Ola164 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Damy rade jakoś :loveu: U mnie całość została wpłacona w poniedziałek jak sie nie mylę ;) To jak Jutyna będziesz mieć wgląd to zaznaczcie ;) Quote
Noelle Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Dominika - dopytaj się koniecznie wszystkiego jeśli chodzi o ten namiot, proszę :roll: żeby się nie okazało, że mam spać z Anką i psem pod gołym niebem, a jak będzie padać, to pies będzie musiał robić za parasol :diabloti: :evil_lol: Quote
Talia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Avaloth napisał(a):Oj tam oj tam, ona prawie jak ON xd nie czepiaj się. Mogę ją określic jakoś inaczej, tylko jak ? Na zeszłorocznym zlocie dostała miano - Burdel Collie Quote
ClaudiaAnna Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Avaloth napisał(a):Pokoje pewnie mniej więcej jak w każdym domku tego typu, niezbyt duże, pokój na dole jest zazwyczaj największy. Oj tam, w tamtym roku Ulv z 4 psami plus Jolka z 2, Bewarka z jednym spały w jednym pokoju, tym na dole czyli największym, ale jednak z jednym. I dały radę :D Myślę że osoby z północy raczej nie będą się kwapic no ale xd Kiedy mniej więcej będziecie mogli przesłać kasę ? a Twoja osoba to on czy ona ? ;d Tylko już wszystkich ostrzegam że mój pies uwielbia inne psy i cały czas się chce bawić więc radzę się dobrze zastanowić kto chce spać ze mną i moim pieskiem pod jednym dachem :diabloti: a tak na serio to myślę że nie będzie tak źle :cool3: Osoba ode mnie jest płci męskiej ;) A wpłacę od razu za dwie osoby do końca tygodnia na 10000% :D Quote
polciuaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ClaudiaAnna napisał(a): Co do spotkania to ja do krk mogę przyjechać, mam blisko :) ale nie wiem jak reszta... myślę że jeszcze Dogomanka_ nie miała bym nic przeciwko wycieczce do krakowa :D nie mów mi o Krakowie, wczoraj siedzialam tam od rana do nocy i chyba mam dość. :evil_lol: a tak przy okazji musze się pochwalić, że w JCC Kraków wczoraj zebraliśmy aż 2047zł i 7groszy na AFN! :loveu: co do spotkania to ja jestem chętna, tylko nie w ten weekend, ale za dwa tygodnie to już spoko.;) ClaudiaAnna Ty masz obowiązek zostać ze mną w domku! w końcu to ja Ci powiedziałam o zlocie i to ja Ci o nim przypomniałam! :evil_lol: Quote
C&B Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Avaloth napisał(a): Po weekendzie będę dzwonić dopytać o cenę za namiot, czy dadzą nam dostawkę czy musimy przywieźć po materacu na domek i jak mi się uda to zapytam o to czy jest gdzieś blisko woda jakaś i miejsce na ognicho ( na pewno jest, ale nie szkodzi zapytać xd). Jak ktoś jeszcze coś chce wiedzieć to mówić póki nie dzwoniłam, bo potem już kobiety gnębić nie będę, myślę że i tak ma mnie dośc po tym jak mi nie dawała znac o awarii więc dzwoniłam co dwa dni :D to zapytaj, czy ośrodek ogrodzony jak trzeba :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 To namówcie kogoś z 1 żeby przeszedł do 3, ja nikogo na siłę nie chcę przenosić, musicie się dogadać :D Ok Domc ;) Quote
ClaudiaAnna Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 dogomanka_ napisał(a): ClaudiaAnna Ty masz obowiązek zostać ze mną w domku! w końcu to ja Ci powiedziałam o zlocie i to ja Ci o nim przypomniałam! :evil_lol: Oczywiście że zostanę z Tobą w domku :D popytamy czy ktoś nie chciałby przenieść się do 3 domku. Ale w sumie to i tak dużo nie będziemy w domkach siedzieć :diabloti: Quote
Bewarka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ludu mój! Czy któraś dobra duszyczka podejmuje sie zbierania mamony i załatwiania sprawy z koszulkami zlotowymi? Tu macie np. bardzo tanią i nie najgorszą ofertę: http://moda.allegro.pl/listing.php/search?string=wlasnym&category=0&us_id=21587357 Quote
Tepes Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 jo w sumie moga kasiorka zebrać;) ale co do robienia nadruku to nie jest tak, że zrobi se ktoś w paincie zamawiałach ostatnio tako koszulka i facet tłumaczył mi, że obrazek musi być zrobiony w jakiś krzywych najlepi w programie COREL żeby można było bez problemu powiększyć grafika bez utraty jakości tego nadruku i mi to zrobił kolega choć było trocha zamieszania Quote
paoiii Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 moja mama jest grafikiem komputerowym więc takie logo mogłabym się zapytać czy zrobi :) tylko jak ma wyglądać??? Quote
Tepes Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 o no to nice;) no to już trzeba coś stworzyć niestety jo sie nie nadaja do takich rzeczy:evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 W tamtym roku mieliśmy jakieś wstępne projekty, tyle że właśnie bez tych siatek jakiśtam czy tam linii. Generalnie jakiś pies + napis 'II śląski zlot dogomaniaków' xd Quote
Avaloth Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Możemy zrobić głosowanie :D tylko najpierw musimy mieć projekty ^^ Przepraszam, w poniedziałek zapomniałam zadzwoni, a potem miałam zapiernicz z maturami. Postaram się zadzwonić jutro, a jak nie to dopiero po weekendzie. Ale zadzwonię xd Quote
Noelle Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 moj ojciec robi m.in. napisy na koszulkach. moze by sie podjal (ale nie wiem tego na pewno), tylko, ze musielibysmy sami zalatwic i dostarczyc mu te koszulki, a nie wiem, czy kupienie samych koszulek nie wyjdzie wtedy drozej, niz jakby zamowic z allegro od razu zrobione. Quote
Bartiśkowa_ Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Dzisiaj wpłacę za całe 3 sztuki kasę ;) Teraz tylko wyczekuję rudego aby sprawdzić czy się jeszcze na zlot nadaje bo ponoć przez mój wyjazd zdziczał. Widzę, że zostałam już ulokowana ;) Quote
polciuaa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Anita dawaj mi ten pesel na PW bo chce wysłać te podpisy. ;) Quote
anka11 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 co do domków to ja z Klaudią chcemy razem, więc jak nas przenosić z jedynki to tylko razem ;P mam dwa pytania - mieliście taką sytuację, że ze względu na psy trzeba było się przenieść do innego domku? i ile tak mniej więcej pieniędzy brałyście na 'wygodne' przeżycie w ośrodku? :razz: Quote
ulvhedinn Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Chyba nie bylo takiego przypadku ;) Chociaż się zastanawiam jak to będzie, w jednym domku mamy być Karilka (z Dolcem), Jola (z psicami) i ja z moim stadem (na razie liczebnie i składowo nie do końca określonym)...... Tepes, jak coś, to się cholera zajmujesz Lalą!!!!!!!!!! Quote
Tepes Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ok nie krzycz jak ino przyjedziemy zaroz ją kradna! Quote
Bewarka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jak nie było, Ulv, myślisz, że byłabym z wami jakby nie było takiej potrzeby? :diabloti: A na serio to może i nawet na zdrowie mi to wyszło, chociaż troche ryzykowne przenosić mnie z domku, w którym nie lubią się 2 psy do domku, gdzie jest 6 psów ^^ Mimo wszystko było spokojniej...;) Co z koszulkami? Ja chce koszulke :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 zrobicie, załatwicie logo to jo moga zająć sie dalszą częścią koszulek;) Quote
Ola164 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jak znajde czas to też mogę z logiem kombinować. ^^ Quote
Recommended Posts