barbara.h Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 MaDi napisał(a):Czupa mówi dobranoc;) a dobranoc, :p z Włodawy szukają szczeniaka dałam namiar do Ciebie, ale kto to co to, to nie wiem:razz: Quote
MaDi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 barbara.h napisał(a):a dobranoc, :p z Włodawy szukają szczeniaka dałam namiar do Ciebie, ale kto to co to, to nie wiem:razz: Jeszcze nie dzwonili. Quote
LadyS Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Filmik, bo w końcu już nieco widzę na drugie oko... Mamy to samo w domu, tylko to my siedzimy na łóżku, a mała skacze ;) http://tinypic.com/r/34fzomq/7 Quote
MaDi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='ladySwallow']Filmik, bo w końcu już nieco widzę na drugie oko... Mamy to samo w domu, tylko to my siedzimy na łóżku, a mała skacze ;) http://tinypic.com/r/34fzomq/7 Dzięki wielkie:) Quote
muzzy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='ladySwallow']http://tinypic.com/r/34fzomq/7 Hehe, wesoło tam :) Niedługo jak mała podrośnie, to już nawet na łóżku nie będzie bezpiecznie :) Quote
MaDi Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 muzzy napisał(a):Hehe, wesoło tam :) Niedługo jak mała podrośnie, to już nawet na łóżku nie będzie bezpiecznie :) Łózko już dawno opanowała nad ranem budzi mnie obgryzając uszy:) Quote
muzzy Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 MaDi napisał(a):Łózko już dawno opanowała nad ranem budzi mnie obgryzając uszy:) To lepiej uważaj, żebyś się nie natknęła na jakąś Lubelską Straż Ochrony Ludzi, czy coś takiego, bo jak Cię z takimi uszami zobaczą, to zaraz zrobią interwencję i Cię gdzieś na tymczas wezmą :evil_lol: Quote
MaDi Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 muzzy napisał(a):To lepiej uważaj, żebyś się nie natknęła na jakąś Lubelską Straż Ochrony Ludzi, czy coś takiego, bo jak Cię z takimi uszami zobaczą, to zaraz zrobią interwencję i Cię gdzieś na tymczas wezmą :evil_lol: W sumie to się nie martwię najwyżej zafundują mi jakąś dietę weterynaryjną;) Quote
MaDi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Szuka domu i w międzyczasie wypruwa flaki pluszowej kaczce;) Quote
MaDi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):a to mała morderczyni! Malutka całe 2,1 kg. Quote
MaDi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):mniejsza od mojego Hamstera:-) Młodsza też;) Czupa dostała dzisiaj surowicę. Quote
Agucha Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ... a kiedy będą jakieś ładne zdjęcia Czupy? Ja do dziś nie wiem jak ona wygląda "z profilu" ;) Quote
MaDi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Jej się nie da zrobić ładnego zdjęcia. Przyjrzyj się na filmiku:eviltong: Quote
muzzy Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 MaDi napisał(a):Jej się nie da zrobić ładnego zdjęcia.:eviltong: Łoj tam, od razu 'się nie da' :lol: Quote
MaDi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 muzzy napisał(a):Łoj tam, od razu 'się nie da' :lol: Przynajmniej w moim wykonaniu;) Quote
Recommended Posts