MaDi Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 gryf80 napisał(a):z serii kontrasty?;) Dokładnie. Quote
MaDi Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 IVV napisał(a):powalajace :) mala jest przesliczna !!!! Przysłać do Ciebie:)? Quote
IVV Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 dawaj ;) ,ale chyba Hunter ma pierszenstwo niestety ;) Quote
MaDi Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 IVV napisał(a):dawaj ;) ,ale chyba Hunter ma pierszenstwo niestety ;) Może się dogadają;) Quote
IVV Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 z jednej strony to ,moze lepiej ,ze mnie nie ma w Pl bo juz bym miala pewnie ze 100psiakow Quote
MaDi Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 evel napisał(a):Czupa Czupsiu, gdzie Twój DS? Raczej gdzie Czupa:evil_lol: Dzisiaj zamieszkała w domu stałym:multi:, głupia jestem bo się pobeczałam i Michał chciał już po nią wracać. Quote
sacred PIRANHA Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 MaDi napisał(a): Michał chciał już po nią wracać. kocham go! mój to by mnie po łbie zdzielił że durna jestem i wyje a przeciez wreszcie mamy z głowy hihihi Czupa powodzenia piesiuniu! Quote
MaDi Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):kocham go! mój to by mnie po łbie zdzielił że durna jestem i wyje a przeciez wreszcie mamy z głowy hihihi Czupa powodzenia piesiuniu! Wolał Czupe niż mnie bekse;) Quote
muzzy Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Super :) MaDi, napisz coś więcej o tym DS. Skąd? Gdzie? Jak? :) Quote
assa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 MaDi napisał(a):Raczej gdzie Czupa:evil_lol: Dzisiaj zamieszkała w domu stałym:multi:, głupia jestem bo się pobeczałam i Michał chciał już po nią wracać. Nie dziwię się, w końcu trochę mieszkała z wami, ale fajnie że ma już swój domek docelowy:multi: Quote
MaDi Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 muzzy napisał(a):Super :) MaDi, napisz coś więcej o tym DS. Skąd? Gdzie? Jak? :) Domek z ogłoszenia w gazecie, starsza Pani z LSMów, bardzo kocha psy, szukała kogoś na miejsce po utracie 14 letniego przyjaciela, który odszedł 3 lata temu. Czupa obszczekała Panią ale po zobaczeniu siatki zabawek trochę zmiękła;) Chciała z nami wracać... Quote
muzzy Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 MaDi napisał(a):Domek z ogłoszenia w gazecie, starsza Pani z LSMów, bardzo kocha psy, szukała kogoś na miejsce po utracie 14 letniego przyjaciela, który odszedł 3 lata temu. Czupa obszczekała Panią ale po zobaczeniu siatki zabawek trochę zmiękła;) Chciała z nami wracać... Dzięki za info. Mam nadzieję, że będzie tam miała super życie :) Quote
Agucha Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 MaDi napisał(a):Raczej gdzie Czupa:evil_lol: Dzisiaj zamieszkała w domu stałym:multi:, głupia jestem bo się pobeczałam i Michał chciał już po nią wracać. WOW! Czyli wszystkie CZIpsy zakotwiczyły się gdzieś :) :) :) Quote
MaDi Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Pani jak i jej sąsiedzi są zachwyceni Czupką:) Mała spisała się na medal i jak do tej pory nic jeszcze nie zmajstrowała:) Wszyscy pytają skąd jej Pani miała tyle pieniędzy na zakup takiego rasowca:crazyeye::evil_lol: Quote
MaDi Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 ladySwallow napisał(a):MaDi, a jakiej gazety :> Dziennika chyba... mówiła że już dawno miała to ogłoszenie tylko się czaiła;) Quote
Recommended Posts