten bus. Wena pewnie dałaby radę, bo mimo wszystko jest spokojnym psiskiem, gorzej z tłumem ludzi, siedzeniem pod kiblami itd. Tym bardziej, że jedziemy z Klaudią, a ona też ma wielkiego psa hihi :) no i póki co drogę na miejsce mamy załatwioną dzięki Finnigan, tylko jeszcze jakby powrót się udał to by było świetnie ;) Quote
Tepes Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='NightQueen']no jak to czym, pani była przerażona że będzie totalna samowolka na zlocie :evil_lol: Eee co ty gadasz, ja sobie pogadałam z mamą Oli dość długo i był to dialog, a nie monolog :eviltong:[/QUOTE] [COLOR=blue] a co nie? kazdy robił co chcioł[/COLOR]:diabloti: [COLOR=blue]no to Ty se pogodałaś u mie ino było że nie ma opiekuna i sie nasłuchałach:diabloti: "a czy Pani posłała by swoje dziecko na taki zlot" a jo se ino tak hmm jo chyba nie mom dzieci:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Avaloth']Odstraszasz po pro[COLOR=black]stu, nie musisz nic robić [/COLOR][COLOR=black]:diabloti: [/COLOR][COLOR=black] [/COLOR][/QUOTE] [COLOR=blue]Ty nie mosz prawa głosu i w tym momencie powiedziałaś KARMELOWEMU papa:diabloti:[/COLOR] Quote
Ola164 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Co do rodziców to moi myślą, że jadą same dziewczyny i jest ogrodzenie ^^ Iśka, właśnie jak to trzy? Mi mówilaś o dwóch :P Quote
Tepes Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [COLOR=blue]Iśka jo nie wiem jak ty z matury z maty uzyskałaś tyle procent jak nie umisz porządnie do 2 zliczyć:diabloti:[/COLOR] Quote
dog193 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]Iśka jo nie wiem jak ty z matury z maty uzyskałaś tyle procent jak nie umisz porządnie do 2 zliczyć:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Też się nad tym zastanawiam :diabloti: Ale mi Iśka jakoś nie odpisała :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Już licze z tym co będzie :diabloti: A ja nadal nie wiem kto nie chce jechać i nie zapłacił nadal.. 20 czerwca już dawno minął, miłoby było chociaż dać mi lub Bewarce znać.. (nie mówię o Ulv, z nią gadałam) Quote
dog193 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Avaloth']Już licze z tym co będzie :diabloti:[/QUOTE] Ekhm: [COLOR=black][quote][B]Jak do tej pory[/B] byłam na trzech zlotach[/quote][/COLOR]:diabloti: [quote name='Avaloth']A ja nadal nie wiem kto nie chce jechać i nie zapłacił nadal.. 20 czerwca już dawno minął, miłoby było chociaż dać mi lub Bewarce znać.. (nie mówię o Ulv, z nią gadałam)[/QUOTE] Hmmm, a mój przelew doszedł? Tatko wpłacił już daaawno, ale w sumie nikt nie napisał, czy doszedł czy nie :roll: Quote
Bewarka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Iś masz PW. Dog na pewno, twoja stówka to mi z początków kwietnia widnieje a 50 też wysyłałaś nie? ;) [quote name='NightQueen'] Justyna (Bewarka) dużo zdjęć jeża chcę :loveu:[/QUOTE]:-o Moi to chyba najbardziej się orientują choć chyba myślą, że jest bardziej..."dogomaniacko" :lol: Quote
dog193 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Tak tak, właśnie o te 50zł chodzi ;) Jak doszło, to ok :) Hmm, moi rodzice nie mają złudzeń, jak takie zloty wyglądają :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [B]E[/B]dit, już wszystko ok xd tylko od kogoś jeszcze nie doszło 50 zł, i kasy od Ulv brakuje, czyli się zgadza. Miałam chwilowy stres, przepraszam :razz: Quote
Bewarka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Iśka następny PW, już nie wiem gdzie ci mam odpisywać :eviltong: Chyba już wszystko ok, jeśli się nie mylę. Quote
