ulvhedinn Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Na zlocie nadmorskim Piki jakieś 15 minut po przyjeździe poszła w długą i zmusiła wszystkich zlotowiczów do rozpaczliwych poszukiwań o zmroku. W końcu znalazł ją Buell (a właściwie jego psies ;) ) , w rowie, w lesie jakiś kilometr od ośrodka. Bez szelek, szelki znalazły się następnego dnia...... Quote
dog193 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ulv, jakiś foksik może? :D Na pewno chciałabym jakiegoś wariata :D Iśka, czemu o Dakim już nie wspomniałaś? :diabloti: Quote
polciuaa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 ulvhedinn napisał(a):Na zlocie nadmorskim Piki jakieś 15 minut po przyjeździe poszła w długą i zmusiła wszystkich zlotowiczów do rozpaczliwych poszukiwań o zmroku. W końcu znalazł ją Buell (a właściwie jego psies ;) ) , w rowie, w lesie jakiś kilometr od ośrodka. Bez szelek, szelki znalazły się następnego dnia...... No to sobie dziewczyna wycieczkę zrobila ładną Quote
Luzia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Avaloth napisał(a):Będzie siedzieć Kra razem z Maszą i Nadią na łańcuchu :loveu: zlot dogomaniaków :loveu: Nosz kur%%%% to tylko mojego Rudego do łańcucha będzie brakować :placz: Quote
anka11 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ejejej, a jak w końcu z domkiem nr 1? bo coś miało się tam zmienić i nic dalej nie wiadomo? ;) Quote
Avaloth Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Luzia napisał(a):Nosz kur%%%% to tylko mojego Rudego do łańcucha będzie brakować :placz: Czyli Was jednak nie będzie? :-( anka11 napisał(a):ejejej, a jak w końcu z domkiem nr 1? bo coś miało się tam zmienić i nic dalej nie wiadomo? ;) ja nie wiem, dogadujcie się sami :D Jak coś na 80% u nas jest jedno miejsce gdyby ktoś chciał się przenieść, paoii chyba musi zrezygnować. Quote
polciuaa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ja nie wiem jak to u nas będzie z tym domkiem, jeśli zechcecie mnie w domku nr 2 to ja się mogę przenieść. :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Pixel bardzo utalentowana widzę w sprawach ucieczek :evil_lol: diabełek :loveu: Jak taka przewaga suczek to Joker na bank wróci zakochany :roll: Dogomanka_ przenoś się :razz: tylko żeby dulux mi nie zagryzł rudzielca :diabloti: Quote
Culineo Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ja pierdziele w domku nr.1 bd aż 3 chłopaków? :-o masakra Quote
Jetrel Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 O mamo. Jak bym wcześniej wiedziała, to bym się wybrała Quote
polciuaa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Anita, właśnie ze względu na niego myśle o przenosinach bo u Was jak tak patrze tylko Joker bedzie psem i to kochającym wszystko i wszystkich, a reszta to suczki no i Anula, Iśka i Ewka jada bez psów to ogolnie niewiele ich tam będzie. :evil_lol: a u mnie niby też malo czworonogów ale za to będzie sznaucer olbrzymi, a Dulux pewno się będzie bał. :evil_lol: kurcze, ale to pogmatwałam wszystko. xd Quote
Culineo Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 dogomanka_ napisał(a):będzie sznaucer olbrzymi, a Dulux pewno się będzie bał. :evil_lol: mój misiek ma 8 miesięcy i jest słodką ciapą, która kocha wszystkich :D Quote
polciuaa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 klaudusia0219 napisał(a):mój misiek ma 8 miesięcy i jest słodką ciapą, która kocha wszystkich :D a, no to zmienia postać rzeczy. :D Quote
dog193 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 dogomanka_ napisał(a): no i Anula, Iśka i Ewka jada bez psów to ogolnie niewiele ich tam będzie. O przepraszam, ja będę mieć psa od Ulv, proszę o tym nie zapominać :D Zamierzam się nim opiekować tak jak Dakim w zeszłym roku - czyli pies jest praktycznie cały czas ze mną i śpi w moim łóżku :diabloti: Czyli też jest u nas w domku :diabloti: Quote
Culineo Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 dogomanka_ napisał(a):a, no to zmienia postać rzeczy. :D :D:D :razz: Quote
Tepes Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 dog193 napisał(a):O przepraszam, ja będę mieć psa od Ulv, proszę o tym nie zapominać :D Zamierzam się nim opiekować tak jak Dakim w zeszłym roku - czyli pies jest praktycznie cały czas ze mną i śpi w moim łóżku :diabloti: Czyli też jest u nas w domku :diabloti: i w naszym domku jeszcze Lala bydzie pod moja opieką;) Quote
polciuaa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 dog193 napisał(a):O przepraszam, ja będę mieć psa od Ulv, proszę o tym nie zapominać :D Zamierzam się nim opiekować tak jak Dakim w zeszłym roku - czyli pies jest praktycznie cały czas ze mną i śpi w moim łóżku :diabloti: Czyli też jest u nas w domku :diabloti: oj tam oj tam. :evil_lol: Tepes napisał(a):i w naszym domku jeszcze Lala bydzie pod moja opieką;) no to nie wiem, jak tam chcecie to ja się moge przenieść. ;) a jak nie to nie. ;d Quote
Bartiśkowa_ Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 klaudusia0219 napisał(a):mój misiek ma 8 miesięcy i jest słodką ciapą, która kocha wszystkich :D Widzę, że Joker ma kompana wprost w swoim wieku ;) Quote
Culineo Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Bartiśkowa_ napisał(a):Widzę, że Joker ma kompana wprost w swoim wieku ;) no to będzie masakra :D będą siali pogrom :evil_lol: Quote
polciuaa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Anita, jedziesz może jutro do Krk na wystawę? ;D Quote
Avaloth Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Chyba nie, każdym razie w spisie psów Jokera nie ma, bo Anita nie zdążyła go zgłosić sirota xD A będziesz Pola? Ja będę, na pewno przy bullach, staffikach, tollerach i corgich mnie będzie można znaleźć :D Quote
Tepes Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 co do koszulek to nie bydzie...bo kolega NAGLE nie mo czasu żeby grafika zrobić -.- Quote
polciuaa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 No ja będe na 100% tylko na pewno nie do końca bo potem na ten bazarek zawijam. Na pewno będe w okolicach PONów bo o 10 są, no a potem to się będę szwędać. :D Iśka weź mi podeślij swój numer na PW to się jakoś jutro zgadamy. A skąd w ogóle Ty będziesz jechać? Bo moze gdzieś się na mieście spotkamy i pojedziemy razem? :D Quote
Culineo Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 a ja mam pytanie.. jak zwykle :D jakie jest wyposażenie domków, bo fotki i opis na stronie ośrodka jest zdawkowy :) mam pytanie czy w każdym domku są 2 piętra, czy te piętra to tak jakby pokoje, czy w każdym jest lodówka i mikrofalówka ? :D dzięki z góry za odpowiedzi :) Quote
Recommended Posts