Agucha Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Wysłałam maila do ludzi zainteresowanych. czekam na odpowiedź. Zobaczymy... Quote
MaDi Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 maluch czuja się dzisiaj znacznie lepiej Zapraszam na dzisiejsze wydanie UWAGI w TVNie. Quote
Agucha Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ladySwallow napisał(a):Włączaj ciotka, zapowiedź już była, MaDi słusznie w niej mówiła ;) O, żesz... to tym bardziej nie mogę przegapić :) :) :) Quote
Agucha Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 MaDi napisał(a):maluch czuja się dzisiaj znacznie lepiej Zapraszam na dzisiejsze wydanie UWAGI w TVNie. Lecę włączać! Ps. facet się nie odezwał.... Quote
LadyS Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Agucha napisał(a):Lecę włączać! Ps. facet się nie odezwał.... Włączaj ciotka, zapowiedź już była, MaDi słusznie w niej mówiła ;) Quote
Agucha Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ladySwallow napisał(a):Włączaj ciotka, zapowiedź już była, MaDi słusznie w niej mówiła ;) O, żesz... to tym bardziej nie mogę przegapić :) :) :) --------------------------------------------------------------------------- MaDi, świetnie powiedziane! GRATULUJĘ :loveu: Quote
muzzy Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 MaDi, super reportaż, gratuluję! I nie piszę tego dlatego, że Cię znam i żeby Ci 'posłodzić'. Takie programy są naprawdę potrzebne, pokazują, że są tacy ludzie jak Ty czy Zdzichu i że taka powinna być normalna postawa człowieka wobec zwierząt. Im więcej takich reportaży, tym bardziej społeczeństwo będzie przyjmowało taką postawę jak Wasza jako coś normalnego. I widać ile dobrego robicie. Wielki szacunek. Quote
LadyS Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 No MaDi, to Ty teraz słynna jesteś, coraz więcej mediów ma Twoje wypowiedzi :) Dobrze, może w końcu ludzie zrozumieją... Quote
muzzy Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dla tych, co nie widzieli: http://sendfile.pl/51165/Uwaga_TVN_-_Reporta_e_-_Nios_pomoc_cierpi_cym_zwierz_tom.avi Jest też na stronie TVN Uwaga, ale plik z powyższego linku jest przerobiony na format, który można otworzyć z komputera lub odtwarzacza dvd. Quote
MaDi Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Dziękuję za miłe słowa. Szkoda tylko,że materiał był taki krótki bo nagraliśmy wiele rzeczy. Reks "wyszedł" całkowicie przypadkowo i to pewnie uratowało mu życie, mam nadzieję,że reportaż o nim będzie w ty tygodniu i pomoże znaleźć mu dom. Konie to tez zupełnie 2 różne interwencje w jednej człowiek dostał sznsę na poprawę warunków a te w niby szopie z desek to dziwna historia do rozwikłania... Szczylki z materiału są oczywiście do adopcji;) Quote
Agucha Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 MaDi napisał(a): Szczylki z materiału są oczywiście do adopcji;) No oczywiście! :lol: Quote
IVV Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 super !!! GRATULACJE :) robicie duzo dobrej roboty !!! oby czesciej tego typu programy ukazywaly sie w TV , moze w koncu cos sie zmieni w swiadomosci ludzi. nareszcie mogla zobaczyc ten program :) Quote
LadyS Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 A jak maluchy się czują? Są jacyś chętni na adopcję? Quote
rita60 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Dobrze,ze tej slepej bidzie sie udało.....przypadek,a może uratował mu życie. Quote
jogolcia@pdx Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 blacky764 napisał(a):banerek Super banerek Blacky :-) MaDi - gwiazdo dogomańska - ja też obejrzałam reportaż, dzieki linkowi od Muzzy - bardzo ciekawe...ale warunki dla zwierząt na tych wsiach, aż dreszcze przechodzą.... Quote
Agucha Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 jogolcia@pdx napisał(a): MaDi - gwiazdo dogomańska - ja też obejrzałam reportaż, dzieki linkowi od Muzzy - bardzo ciekawe...ale warunki dla zwierząt na tych wsiach, aż dreszcze przechodzą.... Takie "uroki" wsi lubelskiej.... niestety. Quote
MaDi Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 blacky764 napisał(a):banerek Dziękuję i proszę się częstować. Quote
MaDi Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Wciąż walczę z robalami... Odezwała się Pani z Puław chętna na adopcję podpalanej suni. Quote
LadyS Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Szczyle mają ponad 1200 wejść na allegro i kilku obserwatorów... Do mnie nikt nie pisał, może trzeba podawać maila dodatkowo w ogłoszeniach? Quote
Recommended Posts