Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

evel napisał(a):
Czupa Czupsiu, gdzie Twój DS?

Raczej gdzie Czupa:evil_lol: Dzisiaj zamieszkała w domu stałym:multi:, głupia jestem bo się pobeczałam i Michał chciał już po nią wracać.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
kocham go!

mój to by mnie po łbie zdzielił że durna jestem i wyje a przeciez wreszcie mamy z głowy hihihi

Czupa powodzenia piesiuniu!

Wolał Czupe niż mnie bekse;)

Posted

MaDi napisał(a):
Raczej gdzie Czupa:evil_lol: Dzisiaj zamieszkała w domu stałym:multi:, głupia jestem bo się pobeczałam i Michał chciał już po nią wracać.

Nie dziwię się, w końcu trochę mieszkała z wami, ale fajnie że ma już swój domek docelowy:multi:

Posted

muzzy napisał(a):
Super :) MaDi, napisz coś więcej o tym DS. Skąd? Gdzie? Jak? :)

Domek z ogłoszenia w gazecie, starsza Pani z LSMów, bardzo kocha psy, szukała kogoś na miejsce po utracie 14 letniego przyjaciela, który odszedł 3 lata temu.
Czupa obszczekała Panią ale po zobaczeniu siatki zabawek trochę zmiękła;) Chciała z nami wracać...

Posted

MaDi napisał(a):
Domek z ogłoszenia w gazecie, starsza Pani z LSMów, bardzo kocha psy, szukała kogoś na miejsce po utracie 14 letniego przyjaciela, który odszedł 3 lata temu.
Czupa obszczekała Panią ale po zobaczeniu siatki zabawek trochę zmiękła;) Chciała z nami wracać...

Dzięki za info. Mam nadzieję, że będzie tam miała super życie :)

Posted

MaDi napisał(a):

WOW! Czyli wszystkie CZIpsy zakotwiczyły się gdzieś :) :) :)

Posted

Pani jak i jej sąsiedzi są zachwyceni Czupką:)
Mała spisała się na medal i jak do tej pory nic jeszcze nie zmajstrowała:) Wszyscy pytają skąd jej Pani miała tyle pieniędzy na zakup takiego rasowca:crazyeye::evil_lol: