Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na zlocie nadmorskim Piki jakieś 15 minut po przyjeździe poszła w długą i zmusiła wszystkich zlotowiczów do rozpaczliwych poszukiwań o zmroku. W końcu znalazł ją Buell (a właściwie jego psies ;) ) , w rowie, w lesie jakiś kilometr od ośrodka. Bez szelek, szelki znalazły się następnego dnia......

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Na zlocie nadmorskim Piki jakieś 15 minut po przyjeździe poszła w długą i zmusiła wszystkich zlotowiczów do rozpaczliwych poszukiwań o zmroku. W końcu znalazł ją Buell (a właściwie jego psies ;) ) , w rowie, w lesie jakiś kilometr od ośrodka. Bez szelek, szelki znalazły się następnego dnia......

No to sobie dziewczyna wycieczkę zrobila ładną

Posted

Avaloth napisał(a):
Będzie siedzieć Kra razem z Maszą i Nadią na łańcuchu :loveu: zlot dogomaniaków :loveu:

Nosz kur%%%% to tylko mojego Rudego do łańcucha będzie brakować :placz:

Posted

Luzia napisał(a):
Nosz kur%%%% to tylko mojego Rudego do łańcucha będzie brakować :placz:

Czyli Was jednak nie będzie? :-(

anka11 napisał(a):
ejejej, a jak w końcu z domkiem nr 1? bo coś miało się tam zmienić i nic dalej nie wiadomo? ;)

ja nie wiem, dogadujcie się sami :D

Jak coś na 80% u nas jest jedno miejsce gdyby ktoś chciał się przenieść, paoii chyba musi zrezygnować.

Posted

Pixel bardzo utalentowana widzę w sprawach ucieczek :evil_lol: diabełek :loveu:

Jak taka przewaga suczek to Joker na bank wróci zakochany :roll:

Dogomanka_ przenoś się :razz: tylko żeby dulux mi nie zagryzł rudzielca :diabloti:

Posted

Anita, właśnie ze względu na niego myśle o przenosinach bo u Was jak tak patrze tylko Joker bedzie psem i to kochającym wszystko i wszystkich, a reszta to suczki no i Anula, Iśka i Ewka jada bez psów to ogolnie niewiele ich tam będzie. :evil_lol: a u mnie niby też malo czworonogów ale za to będzie sznaucer olbrzymi, a Dulux pewno się będzie bał. :evil_lol: kurcze, ale to pogmatwałam wszystko. xd

Posted

dogomanka_ napisał(a):
będzie sznaucer olbrzymi, a Dulux pewno się będzie bał. :evil_lol:

mój misiek ma 8 miesięcy i jest słodką ciapą, która kocha wszystkich :D

Posted

dogomanka_ napisał(a):
no i Anula, Iśka i Ewka jada bez psów to ogolnie niewiele ich tam będzie.

O przepraszam, ja będę mieć psa od Ulv, proszę o tym nie zapominać :D Zamierzam się nim opiekować tak jak Dakim w zeszłym roku - czyli pies jest praktycznie cały czas ze mną i śpi w moim łóżku :diabloti: Czyli też jest u nas w domku :diabloti:

Posted

dog193 napisał(a):
O przepraszam, ja będę mieć psa od Ulv, proszę o tym nie zapominać :D Zamierzam się nim opiekować tak jak Dakim w zeszłym roku - czyli pies jest praktycznie cały czas ze mną i śpi w moim łóżku :diabloti: Czyli też jest u nas w domku :diabloti:

i w naszym domku jeszcze Lala bydzie pod moja opieką;)

Posted

dog193 napisał(a):

oj tam oj tam. :evil_lol:

Tepes napisał(a):
i w naszym domku jeszcze Lala bydzie pod moja opieką;)

no to nie wiem, jak tam chcecie to ja się moge przenieść. ;) a jak nie to nie. ;d

Posted

Chyba nie, każdym razie w spisie psów Jokera nie ma, bo Anita nie zdążyła go zgłosić sirota xD
A będziesz Pola? Ja będę, na pewno przy bullach, staffikach, tollerach i corgich mnie będzie można znaleźć :D

Posted

No ja będe na 100% tylko na pewno nie do końca bo potem na ten bazarek zawijam. Na pewno będe w okolicach PONów bo o 10 są, no a potem to się będę szwędać. :D Iśka weź mi podeślij swój numer na PW to się jakoś jutro zgadamy. A skąd w ogóle Ty będziesz jechać? Bo moze gdzieś się na mieście spotkamy i pojedziemy razem? :D

Posted

a ja mam pytanie.. jak zwykle :D jakie jest wyposażenie domków, bo fotki i opis na stronie ośrodka jest zdawkowy :) mam pytanie czy w każdym domku są 2 piętra, czy te piętra to tak jakby pokoje, czy w każdym jest lodówka i mikrofalówka ? :D dzięki z góry za odpowiedzi :)