Karilka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ja przeleje 100 w tym miesiacu, dobrze? W czerwcu dorzuce reszte [URL]http://allegro.pl/pomoz-wyleczyc-chora-kochana-shile-prosba-o-pomoc-i1586204267.html[/URL] Quote
Avaloth Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Karilka ok :) Bewarka nie wiedziałam że to coś kosztuje oO zrzucimy się na zlocie na lody dla Ciebie xd Anitko czyli co ostatecznie ? ClaudiaAnna jak z Tobą ? Quote
Bewarka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ja sobie zapomniałam, bo tak to wcześniej poszłoby z taty konta, a za wyciągniecie pewnie jest z połowe mniej :) a niestety terminal był zepsuty [cały tydzień, co za bank!], nie chciałam was narażać na czekanie^^ i internetu też nie mam, grr...;( Quote
Karilka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 A u mnie sie coś popiskało i czy da rade wplacic 50zl w tym miesiacu i 100 w czerwcu? I czemu tutaj taka cisza? http://allegro.pl/pomoz-wyleczyc-chora-kochana-shile-prosba-o-pomoc-i1586204267.html Quote
Avaloth Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Da rade ;) jak tylko jestem pewna że pojedziesz to możesz nawet całość w czerwcu. Tylko błagam, nie wystaw mnie :) też mnie to martwi. Tym bardziej że nadal nie wiem co z kasą niektórych.. Ulv obiecała wpłacic jak da radę, Talia też jakoś miała. A reszta ? Dogomanka, ClaudiaAnna, Bartiśkowa z chłopakami, Lived ? Quote
polciuaa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ja tak samo wpłace jak najszybciej i jade na 100% ;) teraz po prostu wszystko się popieprzyło, jeszcze do tego kot mi zginął to już wgl się ogarnąć nie mogę. :roll: Quote
Avaloth Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Ulv już pisałaś że wpłacisz, to było do reszty ;) Generalnie nie musicie się spieszyc tylko chce wiedzieć mniej więcej kiedy kto da radę i że jedzie na 100%. Pola mogłabyś mi dac nr. gadu albo czegokolwiek do ClaudiaAnna ? Albo ją poprosic żeby napisała co z nia. Quote
polciuaa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Napisze do niej na gg i jak coś się dowiem to dam znać Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='dogomanka_']Napisze do niej na gg i jak coś się dowiem to dam znać[/QUOTE] Dzięki ;) Bartiśkowa, Paoii się też już do mnie odezwały, także już jestem spokojna xd bo miałam chwilowo schiza że zostanie jakieś wolne miejsce i będę musiała dopłacać czy coś. Quote
ClaudiaAnna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Przepraszam że ja dopiero teraz ale coś z dogo mi się porobiło i subskrybcje mi się usunęły :/ :wallbash: dzięki dogomanka_ że mi przypomniałaś na gg o tym, że przecież miałam się określić czy jadę na 100%... Mam pytanie czy jest jeszcze jakieś wolne miejsce dla jednej osoby ? i czy będę mogła zabrać ze sobą psa jak pojadę ? Quote
Avaloth Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Ale w sensie że dla osoby poza Tobą ? Jest (aczkolwiek jeszcze nie wiem czy jeśli będzie po 7 osób w domu jedna nie będzie musiała mieć materaca swojego), ale nie w domku do którego jesteś zapisana tylko w nr 3. Chyba że byś się z kimś pozamieniała czy coś. Psa oczywiście można, nie trzeba żadnych dodatkowych opłat. A jaki pies (płec, rasa) ? :) Czyli że jesteś pewna ? Quote
ClaudiaAnna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Tak jedna osoba oprócz mnie :) To ja za chwile zapytam tej osoby czy chce jechać i najwyżej jakoś się pozamieniam albo coś się wymyśli :) A pies to labrador tzn dokładniej to suczka ma rok. I tak w 80% jadę na pewno :D najpóźniej do niedzieli wpłacę całą kasę :) i jeszcze raz sory za opóźnienie... Quote
Avaloth Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Ok nie ma problemu :) daj znac jak przelejesz kasę bo Bewarka nie ma wglądu na bieżąco ;) Quote
Noelle Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Avaloth - można się zgłaszać jeszcze czy już nie? bo ja bym z koleżanką (Anią- również wolontariuszką) chciała (ale jeszcze nie na 100%), ona ma psa, małą suczkę, mix pinczera miniaturowego. ale jak już nie można, to ok. ;) Quote
Avaloth Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Talia napisał(a):Melduje, że przelew poszedł wczoraj. super :) całośc czy zaliczka ? natalek napisał(a):Avaloth - można się zgłaszać jeszcze czy już nie? bo ja bym z koleżanką (Anią- również wolontariuszką) chciała (ale jeszcze nie na 100%), ona ma psa, małą suczkę, mix pinczera miniaturowego. ale jak już nie można, to ok. ;) Jeśli koleżanka ClaudiAnny nie pojedzie to jest miejsce, ale jedno.. Dwóch raczej już nie wykombinujemy.. Chyba że namiot. Quote
