Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karilka ok :)

Bewarka nie wiedziałam że to coś kosztuje oO zrzucimy się na zlocie na lody dla Ciebie xd

Anitko czyli co ostatecznie ?

ClaudiaAnna jak z Tobą ?

Posted

Ja sobie zapomniałam, bo tak to wcześniej poszłoby z taty konta, a za wyciągniecie pewnie jest z połowe mniej :) a niestety terminal był zepsuty [cały tydzień, co za bank!], nie chciałam was narażać na czekanie^^ i internetu też nie mam, grr...;(

Posted

Da rade ;)
jak tylko jestem pewna że pojedziesz to możesz nawet całość w czerwcu. Tylko błagam, nie wystaw mnie :)

też mnie to martwi. Tym bardziej że nadal nie wiem co z kasą niektórych.. Ulv obiecała wpłacic jak da radę, Talia też jakoś miała.
A reszta ? Dogomanka, ClaudiaAnna, Bartiśkowa z chłopakami, Lived ?

Posted

Ja tak samo wpłace jak najszybciej i jade na 100% ;) teraz po prostu wszystko się popieprzyło, jeszcze do tego kot mi zginął to już wgl się ogarnąć nie mogę. :roll:

Posted

Ulv już pisałaś że wpłacisz, to było do reszty ;)

Generalnie nie musicie się spieszyc tylko chce wiedzieć mniej więcej kiedy kto da radę i że jedzie na 100%.
Pola mogłabyś mi dac nr. gadu albo czegokolwiek do ClaudiaAnna ? Albo ją poprosic żeby napisała co z nia.

Posted

[quote name='dogomanka_']Napisze do niej na gg i jak coś się dowiem to dam znać[/QUOTE]
Dzięki ;)

Bartiśkowa, Paoii się też już do mnie odezwały, także już jestem spokojna xd bo miałam chwilowo schiza że zostanie jakieś wolne miejsce i będę musiała dopłacać czy coś.

Posted

Przepraszam że ja dopiero teraz ale coś z dogo mi się porobiło i subskrybcje mi się usunęły :/ :wallbash:
dzięki dogomanka_ że mi przypomniałaś na gg o tym, że przecież miałam się określić czy jadę na 100%...

Mam pytanie czy jest jeszcze jakieś wolne miejsce dla jednej osoby ?
i czy będę mogła zabrać ze sobą psa jak pojadę ?

Posted

Ale w sensie że dla osoby poza Tobą ?
Jest (aczkolwiek jeszcze nie wiem czy jeśli będzie po 7 osób w domu jedna nie będzie musiała mieć materaca swojego), ale nie w domku do którego jesteś zapisana tylko w nr 3. Chyba że byś się z kimś pozamieniała czy coś.
Psa oczywiście można, nie trzeba żadnych dodatkowych opłat. A jaki pies (płec, rasa) ? :)
Czyli że jesteś pewna ?

Posted

Tak jedna osoba oprócz mnie :)
To ja za chwile zapytam tej osoby czy chce jechać i najwyżej jakoś się pozamieniam albo coś się wymyśli :)
A pies to labrador tzn dokładniej to suczka ma rok.
I tak w 80% jadę na pewno :D najpóźniej do niedzieli wpłacę całą kasę :)
i jeszcze raz sory za opóźnienie...

Posted

Avaloth - można się zgłaszać jeszcze czy już nie?
bo ja bym z koleżanką (Anią- również wolontariuszką) chciała (ale jeszcze nie na 100%), ona ma psa, małą suczkę, mix pinczera miniaturowego.
ale jak już nie można, to ok. ;)

Posted

Talia napisał(a):
Melduje, że przelew poszedł wczoraj.

super :) całośc czy zaliczka ?

natalek napisał(a):
Avaloth - można się zgłaszać jeszcze czy już nie?
bo ja bym z koleżanką (Anią- również wolontariuszką) chciała (ale jeszcze nie na 100%), ona ma psa, małą suczkę, mix pinczera miniaturowego.
ale jak już nie można, to ok. ;)

Jeśli koleżanka ClaudiAnny nie pojedzie to jest miejsce, ale jedno.. Dwóch raczej już nie wykombinujemy.. Chyba że namiot.

Posted

szkoda, ale może innym razem. :) co do tego namiotu - zależy od rodziców koleżanki, więc dam jeszcze znać, bo dla mnie nie ma problemu(ale samej w namiocie to bym nie chciała być). :)

Posted

Avaloth napisał(a):

Jeśli koleżanka ClaudiAnny nie pojedzie to jest miejsce, ale jedno.. Dwóch raczej już nie wykombinujemy.. Chyba że namiot.

