Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jakie cacka fajne :0

Cacka jak się patrzy:)
Mama jeśli to ona bo nie są do niej podobne nawet odrobinkę była mała coś pod teriera:evil_lol::crazyeye: może maksymalnie 10kg.

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cudeńka..... Olu....warto by się poprzyglądać temu gospodarstwu. Co z tym koźlątkiem? Dla czego umarło? W ogóle to jakaś makabra jest. Może by tą suczkę z czasem zabrać...jesli się uda....bo za chwilkę będą następne ,cudowne mioty jeśli się Jej nie ciachnie.

Posted

nescca napisał(a):
Cudeńka..... Olu....warto by się poprzyglądać temu gospodarstwu. Co z tym koźlątkiem? Dla czego umarło? W ogóle to jakaś makabra jest. Może by tą suczkę z czasem zabrać...jesli się uda....bo za chwilkę będą następne ,cudowne mioty jeśli się Jej nie ciachnie.

Gospodarstwo zostało wpisane na "czarną listę" jeśli warunki w jakich żyją zwierzęta nie zostaną poprawione to złożymy wniosek o odebranie wszystkich zwierząt.
Sunia niestety uciekła w siną dal, tam jest bardzo dużo bezpańskich psów i straszna bieda, nie tłumacze jednak niczym takiego traktowania zwierząt.
Koźlątko prawdopodobnie urodziło się martwe a pan wielki dobrodziej wyrzucił je za ogrodzenie aby bezpańskie psy miały co jeść...
Kręciły się tam jeszcze m.in coś sznupkowatego i czarny kundelek( może tata?).

Posted

nescca napisał(a):
Boże..... dobrze Olu ,że masz to gospodarstwo na oku.... choć śmiem podejrzewać ,że takich gospodarstw są tysiące w tym kraju.

Śmiem twierdzić,że jest ich znacznie więcej...

Posted

Jak najszybciej je ogłaszajcie, mieliśmy sporo pytań o "małe" a u nas same potwory po 5-6 kilo w tym samym wieku, więc będą wielkie. Powinny się rozejść jak świeże bułeczki. Owszem sporo oszołomów dzwoniło - ale dało się kilka wartościowych domów znaleźć :)

Posted

muzzy napisał(a):
MaDi, jak tam noc minęła? Dały Ci chociaż trochę pospać? :evil_lol:

Nawet pospałam ale czar prysł po odwiedzeniu szczeniaków i odebraniu od nich "prezentów":evil_lol:

Posted

Nazwałam sobie sunie na potrzeby adopcji:
największa - Cherrie
średnia - Apple
najmniejsza - Berry.

Co byś wiedziała, co te ludzie chcą, jak dzwonią :evil_lol: Wystawiłam allegro i główne serwisy - adopcjapsa.pl, gumtree.pl, adin.pl, szerlok.pl

Posted

ladySwallow napisał(a):
Nazwałam sobie sunie na potrzeby adopcji:
największa - Cherrie
średnia - Apple
najmniejsza - Berry.

Co byś wiedziała, co te ludzie chcą, jak dzwonią :evil_lol: Wystawiłam allegro i główne serwisy - adopcjapsa.pl, gumtree.pl, adin.pl, szerlok.pl

Dobra ale nad imionami nadal myślę;)

Posted

[quote name='IVV']Olu wystarczy ,ze bedziesz zagladac na ta strone i jesli ktos zada pod tym tematem pytanie to zrobisz wpis
Może niech piszą na fundacyjne ja go nie obsługuję więc może uda się to jakoś pokierować.
Możesz podać też śmiało mój nr. czy maila [email protected]

Posted

ladySwallow napisał(a):
Mam nadzieję, że będzie odzew z ogłoszeń, jutro jeszcze je ponowię.

Dziękuję. Też mam taką nadzieję bo ja trafię do adopcji.

Posted

ladySwallow napisał(a):
I jak, dzwonił ktoś? Mają od wczoraj bardzo dużo odwiedzin. Odnowię im jeszcze ogłoszenia.

Ani jednego telefonu:(