Noelle Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 szkoda, ale może innym razem. :) co do tego namiotu - zależy od rodziców koleżanki, więc dam jeszcze znać, bo dla mnie nie ma problemu(ale samej w namiocie to bym nie chciała być). :) Quote
ClaudiaAnna Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Avaloth napisał(a): Jeśli koleżanka ClaudiAnny nie pojedzie to jest miejsce, ale jedno.. Dwóch raczej już nie wykombinujemy.. Chyba że namiot. Raczej pojedzie jeszcze jedna osoba ze mną (ale to nie koleżanka :P ) tylko jakby dało się jakoś pozamieniać w tych domkach... A tak w ogóle to chyba osoby jadące są z różnych regionów więc czy zorganizujemy jakieś spotkanie przez wyjazdem ? :) Quote
Avaloth Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 ClaudiaAnna napisał(a):Raczej pojedzie jeszcze jedna osoba ze mną (ale to nie koleżanka :P ) tylko jakby dało się jakoś pozamieniać w tych domkach... A tak w ogóle to chyba osoby jadące są z różnych regionów więc czy zorganizujemy jakieś spotkanie przez wyjazdem ? :) to musisz zaproponowac zamianę komuś konkretnemu xd Nie wiem, np Domc (C&B) jeśli by się zgodziła mogę przenieśc do domku nr.1 a Ty z osobą towarzyszącą do nr. 3? Jak wolisz zostac w jedynce to musisz z kimś, nie wiem Finingan, Anka, Klaudusia, sie dogadac. Czyli zapisać Ciebie i osobę tak ? :) osoba z jakimś psem ? Ale że gdzie kiedy jak ? xd jak przyjedziecie do krakowa to ja się mogę spotykac xdd Quote
C&B Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Waaa, o mnie piszą :diabloti: Mi to obojętnie gdzie będę, ze względu na sukę chyba będę najkrócej przebywającą osobą w domku na zlocie :cool1: choć w trójce znam jedną osobę choć z widzenia, wiec byłoby mi łatwiej, bom ja wolno łapiąca kontakty osoba :diabloti: Quote
Talia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Zaliczka. A z tym ONkiem... nie obrażajmy ONów. :lol: Quote
Avaloth Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Oj tam oj tam, ona prawie jak ON xd nie czepiaj się. Mogę ją określic jakoś inaczej, tylko jak ? Po weekendzie będę dzwonić dopytać o cenę za namiot, czy dadzą nam dostawkę czy musimy przywieźć po materacu na domek i jak mi się uda to zapytam o to czy jest gdzieś blisko woda jakaś i miejsce na ognicho ( na pewno jest, ale nie szkodzi zapytać xd). Jak ktoś jeszcze coś chce wiedzieć to mówić póki nie dzwoniłam, bo potem już kobiety gnębić nie będę, myślę że i tak ma mnie dośc po tym jak mi nie dawała znac o awarii więc dzwoniłam co dwa dni :D Quote
ClaudiaAnna Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Avaloth napisał(a):to musisz zaproponowac zamianę komuś konkretnemu xd Nie wiem, np Domc (C&B) jeśli by się zgodziła mogę przenieśc do domku nr.1 a Ty z osobą towarzyszącą do nr. 3? Jak wolisz zostac w jedynce to musisz z kimś, nie wiem Finingan, Anka, Klaudusia, sie dogadac. Czyli zapisać Ciebie i osobę tak ? :) osoba z jakimś psem ? Ale że gdzie kiedy jak ? xd jak przyjedziecie do krakowa to ja się mogę spotykac xdd Tak zapisz mnie ( z psem tak jak wcześniej pisałam :) ) i osobę ode mnie bez psa :D a co do domków to jakoś się pozamieniamy albo coś się wymyśli, na pewno jesteśmy kreatywni i dojdziemy do jakiegoś kompromisu :P Co do spotkania to ja do krk mogę przyjechać, mam blisko :) ale nie wiem jak reszta... myślę że jeszcze Dogomanka_ nie miała bym nic przeciwko wycieczce do krakowa :D A jeśli będziesz dzwonić to możesz zapytać hm.. jak duże są te pokoje ( no chyba że wiesz :P ) bo tak się teraz zaczełam zastanawiać jak my się pomieścimy z tymi psami jak zobaczyłam ile psiaków z nami jedzie.. :D Quote
Avaloth Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Pokoje pewnie mniej więcej jak w każdym domku tego typu, niezbyt duże, pokój na dole jest zazwyczaj największy. Oj tam, w tamtym roku Ulv z 4 psami plus Jolka z 2, Bewarka z jednym spały w jednym pokoju, tym na dole czyli największym, ale jednak z jednym. I dały radę :D Myślę że osoby z północy raczej nie będą się kwapic no ale xd Kiedy mniej więcej będziecie mogli przesłać kasę ? a Twoja osoba to on czy ona ? ;d Quote
Recommended Posts