Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co do koszulek Pan mi odpisoł, że najlepi, żeby grafika była zorbiono w Adobe Illustrator lub Corel Draw
ewnetualnie jak grafika jest bardzo prosto bez napisów to może być jpg
to robi ktoś ta grafika bo to trzeba i późni czekać na wykonanie tego i wysłanie;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tepes']co do koszulek Pan mi odpisoł, że najlepi, żeby grafika była zorbiono w Adobe Illustrator lub Corel Draw
ewnetualnie jak grafika jest bardzo prosto bez napisów to może być jpg
to robi ktoś ta grafika bo to trzeba i późni czekać na wykonanie tego i wysłanie;)
To samo już na aukcji przeczytałam...:eviltong:

Posted

Bewarka, napisałam Ci już na fejsie, w każdym razie wysłałam 50zł, czyli mam już całość ;)
Mogłabyś kiedyś mi podesłać wszystkie potwierdzenia które Ci doszły, albo posprawdzać z pierwszą stroną czy się zgadza ? Byłabym wdzięczna :)

Posted

Anka11 też nie bardzo ogarniam xd
Najlepiej byłoby się dowiedzieć jaka firma ma busy Dębno-NT i zadzwonić. Tylko skąd to wziąć już nie bardzo wiem xd
Zaktualizowałam pierwszą stronę, jeśli jeszcze ktoś pisał mi o przelaniu kasy a nie został zaznaczony dajcie znać. Czekam na resztę ;)

Kurde, ja bym chętnie pojechała pociągiem z innymi, ale nie uśmiecha mi się ta niepewna droga z NT do Dębna, plus z Dębna do ośrodka ^^ Koleżanka mieszka niedaleko ale jedynym jej środkiem komunikacji jest skuter, także chyba nam nie pomoże xd

Posted

Jeśli będzie upał, to będę jechała w nocy, więc pewnie dotrę jakąś głupio wczesną porą........ Czy ktoś z Was będzie wczesniej? Jakby mi się udało zainstalować bambetle i chociaż część psiaków w domku, to (o ile nie zdechnę), mogę podjechać po kogoś....

Posted

ja właśnie spytałam się taty czy nie dałby rady nas podwieźć, bo jeśli wyjdzie, że trrza będzie pociągami+pksem to branie psa odpada.. zobaczymy czy da rade

Najlepiej byłoby się dowiedzieć jaka firma ma busy Dębno-NT i zadzwonić.

dzwonienie nie zawsze pomaga, jak miałam jechać z Weną do Klaudii pksem to dzwoniłam i się pytałam czy można - odpowiedzieli, że tak, a i tak nie dało rady...
wg e-podroznik.pl dworzec autobusowy -debno jedzie właśnie pks nowy targ

Posted

[quote name='Avaloth']Kraków, mamy problem :D
Z samego Krakowa i bliskich okolic jest nas 6: Ola164, paoii, natalek +Anka jej osoba, Bewarka, Finnigan i ja. Plus Dogomanka mówiła że będzie jechac przez Krk, a więc pewnie ClaudiaAnna z osobą też. W każdym razie dużo nas, do jednego samochodu na pewno się nie zmieścimy. Myślałam o dwóch, ale też będzie problem, bo Finnigan mówiła że i tak będzie jechac, więc założmy 2 osoby z nią, nadal zostaje nas 4. A przykładowo Ola z dwoma psami, Paoii z jednym, Bewarka z jednym i ja, pewnie bez niczego, ale to jeszcze nie jest pewne, plus bagaże i kierowca ? Nie zmieścimy się po prostu.
Mamy jakieś pomysły? Jedziemy wszyscy razem pociągiem ? Tylko co wtedy z dojazdem z Nowego Targu pod Dębno, nikt nie weźmie do busa tylu osób z tyloma psami i wielkimi bagażami.

Ja ze swojej strony mogę zaoferować transport powrotny dla mnie plus 2 osób. Ale co z resztą ? I co z dojazdem tam ?

Znalazłam stronę z rozkładem autobusów z nowego targu do dębna http://www.pksnowytarg.com/przewozy,rozklady-jazdy,szukaj?pp=Nowy+Targ+Dworzec+Autobusowy&kpp=7141344&pk=D%C4%99bno&kpk=7140347&date=11.07.2011&skip_date=1&dep=15%3A00&skip_dep=1&sort=d%2Ca%2Ct
Jeżeli nie pozwolą nam wszystkim wsiąść do jednego autobusu to może pojedziemy np kilka osób z psami jednym a następne osoby następnym autobusem ? Bo z tego co jest napisane na tej stronie autobusy dość często jeżdżą :) a jeżeli zapłacimy za bilety dla naszych psów to powinni nas wpuścić.

Ewentualnie mogę pogadać jeszcze z moim tata czy nie mógłby mnie, dogomanki i osoby ode mnie zawieść wtedy było by jeszcze u mnie w samochodzie jedno miejsce dla kogoś :)

Posted

KTO JEST CHĘTNY NA KOSZULKI?
cena koszulki 35 zł
niestety nie na allegro ani nic bo to jakby przechodzi przez 2 osoby
firma zrobi logo i wgl tylko trzeba powiedzieć mniej wiecej jak chcemy
do namysłu mamy tydzień czy zgadzamy się czy nie proszę pisać bo najlepiej załatwić to jak najszybciej!

Posted

Nie uzbieramy 20 osób, nie ma szans. A jakby było mniej to drożej czy w ogóle nie zrobią ?
Fajnie by było gdyby oprócz loga z tyłu mógłby byc chociaż mały napis, czy np. psia łapka z przodu, na piersi xd

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Jeśli będzie upał, to będę jechała w nocy, więc pewnie dotrę jakąś głupio wczesną porą........ Czy ktoś z Was będzie wczesniej? Jakby mi się udało zainstalować bambetle i chociaż część psiaków w domku, to (o ile nie zdechnę), mogę podjechać po kogoś....

Ja i Lived będziemy wcześnie w Nowym Targu