Raczej pojedzie jeszcze jedna osoba ze mną (ale to nie koleżanka :P ) tylko jakby dało się jakoś pozamieniać w tych domkach...
A tak w ogóle to chyba osoby jadące są z różnych regionów więc czy zorganizujemy jakieś spotkanie przez wyjazdem ? :)

Posted

ClaudiaAnna napisał(a):
Raczej pojedzie jeszcze jedna osoba ze mną (ale to nie koleżanka :P ) tylko jakby dało się jakoś pozamieniać w tych domkach...
A tak w ogóle to chyba osoby jadące są z różnych regionów więc czy zorganizujemy jakieś spotkanie przez wyjazdem ? :)

to musisz zaproponowac zamianę komuś konkretnemu xd Nie wiem, np Domc (C&B) jeśli by się zgodziła mogę przenieśc do domku nr.1 a Ty z osobą towarzyszącą do nr. 3? Jak wolisz zostac w jedynce to musisz z kimś, nie wiem Finingan, Anka, Klaudusia, sie dogadac.
Czyli zapisać Ciebie i osobę tak ? :) osoba z jakimś psem ?

Ale że gdzie kiedy jak ? xd jak przyjedziecie do krakowa to ja się mogę spotykac xdd

Posted

Waaa, o mnie piszą :diabloti: Mi to obojętnie gdzie będę, ze względu na sukę chyba będę najkrócej przebywającą osobą w domku na zlocie :cool1: choć w trójce znam jedną osobę choć z widzenia, wiec byłoby mi łatwiej, bom ja wolno łapiąca kontakty osoba :diabloti:

Posted

Oj tam oj tam, ona prawie jak ON xd nie czepiaj się. Mogę ją określic jakoś inaczej, tylko jak ?

Po weekendzie będę dzwonić dopytać o cenę za namiot, czy dadzą nam dostawkę czy musimy przywieźć po materacu na domek i jak mi się uda to zapytam o to czy jest gdzieś blisko woda jakaś i miejsce na ognicho ( na pewno jest, ale nie szkodzi zapytać xd). Jak ktoś jeszcze coś chce wiedzieć to mówić póki nie dzwoniłam, bo potem już kobiety gnębić nie będę, myślę że i tak ma mnie dośc po tym jak mi nie dawała znac o awarii więc dzwoniłam co dwa dni :D

Posted

Avaloth napisał(a):
to musisz zaproponowac zamianę komuś konkretnemu xd Nie wiem, np Domc (C&B) jeśli by się zgodziła mogę przenieśc do domku nr.1 a Ty z osobą towarzyszącą do nr. 3? Jak wolisz zostac w jedynce to musisz z kimś, nie wiem Finingan, Anka, Klaudusia, sie dogadac.
Czyli zapisać Ciebie i osobę tak ? :) osoba z jakimś psem ?

Ale że gdzie kiedy jak ? xd jak przyjedziecie do krakowa to ja się mogę spotykac xdd

Tak zapisz mnie ( z psem tak jak wcześniej pisałam :) ) i osobę ode mnie bez psa :D a co do domków to jakoś się pozamieniamy albo coś się wymyśli, na pewno jesteśmy kreatywni i dojdziemy do jakiegoś kompromisu :P

Co do spotkania to ja do krk mogę przyjechać, mam blisko :) ale nie wiem jak reszta... myślę że jeszcze Dogomanka_ nie miała bym nic przeciwko wycieczce do krakowa :D

A jeśli będziesz dzwonić to możesz zapytać hm.. jak duże są te pokoje ( no chyba że wiesz :P ) bo tak się teraz zaczełam zastanawiać jak my się pomieścimy z tymi psami jak zobaczyłam ile psiaków z nami jedzie.. :D

Posted

Pokoje pewnie mniej więcej jak w każdym domku tego typu, niezbyt duże, pokój na dole jest zazwyczaj największy. Oj tam, w tamtym roku Ulv z 4 psami plus Jolka z 2, Bewarka z jednym spały w jednym pokoju, tym na dole czyli największym, ale jednak z jednym. I dały radę :D

Myślę że osoby z północy raczej nie będą się kwapic no ale xd
Kiedy mniej więcej będziecie mogli przesłać kasę ? a Twoja osoba to on czy ona ? ;d