Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potrzebuje kogoś do wizyty przedadopcyjnej najlepiej z Kraśnika wizyta w miejscowości Rudnik Pierwszy koło Zakrzówka. Pani zapoznała się z umową i ją zaakceptowała.

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Maluchy miały dzisiaj okazję sprawdzić co sie dzieje na dworze, zdecydowanie podoba im się bardziej pobyt w domu;)

A udało Ci się je potem wszystkie wyłapać, czy którychś brakuje? :D

Posted

MaDi napisał(a):
Maluchy miały dzisiaj okazję sprawdzić co sie dzieje na dworze, zdecydowanie podoba im się bardziej pobyt w domu;)

Ja też mam u siebie na tymczasie suczkę z podwórka - psy jak ludzie do luksusu szybciutko się przyzwyczająją :)

Posted

muzzy napisał(a):
A udało Ci się je potem wszystkie wyłapać, czy którychś brakuje? :D

To one łapały mnie;) Lady może wstawi później film.

Posted

[quote name='MaDi']Zapraszam dzisiaj na godzinę 19.50 do oglądania programu Uwaga w TVNie będzie reportaż o Reksie.
Link do zajawki http://uwaga.onet.pl/44328,wideo,240533,niewidomy_rex__pies_dzielnicowego,niewidomy_rex__pies_dzielnicowego,reportaz.html
Oglądałam... nóz się w kieszeni otwiera... Mój ojciec pracuje w Dorohusku, mam babcię w niedalekich okolicach... Wciąż mnie szokuje, że przez tyle lat nic się nie zmieniło!

Posted

Agucha napisał(a):
Oglądałam... nóz się w kieszeni otwiera... Mój ojciec pracuje w Dorohusku, mam babcię w niedalekich okolicach... Wciąż mnie szokuje, że przez tyle lat nic się nie zmieniło!

Muszę Cię zasmucić dzisiaj dostaliśmy sygnał o gwałconej suni z Chełma...

Posted

lideczka napisał(a):
ogladalam i nie pojmuje jak mozna tak traktowac zwierzaczka, taki slodki psiak, jak ja bym tych ludzi dorwala

Niestety ludzie bywają okropni matkę tych maleństw też ktoś wyrzucił i pewnie nawet nie pomyślał,że zwierze też czuje.

Posted

MaDi napisał(a):
Muszę Cię zasmucić dzisiaj dostaliśmy sygnał o gwałconej suni z Chełma...

Nawet nie potrafię względnie przyzwoicie skomentować :angryy::angryy::angryy:

W jakich okolicach???

Posted

MaDi napisał(a):
Nie znam szczegółów.

Odezwał się na maila ktoś chętny na jedną z suń, wysłałam ankietę przedadopcyjną, jak wyjdzie ok, to podam dalej :)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Odezwał się na maila ktoś chętny na jedną z suń, wysłałam ankietę przedadopcyjną, jak wyjdzie ok, to podam dalej :)

:multi:
Rozmawiałam ze studentką kliniki pewnie weźmie sznupkę:diabloti:

Posted

MaDi napisał(a):
I co?
Jutro może zrobię wizytę dla sznupki.

No właśnie...
Pytań jest wiele, a jak odpowiadam póki co TYLKO na nie - ludzie chyba olewają... Ciekawe co mby było jakby się dowiedzieli o UA i wizytach wszelakich...