dog193 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Tak, to ja mam już wszystkie zakupy na zlot zrobione, dzisiaj jeszcze tylko po bilety z Anulą i możemy odliczać dni do zlotu :D Quote
Bewarka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Niech ktoś zrobi liste co trzeba zabrać, bo jak zwykle czegoś zapomnę...:) W ogóle zlot bez psa mi się nie widzi, no ale jak już tam chcecie :D Quote
anka11 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [QUOTE]Edit, już wszystko ok xd tylko od kogoś jeszcze nie doszło 50 zł, i kasy od Ulv brakuje, czyli się zgadza.[/QUOTE] ale da rade dowiedziec sie kto nie zaplacil? bo troche stresujace to jest :p moja mama co prawda powieedziala ze na sto przelala, ale kto ja tam wie hiuhi ja w ogole nie ogarniam, ze to juz w poniedzialek. Dopiero w sobote jade na zakupy, biletow jeszcze nie mam, nie wiem co z psem... czuje się jakby to miało być za dwa tygodnie :P Quote
jolkablaszczyk Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Hej kochani. Ja też juz odliczam dni do zlotu . suki juz cos przeczuwają. Nadii przygotowalam torbę podróżną, żeby nie miec problemow z PKP, wiec będzie jako bagaż podręczny:) musze tylko zabrać mniej ciuchow... poza tym nie mowilam ... ale w czwartek musze sie zmywać żeby w piątek na 16-tą stawic sie na egzaminie na uczelni...w Dąbrowie Górniczej.... no cóż leprze to niż nic... Quote
Sweet Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='NightQueen'] Ale wam zazdroszczę :placz: macie robić dużo zdjęć :cool3: Justyna (Bewarka) dużo zdjęć jeża chcę :loveu:[/QUOTE] Ja też zazdroszczę, ale za rok pojedziemy pati :diabloti::cool3: Tak bardzo dużo zdjęć macie robić :cool3: :eviltong: Quote
dog193 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='jolkablaszczyk']Hej kochani. Ja też juz odliczam dni do zlotu . suki juz cos przeczuwają. Nadii przygotowalam torbę podróżną, żeby nie miec problemow z PKP, wiec będzie jako bagaż podręczny:) musze tylko zabrać mniej ciuchow... poza tym nie mowilam ... ale w czwartek musze sie zmywać żeby w piątek na 16-tą stawic sie na egzaminie na uczelni...w Dąbrowie Górniczej.... no cóż leprze to niż nic...[/QUOTE] No nie, następna się w czwartek zwija, buuu! I kogo chłopaki będą na spacer wyprowadzać, jak im Maszę zabierzesz? :evil_lol: Szkoda, że nie możesz na dłużej. Quote
Avaloth Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Ja mam świetny pomysł Jolka, Maszę możesz nam zostawić :evil_lol: ja się nią chętnie zajmę, zakochałam się w niej, 'chłopacy' na pewno też będą w siódmym niebie :evil_lol: Ja w ogóle nie czuję że to już :P Anka11 ja Cię chcę widzieć z psem ! Bewarka Ty bierzesz Miśkę, tak ? :) Quote
Tepes Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-U%C5%9APIENIA-zbieramy-na-hotel-B%C5%81AGAMY-O-POMOC!!!?p=17212327#post17212327[/url] [COLOR="blue"]może ktoś?[/COLOR] Quote
anka11 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [QUOTE]Anka11 ja Cię chcę widzieć z psem ![/QUOTE] jednak chyba dam radę ją wziąć, w sumie to na 90%. Fajnie w ogóle, że w naszym domku będą tylko 4 pieski, w tym Sharka i psa Finnigan już pozna wcześniej, a ClaudiaAnna mówiła, że jej pies jest bardzo przyjazny, także chyba obędzie się bez jakiś problemów ;) Quote
ulvhedinn Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Słuchajcie, kto mi się zadeklaruje na poważnie że się zaopiekuje szczeniakiem? Szczeniak słodki, tylko żarcia broni (nieudolnie) i..... jest niewidomy. Będzie z klatką ;) Stawiam piwo co wieczór (albo co kto tam lubi ) ;) Quote
Recommended Posts