Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
Włączaj ciotka, zapowiedź już była, MaDi słusznie w niej mówiła ;)

O, żesz... to tym bardziej nie mogę przegapić :) :) :)

---------------------------------------------------------------------------
MaDi, świetnie powiedziane! GRATULUJĘ :loveu:

Posted

MaDi, super reportaż, gratuluję! I nie piszę tego dlatego, że Cię znam i żeby Ci 'posłodzić'. Takie programy są naprawdę potrzebne, pokazują, że są tacy ludzie jak Ty czy Zdzichu i że taka powinna być normalna postawa człowieka wobec zwierząt. Im więcej takich reportaży, tym bardziej społeczeństwo będzie przyjmowało taką postawę jak Wasza jako coś normalnego. I widać ile dobrego robicie. Wielki szacunek.

Posted

Dziękuję za miłe słowa. Szkoda tylko,że materiał był taki krótki bo nagraliśmy wiele rzeczy. Reks "wyszedł" całkowicie przypadkowo i to pewnie uratowało mu życie, mam nadzieję,że reportaż o nim będzie w ty tygodniu i pomoże znaleźć mu dom. Konie to tez zupełnie 2 różne interwencje w jednej człowiek dostał sznsę na poprawę warunków a te w niby szopie z desek to dziwna historia do rozwikłania...
Szczylki z materiału są oczywiście do adopcji;)

Posted

super !!! GRATULACJE :) robicie duzo dobrej roboty !!! oby czesciej tego typu programy ukazywaly sie w TV , moze w koncu cos sie zmieni w swiadomosci ludzi.
nareszcie mogla zobaczyc ten program :)

Posted

blacky764 napisał(a):
banerek

Super banerek Blacky :-)

MaDi - gwiazdo dogomańska - ja też obejrzałam reportaż, dzieki linkowi od Muzzy - bardzo ciekawe...ale warunki dla zwierząt na tych wsiach, aż dreszcze przechodzą....

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):

MaDi - gwiazdo dogomańska - ja też obejrzałam reportaż, dzieki linkowi od Muzzy - bardzo ciekawe...ale warunki dla zwierząt na tych wsiach, aż dreszcze przechodzą....

Takie "uroki" wsi lubelskiej.... niestety.